[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Septembris » 16 » Eņģeļu Tarot kāršu lasījums no 16. septembra – 22. septembrim
16.11
Eņģeļu Tarot kāršu lasījums no 16. septembra – 22. septembrim

Es nodarbojos ar eņģeļu Tarot kārtīm un es katru nedēļu izlikšu eņģeļu Tarot kāršu lasījumu, kas pastāstīs par jauno nedēļu, enerģijām tajā, dos padomus, brīdinās, ieteiks, ko darīt karjeras, mīlestības lietās.

Jūs paši izvēlaties vai pieņemt šos padomus vai nē. Bet es ceru, ka jūs šajos lasījumos, tomēr, atradīsiet, kaut ko pozitīvu sev.

 

The Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine. Kārtis – vācu valodā.

 

Pirmā kārts – Page der Luft. Nedēļas sākums.

Nedēļas sākumā Jūs gaida svarīga informācija, jaunumi. Iespējams tā ir plānu maiņa vai informācija par aizkavēšanos. Šī informācija var nākt no kāda, kurš to izstāsta netaktiski un rupji. Bet galvenais ir šī vēsts, nevis vēstītais. Esiet gatavi visādiem izaicinājumiem.

Vienkāršāk sakot dzīve atkal pierāda savu taisnību – ka viens ir tas ko Jūs plānojāt, bet otrs kā reāli dzīvē iet.

 

Otrā kārts – Trešā no Zemes. Nedēļas vidus.

Iespējams šīs plānu maiņas ietekmēs nedēļas vidu un Jums nāksies pierādīt, ka Jūs mākat strādāt un komandā. Padomājiet, cik labas ir jūsu attiecības ar jūsu darba kolēģiem.

Šis ir laiks, kad Jūs varat parādīt cik kreatīvi Jūs esat, parādīt savus talantus. Koncentrējaties vairāk darbam un Jūsu vadība atpazīs īstu meistaru un novērtēs kvalitāti.

 

Trešā kārts – Pirmā no Zemes. Nedēļas beigas.

Nedēļas beigās kārts runā par labklājības attīstību. Jūs saņemsiet, ko esat pelnījuši – jaunus, ienesīgus projektus, paaugstinājumu, algas pielikumu vai kāds Jums atdos parādu. Iespējams saņemsiet dāvanas.

Visi darbi, projekti, kurus Jūs iesāksiet, visticamāk būs ļoti veiksmīgi. Laiks investīcijām, lēmumiem un līgumiem.

Nedēļas beigās Jūs jutīsieties ne tikai materiāli labi, bet arī Jūsu veselība manāmi uzlabosies.

 

Kopumā – iespējams Jums nepatiks plānu maiņa nedēļas sākumā, bet Jums ar to būs jātiek galā. Šajā nedēļā Jums būs dota iespēja pastrādāt komandā, parādīt cik labi un kreatīvi Jūs mākat strādāt un tas tiks atalgots vai ar paaugstinājumu, algas pielikumu u.t.t. Bet, protams, tas ir atkarīgs tikai no Jums pašiem.

Veiksmi!

Laura Dambīte

Kategorija: Eņģeļu Tarot kāršu lasījumi | Skatījumu skaits: 1782 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: Eņģeļi, zīlēšana, Tarot kārtis, padomi, mīlestība, Tarot, nākotne, darbs, taro, kāršu lasījums

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: