[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Septembris » 23 » Eņģeļu Tarot kāršu lasījums no 23. septembra – 29. septembrim
14.11
Eņģeļu Tarot kāršu lasījums no 23. septembra – 29. septembrim

Es nodarbojos ar eņģeļu Tarot kārtīm un es katru nedēļu izlikšu eņģeļu Tarot kāršu lasījumu, kas pastāstīs par jauno nedēļu, enerģijām tajā, dos padomus, brīdinās, ieteiks, ko darīt karjeras, mīlestības lietās.

Jūs paši izvēlaties vai pieņemt šos padomus vai nē. Bet es ceru, ka jūs šajos lasījumos, tomēr, atradīsiet, kaut ko pozitīvu sev.

 

The Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine. Kārtis – vācu valodā.

 

Pirmā kārts – Piektā no Zemes. Nedēļas sākums.

Nedēļas sāksies ar raizēm un bailēm par Jūsu finansiālu pusi. Netērējiet to naudu, kas Jums nepieder. Jūtoties nedroši un nestabili, pieņemiet citu cilvēku palīdzību un atbalstu, ja pat to no sākuma neredzat. Nezaudējiet ticību sev, Jums jāpaliek morāli stipriem.

 

Otrā kārts – Desmitā no Ūdens. Nedēļas vidus.

Patīkamas izmaiņas ienāk nedēļas vidū. Šī kārts vēsta par laimīgu un pilnvērtīgu ģimenes dzīvi. Iespējams, ģimenes atbalsts Jums palīdzēs pārvarēt finansiālas grūtības. Jo Jūs jutīsities gan emocionāli, gan finansiāli pilnvērtīgi.

Lai gan šīs abas kārtis kopā, liek pajautāt tos, kuri vēlās stāties attiecībās vai laulība – uz ko ir pamatotas šīs attiecības – uz mīlestību vai biezu maku?

Nebaidieties dot un pieņemt pozitīvas sajūtas.

 

Trešā kārts – Atbrīvošana. Nedēļas beigas.

Nedēļas beigās Jūs sajutīsiet, ka Jūsu dzīve ienāk lielas izmaiņas. Šī kārts norāda, ka ir pienākušas kādas fāzes vai situācijas beigas. Iespējams Jūs priecāsieties, ka Jūsu dzīve pamet kaut kas negatīvs vai tieši jutīsiet skumjas.

Paņemiet laiku lai apdomātu Jūsu jaunās iespējas un atvērtos ceļus, nebaidāties no izmaiņām, kuras arī skars Jūsu dvēselisko plānu.

Viss, kas notiek, notiek uz labu.

 

Kopumā – nedēļa sāksies  ar to, ka Jūs jutīsities finansiāli nestabili, būs raizes un bailes par naudu, kuras var būt arī nepamatotas. Lai gan nedēļas vidu Jūsu sajūtas nostabilizēsies, daudzi apdomās un pajautās sev uz ko ir pamatotas viņu attiecības. Nedēļas beigās nāks Ar izmaiņām un kādas Jūsu dzīves fāzes noslēgumu – varbūt Jums ir kaut kas no savas dzīves jāatlaiž prom? Tad tas ir laiks, kad to darīt.

Laura Dambīte

Kategorija: Eņģeļu Tarot kāršu lasījumi | Skatījumu skaits: 1663 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: Tarot, mīlestība, Tarot kārtis, padomi, zīlēšana, Eņģeļi, darbs, nākotne, taro, kāršu lasījums

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: