[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2014 » Februāris » 1 » Aizmirstās civilizācijas.
00.59
Aizmirstās civilizācijas.
Autors - Vienkārši Viesturs (http://spoki.tvnet.lv/profils/vizzy22)

Vai vēstures grāmatas mums pastāsta visu, par zemes vēsturi? Vai mēs vispār bijām pirmie, kas dzīvojuši uz zemes? Par šo tēmu vairāk uzzini šajā rakstā!

Balbeku civilizācijaLibānā... Autors: Vienkārši Viesturs Aizmirstās civilizācijas.
1.

Balbeku civilizācija.

Libānā ir atrastas romiešu impērijas paliekas. Dēļ tā, tur tika sākti plaši izrakumi un arheologi uzdūrās kam nebijušam. Zem romiešu ēkām bija vēl senākas ēkas un zem tām pat vēl senākas. Ko tas nozīmē? Ka tieši šajā vietā ir attīstījusies civilizācija, kas sākusi no nulles 2 reizes. Ir atrasti milzīgi akmens bloki, vairāku tonnu smagumā ,sakrauti čupās. Kā vispār kaut ko tādu varēja, ar tā laika tehnoloģijām izrakt un aizgādāt uz Balbekiem? To vienkārši nevarēja.

Ramas impērijaIzrādās ka arī... Autors: Vienkārši Viesturs Aizmirstās civilizācijas.
2.

Ramas impērija.

Izrādās, ka arī Indiešiem bijusi sava impērija, pirms Kristus dzimšanas! Tā esot bijusi tā laika spēcīgākā impērija, jo viņi bija atklājuši, kā iejāt ziloņus. Izrādās, ka jāšana ar ziloņiem nav bijusi viņu vienīgais trumpis. Viņi mācējuši mājas uzcelt tik ģeometriski precīzi, kā neviena cita civilizācija, vēstures laikā.

Nana MadolaPohnpejas... Autors: Vienkārši Viesturs Aizmirstās civilizācijas.
3.

Nana Madola.

Pohnpejas pilsētā,Pie Mikronēzijas krastiem atrodas milzu pils, kas uzcelta no vulkāniskajiem bazalta iežiem, daži pat sver vairāk, kā 50 tonnas. Tuvākā vieta, kur ir iespējams iegūt šādu bazaltu, ir aptuveni 30 kilometru attālumā. Zem ūdens. Kā cilvēki,pirms vairākiem tūkstošiem gadu,varēja transportēt vairākas tonnas smagus klučus,pa ūdeni? Vienkārša atbilde. Viņi nevarēja!

Akmens laikmeta tuneļiSākot... Autors: Vienkārši Viesturs Aizmirstās civilizācijas.
4.

Akmens laikmeta tuneļi.

Sākot ar Skotiju un beidzot ar Turciju. Tik plašā reģionā ir izvietoti tuneļi, zem zemes. Garākais šāds tunelis ir atrasts Vācijā un Austrijā, kas savieno Bavāriju un Austrijas galvaspilsētu - Vīni. Šie tuneļi ir aptuveni 12'000 gadu veci un ir izmantoti, transportācijas nolūkos. Tuneļos, ik pēc pāris simtiem metru ir atpūtas telpas un vietas,kur novietot ēdienu. Ja jau tuneļi ir saglabājušies tik milzīgu laiku, tad noteikti to veidotājiem bijušas zināšanas par tuneļu rakšanu.

Puma PumpkuĻoti seni un... Autors: Vienkārši Viesturs Aizmirstās civilizācijas.
5.

Puma Pumpku.

Ļoti seni un milzīgi akmeņi atrasti Dienvidamerikā. Šī tiek uzskatīta par senāko civilizāciju, Dienvidamerikā. Puma Pumpku akmeņi ir vairāk,kā 13'000 gadu veci.  Ļoti dīvaini ir tas, ka jaunatklātajā pilsētā ir bijusi izveidota irigācijas sistēma un cilvēks, kas izveidojis šos grebumus akmeņos ir bijis ar plašām zināšanām ģeometrijā, akmensgriešanā un inženierzinātnē. Tajā laikā nebija iespējams ko tādu izveidot.

Longdžou alasVairākus... Autors: Vienkārši Viesturs Aizmirstās civilizācijas.
6.

Longdžou alas.

Vairākus tūkstošus gadu vecās alas, sevī ietver netradicionālas akmens grebšanas metodes. Paši ķīnieši šo uzskata par 8. pasaules brīnumu, jo nav atrasti piederumi, kas būtu spējīgi izgrebt šāda mēroga klintis. Katrā ziņā, ne tik senā pagātnē.

Pirms Gizas... Autors: Vienkārši Viesturs Aizmirstās civilizācijas.
7.

Pirms Gizas civilizācijas.

Visi taču zina, ka Ēģiptieši bija pirmā, zinātniski attīstītā civilizācija,vai ne? Tas ir pilnīgi nepareizi! Zinātnieki ir atklājuši, ka pirms Ēģiptes, pirms piramīdām  bija cita civilizācija, kas to teritoriju apdzīvoja ļoti ilgu laiku. Izrādās, ka Sfinksu neuzbūvēja šī civilizācija - ēģiptieši, Sfinksa tur bija stāvējusi vēl ilgi pirms piramīdu būvniecības! Ir konstatētas erozijas pēdas, kas sniedzas vairāk kā 9000 gadu atpakaļ. Tad, tik tiešām cilvēkam nebija tādas tehnoloģijas, lai tik ģeometriski precīzi uzbūvētu tādu celtni,kā Sfinksu.

Gobleki TepeCik sena varētu... Autors: Vienkārši Viesturs Aizmirstās civilizācijas.
8.

Gobleki Tepe.

Cik sena varētu būt civilizācija? Šī ir vecākā reliģiskā vieta, PASAULĒ, kas līdz šim ir atklāta. Tā ir uzcelta pagājušajā ledus laikmetā - 12'000 gadus atpakaļ. Šī civilizācija ir apgāzusi tik daudz faktu, ka būtu jāpārraksta zinātnes grāmatas,jo mēs jau neticam, ka ēģiptieši uzcēla savas piramīdas, kur nu vēl cilvēki, leduslaikmetā! Zinātnieki ir pārliecināti, ka šādas tehnoloģijas vienkārši nevarēja būt,tik neattīstītai civilizācijai.

Kategorija: Cilvēka spējas | Skatījumu skaits: 2399 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: senās civilizācijas, Ramas, Roma, babelki, Ēģipte, pārdabisks

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: