[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2014 » Novembris » 29 » 2015. gada horoskops svariem
23.54
2015. gada horoskops svariem

2015. gada horoskops svariem sola, ka zilās kazas gads atnesīs svaru dzīvē daudz jaunu ideju un plānu. Bet lai visu realizētu svariem būs jāizrisina vecās problēmas, kuras sekos līdz no zirga gada. Apņēmība iet un darīt palīdzes svariem tikt galā ar visiem šķēršļiem. Diemžēl svariem nāksies lielākoties uzticēties tikai uz saviem spēkiem, jo konfliktu daudzums starp svariem un draugiem, kolēģiem, paziņām var palielināties kazas gadā, bet to iemesls nebūs paši svari. Galvenais būs iet uz priekšu, jo ar laiku visas vētras rimsies.

Tie svari, kuru sirdī ienāks mīlestība kļūs daudz iedvesmotāki un kreatīvāki un atklās, ka viņi spēj paveikt daudz ko jaunu, iespējams, jaunais talants kļūs par darbu vai hobiju.

 

2015. gadā svariem darbā un karjeras jomā būs īstais laiks realizēt sevi un parādīt sevi kā spējīgu konkurentu, pat līderi. Daudzi darbā ieņems augstākas vietas vai aizies no tā uz labāku. Svari kā ar asu ožu jutīs no kuriem projektiem un darbiem smaržo pēc labas peļņas, galvenais būs visu labi apdomāt un izplānot ik soli. Ja svari zinās ko gribēs, viņi arī to sasniegs. Attiecības ar kolēģiem būs saspringtas, gaidāmi bieži konfliktu, tāpēc svariem būs jāmāk saglabāt mieru un meklēt kompromisu. Kazas gads nebūs arī veiksmīgs, lai veidotu savu biznesu.

Finansiāla ziņā svariem kazas gads būs vidējs, būs jāuzmanās no kredītu ņemšanas, naudas ielikšanas un liekiem tēriņiem.

 

2015. gadā svariem attiecību un mīlestības ziņā būs jāsaprot cik svarīga viņiem ir ģimene un attiecības. Svari būs paši savas laimes kalēji. Ja daudzu svaru sirdīs dzīvos vecie apvainojumi vai sāpēs, tad no tiem kazas gadā būs jāatbrīvojas, jālaiž un jāizmirst. Daudzi svari ieraudzīs mīnusu savā otrā pusītē, bet viņiem būs jāatceras, ka paši arī nav ideāli, jo kritika, piekasīšanās nenesīs neko labu. Svariem būs jākļūst daudz pacietīgākiem un saprotošākiem, un jāiemācās nenest problēmas no darba mājās. Jaunās attiecībās svari centīsies no visa spēka pierādīt savu mīlestību un pilnība iekārot otru pusīti, galvenais, lai šī vēlme nepārvērsās sacensībās ar kādu.

 

Vientuļajiem svariem vislielākā iespēja atrast savu otru pusīti būs gada sākumā, ziemas mēnešos. Jūs un otro pusīti savedīs kopā kopējās intereses, hobiji.

 

2015. gadā veselībā svariem būs diez gan vidējs, būs jārūpējas par savu organismu, jāuztur veselīgs dzīves veids. Daudziem būs jāatmet smēķēšana un alkohola ļaunprātīgā izmantošana.

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatījumu skaits: 7449 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: Zilā koka kaza, 2015 gada horoskops, ģimene, svaru horoskops, horoskops, mīlestība, svari, darbs, zodiaks, 2015

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: