[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Augusts » 26 » Eņģeļu Tarot kāršu lasījums no 26. augusta – 01. septembrim
14.29
Eņģeļu Tarot kāršu lasījums no 26. augusta – 01. septembrim

Es nodarbojos ar eņģeļu Tarot kārtīm un sākot ar 26. augustu es katru nedēļu izlikšu eņģeļu Tarot kāršu lasījumu, kas pastāstīs par jauno nedēļu, enerģijām tajā, dos padomus, brīdinās, ieteiks, ko darīt karjeras, mīlestības lietās.

Jūs paši izvēlaties vai pieņemt šos padomus vai nē. Bet es ceru, ka jūs šajos lasījumos, tomēr, atradīsiet, kaut ko pozitīvu sev.

 

The Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine. Kārtis – vācu valodā.

 

Pirmā kārts – Uguns karaliene. Nedēļas sākums.

Atveriet spārnus un lidojiet! Nedēļas sāksies ar spēka un enerģijas pieplūdumu. Esiet droši un ticiet, ka jūs spējat paveikt visu, esiet kreatīvi. Nešaubieties par saviem spēkiem un neļaujiet citiem šaubīt tos. Jums pašiem ir jāvēlas virzīt kaut ko savā dzīvē uz priekšu un tas spēs ar piesaistīt cilvēkus, kuri jums palīdzēs.

 

Otrā kārts – Ūdens karaliene. Nedēļas vidus.

Šī kārts ir pretēja pirmajai. Ja uguns karaliene, atbild par plāniem, idejām, darbu, tad ūdens karaliene atgādina par mūsu sajūtām, attiecībām, ģimeni.

Tā vēsta, ka jūsu esošās attiecības var sasniegt jaunu līmeni. Iespējams ir pienācis laiks atzīties par savām sajūtām vai pamanīt, ka jūsu attiecības ir kļuvušas stiprākas vai tieši otrādi.

Iespējams būs sajūta, ka jūs jūtaties emocionāli nomākti, apjukuši, tad ir pienācis laiks sakārtot savas emocijas. Jo šī kārts uzsver, ka ir svarīgi rūpēties, rūpēties gan par sevi, gan par saviem tuvajiem un mīļajiem.

 

Trešā kārts – Ūdens jātnieks. Nedēļas beigas.

Nedēļas beigās var notikt ļoti svarīgs notikums jūsu mīlestības dzīve. Iespējams, jūs iemīlēsieties vai saņemsiet bildinājumu. Otrā un trešā kārts ir ļoti saistītas, ja jūsu attiecības ir patiesi stipras varbūt ir pienācis īstais laiks pacelt tās nākamajā līmenī? Vai vismaz apdomāt šādu iespēju.

Bet ja Jūs esat vientuļi, pastāv iespēja, ka jūsu dzīve ienāks kāds cilvēks, kurš būs romantisks, emocionāls, entuziastisks.

Ja saņemsiet ielūgumus uz ballīti vai kādu pasākumu, neatsākaties no tiem, nepalaidiet iespēju satikt jaunus cilvēkus.

 

Nedēļa būs ļoti pilna ar enerģiju un notikumiem, kārtis iesaka padomāt par Jūsu attiecībām, par tuvajiem un mīļotājiem cilvēkiem. Kopēji šajā nedēļa ir manām kustība, kustība uz priekšu, vai nu tie ir plāni un darbi vai jūsu attiecības. Nebaidāties satikt un ielaist savā dzīvē jaunus cilvēkus.

Tikai no Jums pašiem ir atkarīgs vai pieņemt dalību šajā kustībā.

 

Laura Dambīte

Kategorija: Eņģeļu Tarot kāršu lasījumi | Skatījumu skaits: 2217 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: Eņģeļi, zīlēšana, padomi, Tarot kārtis, mīlestība, Tarot, nākotne, darbs, taro, kāršu lasījums

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: