[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2011 » Decembris » 14

Izrādās, ka parādība, no kuras es bērnībā tik dikti baidījos, ir vispasaules fenomens.

Paranormālo... Autors: Moonwalker Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
1.

Paranormālo aktivitāšu pasaulē ir plaši pazīstams tāds jēdziens kā "ēnu cilvēki". Ziņojumi par šīm noslēpumainajām būtnēm ir kļuvuši par karstiem izmeklējumu avotiem. Stāsti par to dabu mainās no draudzīgas līdz pat atklāti naidīgai. Ēnu cilvēki visbiežāk parādās dzīvu ēnu veidā, kuras pamana ar perifēro redzi jeb acs kaktiņu. Dažkārt to forma ir neskaidra, caurspīdīga vai dūmakaina. Visbiežāk tos raksturo kā vīriešu dzimuma būtnes. Tā pat bieži tiem var izšķirt abģērbu - platmales vai mēteļus. Visbiežāk tie parādās istabu stūros, iziet cauri sienām, nostājas aiz mēbelēm vai ēkām.

Kas tad viņi irDaži... Autors: Moonwalker Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
2.

Kas tad viņi ir?

Daži uzskata, ka ēnu cilvēki ir sargi, citi domā, ka tās ir ļaunas būtnes. Teorijas ir daudz un dažādas - spoki, būtnes no citām dimensijām, laika ceļotāji un pat citplanētieši. Līdz šim neviens skaidru atbildi tā arī nav devis. To visu varētu norakstīt uz cilvēku iztēli, bet šādam skaidrojumam nepadodas tas, ka visiem ziņojumiem ir tik daudz līdzīgu detaļu.

Biežākais uzskats ka tie... Autors: Moonwalker Ēnu cilvēki - kas viņi ir?
Kategorija: Spoki, gari, eņģeļi, dēmoni | Skatijumi: 3123 | Pievienoja: Laura | Datums: 14.12.2011 | Komentāri (1)


Autors: Margarita Guseva
Foto: Leonīds Gusevs

Drudzis, iesnas, nespēks, sāpoša galva – raksturīgākie ziemas laika saaukstēšanās slimību simptomi. Visvienkāršākais līdzeklis pret sasirgšanu ir medikamenti, visgudrākais – veselību stiprinošu un ārstējošu līdzekļu meklēšana uz... palodzes. Daudziem telpaugiem piemīt izteikti dziednieciskas spējas. Tas nozīmē, ka svaigas, ekoloģiski tīras, vienmēr pa rokai esošas drogas katra no mums var izaudzēt pati.

Smaržīgā pelargonija (Pelargonium fragrans) – istabas puķe, ko tautā bieži sauc par ģerāniju, rānīti vai ausu puķi. 

Kategorija: Veselība | Skatijumi: 3069 | Pievienoja: Laura | Datums: 14.12.2011 | Komentāri (0)