[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2011 » Februāris » 10 » Kā pārbaudīt vai mājās ir mājas gariņš?
14.03
Kā pārbaudīt vai mājās ir mājas gariņš?

Šie ir man zināmie veidi, kā to pārbaudīt.

Vispārēji. Bieži vien mājas gariņu var pamanīt, nerunājot tikai par mantu pazušanu. Kas to ir redzējis kā mākonīti, pelēku migliņu, kā lidojošu gaismiņu, šādi pati biju viņu redzējusi. Tas var pat atnākt pie jums sapnī un ko pavēstīt. Dzīvnieki arī uz to reaģē, piemēram, man suns bieži vien rej skatoties uz vienu punktu mājā. Ir smalka robeža starp mājas gariņu un spokiem, to var sajust un arī pārbaude ir savādāka.

1. Paņemiet baltu lapu, blakus uzberiet kaudzīti pelnus un atstājiet uz nakti tajā istabā, kurā jūsuprāt māju gariņš. Tad apskatiet to no rīta vai uz lapas ir kādi zīmējumi, manā gadījumā bija krustiņš. Tātad viņš te ir. (Šo veidu izstāstīja un pārbaudīja vecāki)

2. Paņemiet ābeci, nolieciet pret sienu tā lai visi burti būtu apgriezti, atstājiet to uz pāris stundām, ja viņa ir apgriezta pareizi mājas gariņš ir. (Izstāstīja draudzene, mēģinājām – izdevās manā vecajā dzīvoklī nē... mājā vel nemēģināju)

3. Jautāšana svecei. Pati neesmu mēģinājusi, dzirdēju, ka iededzinātai svecei var jautāt – mājas gariņ, tu te esi? Tad svece sāk īpaši uzvesties – spēcīgi uzliesmot, ja ir, palikt pa visam maziņai, ja nav. Būs jāpamēģina.

4. Saldumu atstāšana. Atstājiet pāris konfektes, cepumus, redzamā vieta, zinot, ka jums nav kārumnieku. Ja pēc laika, kas pazūd no šiem gardumiem, tad iespējams mājas gariņš ir. Bet atsaucoties uz iepriekšējo rakstu, viņš viņas var apēst arī enerģētiski, tā kā labāk aprociet viņas vēlāk. Šo veidu izmēģināju pēc tā, ka mājās mistiskā kārtā sāka zust saldumi... es nejokoju.

Veiksmi pārbaudēs un sadzīvojiet mierā ar savu mājas gariņu, atstājiet kādu gardumu ar!

Laura Dambīte

Kategorija: Spoki, gari, eņģeļi, dēmoni | Skatījumu skaits: 3800 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: gari, mājas, mājas gariņš

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: