[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2014 » Decembris » 6 » 2015. gada horoskops zivīm
00.44
2015. gada horoskops zivīm

2015. gada horoskops zivīm sola, ka zilās kazas gads būs pilns ar emocijām, sapņiem un plāniem. Daudzas zivis kazas gadā lidināsies savos sapņos un fantazēs par citām pasaulēm, neskatoties, ka tas var traucēt, lielākoties zivīm tas nesīs iekšējo mieru. Jo tieši mierīga, pat mazliet vēsa attieksme būs tā, kas palīdzes zivīm tikt galā ar visu. Fortūna arī smaidīs zivīm un palīdzēs tikt galā ar darbiem, plāniem, problēmām. 2015. gads būs tas laiks, kad zivis savu fantāziju un oriģinālās idejās spēs piepildīt reālajā dzīve. Jaunie cilvēki, kas ienāks zivju dzīve spēs atnes jaunas emocijas un sajūtas, kā arī atbalstīt vajadzīgajā momentā. Laba intuīcija būs labākais palīgs itin visā.

 

2015. gadā zivīm darbā un karjeras jomā apniks sēdēt uz vienas vietas, daudzas zivis nomainīs darba vietu pie pirmās iespējas. Kamēr citas zivis centīsies iekarot labāku vietu zem saules, galvenais būs nepārcensties un nekāpt pāri citu galvām, iemantojot sev tikai ienaidniekus. Lai saglabātu labas attiecības ar kolēģiem, zivīm būs jārīkojas delikāti un jādomā par ko runā. Lielība nesīs tik skaudību un liekas problēmas. Zivis, kuras darbojās radošas sfērās spēs parādīt savus talantus un oriģinālās idejas, darbus visai pasaulei, gūstot atzinību un labu peļņu. Tām zivīm, kurām trūks spēka vai iedvesmas darbā ieteicams doties atvaļinājumā, ceļojumā, lai vēlāk uzsāktu jaunus darbus ar pilnīgu atdevi.

Finansiāla ziņā zivīm nekas nedraud, galvenais neriskēt ar naudu aizdomīgos darījumos, līgumos, investīcijās.

 

2015. gadā zivīm attiecību un mīlestības ziņā būs mierīgs, nekādas lielas izmaiņas nav gaidāmas. Lai gan zivju emocijas bieži manīsies no sajūtu pieplūduma līdz vēsumam, gandrīz vai vienaldzībai, tas tik palīdzēs parādīt un pārbaudīt otras pusītes īstās jūtas pret zivīm. Kazas gads būs īstais laiks, lai kur dotos ar savu mīļotu, jebkurš ceļojums spēs pārvērsties par sapni, kas dos jebkurām attiecībām spārnus. Daudzām zivīm ģimene vai otrā pusīte kļūs par iedvesmu un motivāciju darīt un radīt.

Jaunās attiecībās zivju sirdīs mājos tikai gaišas un maigas jūtas, zivis mēģinās uzdāvināt savi otrai pusītei veselu pasauli.

 

Vientuļajiem zivīm vislielākā iespēja satikt savu otru pusīti būs vasaras beigas, rudens sākums. Daudzām atrast savu otru pusīti palīdzēs intuīcija, viņas pamanīs, ka dzīve nenotiek nekas netīšām.

 

2015. gadā veselība zivīm būs laba, lielākas kaites, slimības ies garām, tomēr lai uzlabotu imunitāti ieteicams lietot vairāk produktus, kuri satur vitamīnus un minerālvielas.

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatījumu skaits: 8844 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: Zilā koka kaza, 2015 gada horoskops, ģimene, horoskops, zivis, mīlestība, zivju horoskops, darbs, zodiaks, 2015

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: