[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2014 » Novembris » 30 » 2015. gada horoskops skorpionam
18.12
2015. gada horoskops skorpionam

2015. gada horoskops skorpionam sola, ka zilās kazas gadā skorpionus gaida daudz un dažādu pārsteigumu. Skorpioni būs enerģijas pilni un aktīvi visas dzīves jomās, ka nebūs laika garlaikoties. 2015. gadā viņus sagaida itin viss, i prieks, i asaras, vesela emociju burzma. Kazas gads būs lielisks lai aizsāktu visu no jauna – biznesu, darbu, attiecībās, plānus. Svarīgi būs pašam skorpionam būt gatavam iet un darīt, pārkāpt sev pāri dažos jautājumos, pārvarēt šķēršļus un neveiksmes, neļaut emocijām valdīt par viņu. Fortūna smaidīs visiem skorpioniem, dodot daudz jaunu iespēju iegūt vēlamo. Pozitīvā domāšana būs skorpiona galvenais trumpis 2015. gadā.

 

2015. gadā skorpionam darbā un karjeras jomā būs pilnas rokas ar projektiem, plāniem, darbiem u.t.t. Daudzi skorpionu pilnība veltīs sevi darbam lai gūtu aizvien vairāk peļņas un labuma, bet kas par daudz, tas var būt arī par skādi. Zilās kazas gads būs veiksmīgs sava biznesa veidotājiem vai īpašniekiem. Attiecībās ar kolēģiem lielākoties valdīs miers un saprašanās, ja skorpions pats visā nemeklēs zemūdens akmeņus. Vadības acīs skorpions kļūs par daudz vērtīgāku darbinieku, kam var tikt uzticēti svarīgi darbi, līgumi. Ar darba maiņu skorpioniem būs jābūt uzmanīgākiem, nevis izskatīties vienmēr kā tas patiesībā būs.

Finansiāla ziņā skorpionam kazas gads būs atkarīgs tikai no viņa paša tēriņiem un naudas investēšanas.

 

2015. gadā skorpionam attiecību un mīlestības ziņā būs jāizlemj, kas svarīgāks darbs vai ģimene, attiecības. Daudzi skorpioni atdos pārāk daudz laika darbam, provocējot strīdus, konfliktus mājās. Tikai paši skorpioni spēs saglabāt vai uzlabot savas attiecības, skorpionam pašam būs jāsper solis pretī. Bet būs tie, kas no jauna iemīlēsies savā otra pusīte, romantiskais noskaņojums, dāvanas, komplimenti palīdzēs attiecībām attīstīties jaunā līmenī. Skorpioni jaunās attiecībās būs daudz uzstājīgāki, viņiem trūks uzmanības vai tieši nomocīs otru pusīti ar savu uzmanību. Tiem skorpioniem, kuri domās par precībām, nosākuma jāiztestē savas sajūtas un attiecības ar laiku, tikai tad jāsper soli laulības dzīvē.

 

Vientuļajiem skorpioniem vislielākā iespēja satikt savu otru pusīti būs rudenī, tas būs atkarīgs no pašu skorpionu iniciatīvas, daudziem skorpioniem palīdzes atrast un izvēlēties savu otru pusīti prāts, nevis sirds.

 

2015. gads veselības ziņā skorpionam būs mierīgs, lielas kaites lielākoties ies garām skorpioniem. Vairāk būs jāuzmanās no lieka stresa un nepareiza uzstūra, kas varētu sagādāt problēmas, aktīvs dzīves veids arī būtu ietiecams.

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatījumu skaits: 7895 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: Zilā koka kaza, 2015 gada horoskops, skorpions, ģimene, horoskops, mīlestība, darbs, zodiaks, skorpiona horoskops, 2015

Komentāru kopskaits: 2
1 dracools   (28.12.2015 04.28) [Materiāls]
Ja jau šitā, tad jau būs idēali. smile

0
2 Laura   (28.12.2015 14.58) [Materiāls]
Šis ir horoskops uz 2015 gadu, tas ir, bija uz šo esošo gadu...

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: