[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Septembris » 9 » Eņģeļu Tarot kāršu lasījums no 09. septembra – 15. septembrim
14.41
Eņģeļu Tarot kāršu lasījums no 09. septembra – 15. septembrim

Es nodarbojos ar eņģeļu Tarot kārtīm un es katru nedēļu izlikšu eņģeļu Tarot kāršu lasījumu, kas pastāstīs par jauno nedēļu, enerģijām tajā, dos padomus, brīdinās, ieteiks, ko darīt karjeras, mīlestības lietās.

Jūs paši izvēlaties vai pieņemt šos padomus vai nē. Bet es ceru, ka jūs šajos lasījumos, tomēr, atradīsiet, kaut ko pozitīvu sev.

 

The Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine. Kārtis – vācu valodā.

 

Pirmā kārts – Trešā no Ūdens. Nedēļas sākums.

Nedēļas sākumā Jūs var sagaidīt kāds liels notikums – svinības, ballīte, kāzas, paziņojums par to, ka kāds ir stāvoklī. Varbūt Jūsu dzīvē iepriekšēja nedēļa notika labas izmaiņas – tad laiks tās nosvinēt! Un Jūsu dzīvē patiešām vajag vairāk prieka, sasauciet kopā ģimeni vai draugus. Apdomājiet iestāšanos kādā klubā, kurā Jūs varat satikt cilvēkus ar līdzīgām interesēm, laiks iegūt jaunus draugus.

 

Otrā kārts – Uguns jātnieks. Nedēļas vidus.

Nedēļas vidu esiet gatavi visādiem pēkšņiem notikumiem, kuri no jums prasīs ātro risinājumu. Bet neesat pārsteidzīgi ar problēmu risināšanu un lēmumu pieņemšanu, dariet visu apdomīgi. Iespējams, tieši šis ir tas laiks, kad jūs varat parādīt sevi no labās, kreatīvās puses. Nebaidāties domāt ārpus kastes. Kritiski izvērtējiet visus savus plānus, projektus un rīcības.

 

Trešā kārts – Pirmā no Ūdens. Nedēļas beigas.

Nedēļas beigās ienāk ūdens kārts, kura vēsta par to, ka Jūsu dzīve var ienākt mīlestība. Iespējams Jūs iemīlēsieties vai ļausiet vecām attiecībām no jauna ienākt Jūsu dzīve, dosiet otru iespēju. Ja jūs gribat sev kādu blakus, neesiet pa izvēlīgu. Atcerēties par dvēselīgām lietām un par savu intuīciju, nemeklējiet ideālu, bet kādu, kurš Jūs saprot.

Šī kārts arī nozīmē jaunas mājas jeb pārcelšanos.

 

Kopumā notikumiem bagāta nedēļa, kurā, pēc manām domām, jums jābūt atvērtiem un gataviem it visam. Jums pašiem ir jāsaprot, ko Jūs vēlaties, kas Jums trūkst šajā dzīve vai tas ir mazliet vairāk prieka, draugu vai mīlestības un jāveic solis tam uz priekšu. Un neidealizējiet visu, nemeklējiet it visur materiālu labumu, šajā nedēļā Jums ir jāmēģina sajust, ko vēlās Jūsu sirds un dvēsele.

 

Laura Dambīte

Kategorija: Eņģeļu Tarot kāršu lasījumi | Skatījumu skaits: 1635 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: Eņģeļi, zīlēšana, padomi, Tarot kārtis, mīlestība, Tarot, darbs, nākotne, taro, kāršu lasījums

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: