[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Maijs » 3 » Ārpus zemes dzīvība
13.59
Ārpus zemes dzīvība

Mūsdienās vairs nevienam nav jāstāsta par citplanētiešiem. Atzīsim, ir laiks teikt, ka viņi bija un būs, tas vairs nevienam nav noslēpums. Protams, neviens arī nevaram apgalvot 100%, tomēr.. mazliet papētīsim faktus.

Iesākumam iesaku iemest aci vēsturnieku veidotā raidījumā " Ancient Aliens" jebšu " Senie citplanētieši"

Pēdējā laikā visi pierādījumi, kā arī zīmes, ko raida no ārpasaules, ko mēdiji, valdības mēdz skaidrot kā -redz, tur nokrita satalīts, tur ir tāda gaismas spektra laušana vai tml.. , ir sakrājušies tik daudz, ka ir pamats sāk domāt un akceptēt šāda fakta esamību. Un jā, arī baznīca šogad kā akceptēja šādu ideju- citas dzīvības formas pastāv, protams to visu pagriežot sev vēlamā gaismā, bet tomēr...

Es iesaku nebūt dogmātiskiem (neredzīgiem, tumsonīgiem u.tml, kurš nezin šī vārda jēgu), domājiet ar skatu nākotnē un mēģiniet pieņemt visu jauno, protams, to arī filtrējot


Protams vienmēr būs... Autors: Angelo Ārpus zemes dzīvība
1. Protams, vienmēr būs skeptiķi ar savu: Kur ir pierādījumi? Mēs tūliņ apgāzīsim. Tomēr mūsdienās ir daudzas lietas, kurām ir acīmredzami pierādījumi, kā šī pēc skata niecīgā zelta pat nezinu kā nosaukt, bet vai nelīdzinās lidmašīnai? Par to sīkāk video.
Ir simtiem zīmējumi zīmju... Autors: Angelo Ārpus zemes dzīvība
2.  Ir simtiem zīmējumi, zīmju, tekstiski raksti par Dieviem no saules, no gaisa, tie attēloti braucam ar dārdošiem ratiem, ka pat dzīvnieki bēg. Protams, seni ļaudis nevarēja zināt, ka šādas lietas kā kosmosa kuģus, pat mašīnas spēs uzbūvēt. Viņiem likās tās būtnes ar mistiskām spējām un ierīces kā brīnumi, maģija.
Šeit lūk attēlots Dievs... Autors: Angelo Ārpus zemes dzīvība
3.  Šeit lūk attēlots Dievs.. spriediet paši..
Ne tikai šumeri... Autors: Angelo Ārpus zemes dzīvība
4.  Ne tikai šumeri, ēģiptieši un maiji apraksta un zīmēja viesus un to ierīces no debesīm, šādi pieradījumi atrasti arī senajā ķīnā.
Lūk ēģiptiešu diezgan... Autors: Angelo Ārpus zemes dzīvība
5.  Lūk, ēģiptiešu, diezgan populārs attēls.. Ko Jūs te saskatiet??
Un šeit Autors: Angelo Ārpus zemes dzīvība
6.  Un šeit???
Labi parunāsim par... Autors: Angelo Ārpus zemes dzīvība
7. Labi, parunāsim par pierādījumiem, kas nav TIK seni. Visi atceramies runas, un filmaz par Rūzveltu(?) Toreiz gan valdība Amerikā centās pilniem spēkiem teikt, ka tas ir spiegu zonde un tml. tomēr, te rodas jautājums, tad kādēļ bija nepieciešams armijas atbalsts ntajā rādiusā, ja jau tas nekas īpašs nav. Labi, šis neko nepierāda, tad kā izskaidrojams būtu tas, ka tieši pēc šīs avārijas ASV aviācijā, astronoutikā(?) un fizikā pēkšņi bija liels uzplaukums, pilnībā ieprieks neiedomājamas lietas pēkšņi attīstījās? Tam par iemeslu min iespējamo sakaru nodibināšanu ar būtnēm. Tas ir ļoti iespējams, ka sakari tiek uzturēti vēl aizvien. bet nedomājiet, ka tas notiek tā, ka viņi ar skaņas un gaismas efektiem nolaižas un viņus sagaida uz sarkanā paklāja. Iespējams mūsu prātiem pat nav iedomājami kā tie izskatās, kā komunicē, ko ēd un vai vispār tie, kuri apciemo/apciemoja zemi bija dzīvas būtnes, jo pēc visiem aprēķiniem dzīva būtne nespēj pārsniegt gaismas ātrumu, kā arī citas lietas, kur to spētu izdarīt tikai robotveidīgais, tas tā manas pārdomas.
Visdrīzāk tie nav mazi... Autors: Angelo Ārpus zemes dzīvība
8. Visdrīzāk tie nav mazi, zaļi cilvēciņi. Rodas jautājums- kādēļ tie neparādās tagad? Domājams arī tie ir progresējuši un attīstījuši savas ierīces, un ir vienkārši neredzami.. vai arī notiek teleportēšanās un telepācija. Starp citu, jā teleportācija un telepātija esot iespējama, pagaidām tik pētījumi ir molekulu un atomu līmenī..
Tad varbūt pēdējais... Autors: Angelo Ārpus zemes dzīvība
9. Tad varbūt pēdējais jautājums. Vai tie vēlas zemi, mūs iznīcināt? visticamāk, ka nē, jo mums pašiem resursu nav, un kāpēc gan čaļi, kuri spēj lidot gaismas ātrumā, sazināties telepātiski un izgudrot visādas štelles gribētu mūsu smirdīgo zemi? Visticamāk viņi varētu būt mūsu vai nu radītāji vai atklājēji.. Un tā, noslēdzošais jautājums- Kādēļ tad viņi mums nedeva visas zināšanas, kādēļ mēs neesam tik pat attīstīti, ja jau viņi bija pie mums. Teikšu tā- viņi atbrauca, parādīja ko un kā darīt maksimāli 50-100 gadus gudrie ļaudis to atcerējās, bet tad nespēja nodot tālāk savām paaudzēm. Tas ir tā pat kā iedot bērnam datoru, kaut ko parādīt, viņš uzreiz visu māk dara, bet iedomājamies, ka šis bērns izaug, dators saplīst un viņš nezin ko ar to iesākt, jo nezina ne kā salabot ne kā jaunu uzbūvēt, viņiem vnk nebija zināšanu lai to pielietotu tālāk, un visi visu aizmirsa un pataisīja gadsimtu laikā jau par teikām un brīnumiem...
Kategorija: NLO | Skatījumu skaits: 2821 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: senās civilizācijas, nlo, pierādījumi, citplanētieši, UFO, kosmoss

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: