[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2011 » Augusts » 10 » Nervus stindzinoši stāsti
16.01
Nervus stindzinoši stāsti

 Var tam ticēt, var neticēt, bet visi šie stāsti jebkuram uzdzītu šermuļus kaulos.


Doppelgangers Mīts vēsta... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
1. Doppelgangers. Mīts vēsta, ka katram no mums ir savs ļaunais gars, ļaunais dubultnieks, kurš liek mums darīt ļaunu, domāt ļaunas domas un cenšas apspiest mūsu apziņu. Tas mums vienmēr seko un izdarīs visu, lai iegrūstu mūs nāvē un paņemtu sev līdz.
 Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
2.
Lai arī šis mīts ir... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
3. Lai arī šis mīts ir radies jau Senajā Ēģiptē un daudzi tolaiku cilvēki tam ticēja, mūsdienās doppelganger ir stāsts, ko jaunieši stāsta pie ugunskuriem un biedē pārējos. Bet ej nu sazin, kas mūs vada. Varbūt tiešām mums seko mūsu pašu dubultnieks un ne viss, ko mēs darām ir mūsu pašu apziņas radīts.
Pīķa dāma bez... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
4.

Pīķa dāma bez šaubām ir viena no biedējošākajām un šausmīgākajām leģendām visā pasaulē. Visbiežāk šī leģenda ir saistīta ar viņas vārda saukšanu trīs līdz simts reizes tumsā un spoguļa priekšā. Leģenda vēsta, ka izsaukt Pīķa dāmu var dažādos veidos, lai viņa parādītos, bet nebūtu ļauni noskaņota, bet ja viņas vārdu izsauc 13 reizes, tad viņa parādās aiz izsaucēja muguras un nežēlīgi to nogalina vai ierauj viņu caur spoguli savā nāves valstībā.


Cita leģenda vēsta ka... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
5. Cita leģenda vēsta, ka saucot spoguļa priekšā „Melnā dāma, parādies!”, var izsaukt kādu aizgājušo cilvēku un runāt ar viņu līdz 00:12.
Ja kāds vēlas tumsā... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
6. Ja kāds vēlas tumsā pastaigājoties pa kapiem kādu kārtīgi iebiedēt, tad noteikti noderēs stāsts par Haigeitas kapsētas vampīru. Kādu 1970. gada vakaru divi jaunieši Šons Mančesters un Deivids Farrants staigāja pa aizaugušo kapsētu, kad pēkšņi pamanīja pelēku ēnainu stāvu, kas klejoja gar kapakmeņiem. Kad viņš par to paziņoja vietējās avīzes redakcijai, daudzi cilvēki arī paziņoja, ka ir redzējuši šo būtni.

Izpētot kapu vēsturi... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
7. Izpētot kapu vēsturi, Mančesters uzzināja, ka 18. Gadsimtā tajos ticis apglabāts kāds vīrietis, kuru vietējie iedzīvotāji apsūdzējuši slepkavībās un uzskatījuši par vampīru. Jaunietis uzskatīja, ka sātanisti ir izsaukuši viņa garu un atbrīvojuši no tumsas valstības, ļaujot atgriezties pie dzīvajiem. Šī stāsta kulminācija pienāca 1970. gada 13. kartā piektdienā, kad Mančesters un Farrants tika arestēti. Abiem mājās tika atrasti krusti un īpaši gatavoti koka durkļi.
Mančesters šo stāstu... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
8. Mančesters šo stāstu padarīja vēl mistiskāku, pastāstot, ka kādu nakti viņu pamodinājusi maza dziedoša meitenīte, kura aizvedusi viņu uz kapiem, norādot uz kādu konkrētu kapavietu un palūdzot, lai viņš uz tā noliek ķiploku saišķi un svēto ūdeni, jo viņai esot bail. Kad jaunietis to izdarījis, meitenīte pazuda. Nākamajā rītā Mančesters aizgāja vēlreiz pie šī kapa un uz kapakmeņa ieraudzīja, ka tā ir atdusas vieta kādai mazai meitenei.
Hanging Hills melnais suns... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
9. Hanging Hills melnais suns no elles. Lai arī šis tēls Konektikutas kalnos ir redzēts ļoti bieži, viņa ietekme uz cilvēkiem ir tik liela, ka daudzi tic šī suņa neparastajām spējām un uzskata, ka tas ir Sātana sūtnis. Un tas nav nekāds milzīgs briesmonis vai nikns zvērs bet gan vidēja izmēra miermīlīgs suns, kurš laiku pa laikam parādās kalnos, viņam nav saimnieka un neviens vēl nav uzgājis viņa pēdu nospiedumus. Šis suns parādās kā ne no kurienes.

Ja pirmajā reizē kad... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
10. Ja pirmajā reizē, kad ierauga šo suni, sāk nenormāli veikties, pēc otrās reizes sāk piemeklēt neveiksmju virkne, tad trešā reize tiek uzskatīta par zīmi drīzai nāvei. Vietējie Konektikutas iedzīvotāji uzskata, ka uz šī suņa sirdsapziņas ir vismaz sešu cilvēku nāve, jo visi miruši dīvainā nāvē un pēc šo cilvēku stāstiem, visi mirušie ir redzējuši melno suni tieši trīs reizes.
Un visbeidzot kāds ne tik... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
11. Un visbeidzot kāds ne tik šausmīgs stāsts. Nostāsti vēsta, ka 20. gadsimta sākumā Ņujorkas bagātnieku vidū bijusi jauna un aizliegta mode no ceļojumiem vest uz mājām mazus, tikko izšķīlušos reptiļus. Kad tie izauga pārāk lieli un varēja nodarīt pāri bērniem, saimnieki tos vienkārši noskaloja podā. Tomēr, spriežot pēc daudzu cilvēku nostāstiem, šie dzīvnieki ir izdzīvojuši šādu necilvēcīgu izrīkošanos un Ņujorkas kanalizācijas tuneļos izauguši par lieliem, asinis un atriebību alkstošiem nezvēriem.

Daudzi cilvēki ir... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
12. Daudzi cilvēki ir ieminējušies, ka ir redzējuši no kanalizācijas trubām galvu izbāzušus milzīgus reptiļus. Pagaidām gan tam neviens netic, jo nekādu pierādījumu nav. Vien dažu kanalizācijas attīrītāju šausmu stāsti, ka viņi redzējuši kā uz viņu pusi peld apmēram 10 metrus garš radījums ar garu asti. Protams, tam neviens netic un uzskata par meliem popularitātes iegūšanai.

Kategorija: Spoki, gari, eņģeļi, dēmoni | Skatījumu skaits: 5548 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: mistika, melnā dāma, spoki, stāsti

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: