[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2011 » Augusts » 10

Vispirms apkopošu spēcīgus argumentus PRET šādu interesantu dabas parādību - kaut kā krišanu, kas nav ūdens, no gaisa. Un pēc tam seko virkne tieši tādu atgadījumu, kad kaut kas neparasts, lietus jeb drīzāk krusas formā, krīt mums uz galvas.

 
Arguments Virpuļviesulim... Autors: ereneske No gaisa nokritušie!
1. Arguments. Virpuļviesulim, paceļot gaisā zivis, obligāti būtu bijis jāuzņem arī tonnām atkritumu, augu vai smilšu, un neapšaubāmi, arī citu dzīvu būtņu. Tomēr no debesīm krita vienas sugas zivis. Zinātnieki mēģināja to sasaistīt ar objektu svaru un aerodinamiku, taču arī šis viedoklis ir maldīgs - zivis ir vienas sugas, bet to izmēri ir dažādi.
Arguments Virpuļviesuļa... Autors: ereneske No gaisa nokritušie!
2. Arguments. Virpuļviesuļa uzvedību var salīdzināt ar centrifūgu - tas griežas tik ātri, (1300km/h) ka tajā nav zivīm tik ļoti nepieciešamā ūdens.
Arguments Vēsturē... Autors: ereneske No gaisa nokritušie!
3. Arguments. Vēsturē vislielāko attālumu tornado veica 1917. gadā, kad tas 7 stundu un 20 minūšu laikā nostaigāja 500km. Parasti tornado noiet aptuveni 20km lielu attālumu. Zivju lietus laikā mēdz krist zivis, kuru mājvieta atrodas pat vairāk nekā 500km attālumā.
 
Arguments Ja uz zemes kaut... Autors: ereneske No gaisa nokritušie!
4. Arguments. Ja uz zemes kaut kas krīt 100x100 m kvadratūrā, skaidrs, ka arī gaisā objekti atradušies vienkopus. Virpuļviesulis priekšmetus izmētā, nevis savāc. Tas nespēj akurāti pacelt gaisā dzīvu poulāciju, kas sver vairākas tonnas (turklāt veicot atlasi) , pārnest to simtiem vai tūkstošiem km tālu un tikpat akurāti nomest zemē vienā vietā. ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Anomālijas | Skatijumi: 2789 | Pievienoja: Laura | Datums: 10.08.2011 | Komentāri (1)

 Var tam ticēt, var neticēt, bet visi šie stāsti jebkuram uzdzītu šermuļus kaulos.


Doppelgangers Mīts vēsta... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
1. Doppelgangers. Mīts vēsta, ka katram no mums ir savs ļaunais gars, ļaunais dubultnieks, kurš liek mums darīt ļaunu, domāt ļaunas domas un cenšas apspiest mūsu apziņu. Tas mums vienmēr seko un izdarīs visu, lai iegrūstu mūs nāvē un paņemtu sev līdz.
 Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
2.
Lai arī šis mīts ir... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
3. Lai arī šis mīts ir radies jau Senajā Ēģiptē un daudzi tolaiku cilvēki tam ticēja, mūsdienās doppelganger ir stāsts, ko jaunieši stāsta pie ugunskuriem un biedē pārējos. Bet ej nu sazin, kas mūs vada. Varbūt tiešām mums seko mūsu pašu dubultnieks un ne viss, ko mēs darām ir mūsu pašu apziņas radīts.
Pīķa dāma bez... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
4.

Pīķa dāma bez šaubām ir viena no biedējošākajām un šausmīgākajām leģendām visā pasaulē. Visbiežāk šī leģenda ir saistīta ar viņas vārda saukšanu trīs līdz simts reizes tumsā un spoguļa priekšā. Leģenda vēsta, ka izsaukt Pīķa dāmu var dažādos veidos, lai viņa parādītos, bet nebūtu ļauni noskaņota, bet ja viņas vārdu izsauc 13 reizes, tad viņa parādās aiz izsaucēja muguras un nežēlīgi to nogalina vai ierauj viņu caur spoguli savā nāves valstībā.


Cita leģenda vēsta ka... Autors: Alter Ego Nervus stindzinoši stāsti
5. Cita leģenda vēsta, ka sa ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Spoki, gari, eņģeļi, dēmoni | Skatijumi: 5547 | Pievienoja: Laura | Datums: 10.08.2011 | Komentāri (0)