[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Septembris » 12 » Drakona trijstūris
13.55
Drakona trijstūris

Visi noteikti ir dzirdējuši par Bermudu trijstūri, kur notiek dažādas mistiskas un neizskaidrojamas lietas - kuģu pazušanas, NLO utt. Protams, ir daudzi, kas tic tam, un ir daudzi, kas netic, tāpēc kā vienmēr centīšos būt neitrāls, jo katrs izvēlas, kam ticēt un uz kā balstīt savu pārliecību, un es varu tikai dot informāciju, kuru jūs varat uzskatīt par lietderīgu vai nelietderīgu, un izvēlēties, vai izmantot šīs zināšanas, vai neizmantot.

Šoreiz stāsts būs nevis par Bermudu trijstūri, bet par tādu pašu 500 000 kvadrātjūdžu teritoriju gandrīz precīzi otrā zemeslodes pusē - Drakona trijstūri.


Drakona trijstūris atrodas... Autors: komunists Drakona trijstūris
1.

Drakona trijstūris atrodas uz dienvidaustrumiem no Japānas krastiem. Paši japāņi šo vietu sauc par Ma-no Umi, kas nozīmē Velna jūra.

Dīvainās parādības scaronajā... Autors: komunists Drakona trijstūris
2.

Dīvainās parādības šajā reģionā jau tika ievērotas pirms 3000 gadu. Senajos japāņu mītos daudz tiek stāstīts par šo vietu, kurā redzēti drakoni jeb lidojošas, liesmojošas būtnes, kas izlido no okeāna dzīlēm.  No tā arī radies nosaukums Drakona trijstūris.

 Autors: komunists Drakona trijstūris
3.
Japānā ir dokumentēti diez... Autors: komunists Drakona trijstūris
4.

Japānā ir dokumentēti diez gan daudzi gadījumi, kad ir redzēti NLO, piemēram, 1271. gadā nāvessoda izpildes laikā, kad tas pārbiedēja pūli. Citējot aculiecinieku liecības, gaisā pēkšņi parādījās objekts, kas bija līdzīgs pilnam mēnesim, tas izstaroja dīvainu gaismu. Šādu gadījumu bija diez gan daudz.

1881 gadā britu flotes kuģa... Autors: komunists Drakona trijstūris
5.

1881. gadā britu flotes kuģa jūrnieks, kas vēlāk kļuva karali Džordžu V, kuģojot cauri šai teritorijai redzējis lidojošu kuģi, kurš ietīts dīvainā gaismā. Pēc manām domām, tāpat kā japāņi pirms vairākiem tūkstošiem gadu, arī Džordžs V nezināja, ka tas ir lidaparāts, tāpēc nosauca to sev zināmiem vārdiem.

Kopscaron Otrā Pasaules kara... Autors: komunists Drakona trijstūris
6.

Kopš Otrā Pasaules kara šajā teritorijā ir pazuduši ap 1500 kuģu un simtiem lidmašīnu. Šajā teritorijā tāpat kā Bermudu trijstūrī bieži vien pārstāj strādāt kompasi un elektronika, bieži vien pulksteņi paši no sevis maina laiku, lidmašīnas pazūd un parādās pilnīgi citā vietā, un, protams, bieži redzami NLO. Ik pa laikam arī tiek atrasti kuģi bez neviena cilvēka uz tiem.

Tas bija īsumā par scarono... Autors: komunists Drakona trijstūris
7.

Tas bija īsumā par šo tēmu. Ja kādam ir interese, internetā ir pieejams diez gan liels informācijas daudzums par šo, lai pats mēģinātu saprast, kas notiek uz šīs planētas. Varbūt tas viss ir tikai viens liels joks, varbūt sazvērestība, varbūt neviens nezin pareizo atbildi, bet ir vērts par to padomāt, jo mēs tomēr tik maz zinām par Visumu, tāpēc būtu aprobežoti akli sekot kaut kādai vienai zinātnes vai reliģijas dogmai.

Autors - Komunists (http://www.spoki.lv/profils/komunists)

Avots  - http://www.spoki.lv/mistika/Drakona-trijsturis/441738

Kategorija: Dabas parādības | Skatījumu skaits: 2853 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: nlo, mistika, Japāna, Drakona trijstūris, UFO, mīti, bermunda trijstūris, velna jūra, bermuda triangle

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: