[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2011 » Decembris » 14 » Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
16.37
Ēnu cilvēki - kas viņi ir?

Izrādās, ka parādība, no kuras es bērnībā tik dikti baidījos, ir vispasaules fenomens.

Paranormālo... Autors: Moonwalker Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
1.

Paranormālo aktivitāšu pasaulē ir plaši pazīstams tāds jēdziens kā "ēnu cilvēki". Ziņojumi par šīm noslēpumainajām būtnēm ir kļuvuši par karstiem izmeklējumu avotiem. Stāsti par to dabu mainās no draudzīgas līdz pat atklāti naidīgai. Ēnu cilvēki visbiežāk parādās dzīvu ēnu veidā, kuras pamana ar perifēro redzi jeb acs kaktiņu. Dažkārt to forma ir neskaidra, caurspīdīga vai dūmakaina. Visbiežāk tos raksturo kā vīriešu dzimuma būtnes. Tā pat bieži tiem var izšķirt abģērbu - platmales vai mēteļus. Visbiežāk tie parādās istabu stūros, iziet cauri sienām, nostājas aiz mēbelēm vai ēkām.

Kas tad viņi irDaži... Autors: Moonwalker Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
2.

Kas tad viņi ir?

Daži uzskata, ka ēnu cilvēki ir sargi, citi domā, ka tās ir ļaunas būtnes. Teorijas ir daudz un dažādas - spoki, būtnes no citām dimensijām, laika ceļotāji un pat citplanētieši. Līdz šim neviens skaidru atbildi tā arī nav devis. To visu varētu norakstīt uz cilvēku iztēli, bet šādam skaidrojumam nepadodas tas, ka visiem ziņojumiem ir tik daudz līdzīgu detaļu.

Biežākais uzskats ka tie... Autors: Moonwalker Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
3.

Biežākais uzskats, ka tie ir spoki, tomēr nav īsti pareizs. Ēnu cilvēkiem atšķirībā no spokiem piemīt citas raksturīgas pazīmes - to kustības ir ātras, tiem bieži ir cepure un mētelis. Ļoti bieži cilvēki apraksta tumšu figūru ar sarkanām acīm. Kā jau teicu ēnu cilvēki kustas ātri un drusku saraustīti - gluži kā pa kadriem. Raksturīgi, ka ēnu cilvēki gandrīz vienmēr izraisa cilvēkos stipras bailes.

Aculiecinieki bieži jūt ka... Autors: Moonwalker Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
4.

Aculiecinieki bieži jūt, ka viņus novēro vai ka telpā ir vēl kāds. Kad cilvēks pagriežas, tad dažkārt izdodas pamanīt ēnu cilvēku, kas ātri izgaist vai iziet cauri sienai. Tie neatstaro telpā esošo gaismu un nemet ēnu. Tie paši ir kā trīsdimensionālas ēnas. 

Ēnu cilvēki bieži vien... Autors: Moonwalker Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
5.

Ēnu cilvēki bieži vien uzvedas bērnišķīgi. Viņi it kā ķircina cilvēku ar savu negaidīto parādīšanos, spēlējas ar cilvēkiem kā kaķis ar peli. Bieži vien cilvēks no tiem sajūt tīru ļaunumu. Tas liek domāt, ka šīs būtnes ne tikai nav labvēlīgas, bet arī varētu būt demoniskas izcelsmes. Ir pat teorija, ka tie transformējas no negatīvās enerģijas, kas koncentrējusies kādā vietā p]ec slikta notikuma.

Nereti ēnu cilvēkus pamana... Autors: Moonwalker Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
6.

Nereti ēnu cilvēkus pamana iemiegot vai pamostoties. Šādus gadījumus varētu izskaidrot ar miega paralīzi un fāzi, kad cilvēka apziņa ir atvērta zemapziņai. Miega paralīzi var izbaudīt jebkurš cilvēks, ja to strauji pamodina no dziļās miega fāzes. Šādā stāvokli cilvēks ir pie samaņas, taču nespēj kustēties. Var sekot dažāda rakstura halucinācijas, arī vizuālās. Tomēr šādi gadījumi neizskaidro ēnu cilvēku parādīšanos nomoda stāvokli, kad cilvēks neguļ.

Aculiecinieki bieži apgalvo... Autors: Moonwalker Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
7.

Aculiecinieki bieži apgalvo, ka redzējuši ēnu cilvēkus ar savu perifēro redzi. Un tā varētu būt atslēga šim mistiskajam fenomenam. Perifērā redze ir saistīta ar reģionu smadzenēs, kas atbild par pazīstamu formu atpazīšanu. Tas ir līdzīgi tam kā dažādos abstraktos zīmējumos cilvēks var saskatīt sejas, ķermeņu atveidojumus un tā tālāk. Ir zināms, ka šādu stāvokli var izraisīt dažādi elektromagnētiskie lauki.

Diemžēl atbildēt uz... Autors: Moonwalker Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
8.

Diemžēl atbildēt uz jautājumu, kas ir ēnu cilvēki, nav 100% iespējams. Tos cilvēki ir redzējuši jau tūkstošiem gadu, turklāt visā pasaulē. Arī man ir bijis tas gods viņus redzēt. Bērnībā, kad vēl dzīvoju laukos, tad bieži redzēju ēnveida būtnes. Un tik tiešām tās man izraisīja tolaik milzu bailes - līdz tādam stāvoklim, ka vienu laiku man bija bail aiziet pat uz tualeti. Kā jau aprakstā minēju, tad tie tik tiešām it kā ķircināja mani. Reiz, kad man bija aptuveni 4 gadi, es atrados virtuvē un pagriezos pret durvīm, kas ved uz koridoru. Tur stāvēja ēnu cilvēks ar spilgti gaišām acīm. Lai arī tā muti neredzēju, es skaidri jutu, ka tas ļauni smīn. Pēc pāris sekundēm, tas ātri aizgāja. Pārceļoties uz pilsētu es viņus vairs redzēju vien pāris reizes. Tolaik man šķita, ka tos redzu tikai es, bet liels bija mans pārsteigums, kad netīšam uzgāju par tiem info. Domājams tieši viņu dēļ manī raisījās interese par paranormālām lietām. (Spoki.lv lietotāja Moonwalker pieredze)

Ja arī tu esi manījis ēnu cilvēkus, tad pavēsti par to komentārā :)

Avots - http://www.spoki.lv/mistika/Enu-cilveki-kas-vini-ir/481356

Kategorija: Spoki, gari, eņģeļi, dēmoni | Skatījumu skaits: 3124 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: nakts, gari, tumsa, anomālija, Ēnu cilvēki, bailes

Komentāru kopskaits: 1
1 sandiseverts   (18.06.2014 14.48) [Materiāls]
neticiet sam bildem tas ir murksw sad

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: