[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2014 » Novembris » 27 » 2015. gada horoskops jaunavai
00.26
2015. gada horoskops jaunavai

2015. gada horoskops jaunavai sola, ka zilās kazas gadā jaunavas gaida enerģijas pieplūdums, kas palīdzēs sasniegt mērķus un uzlabot jaunavu dzīvi. Enerģijas pieplūdums palīdzēs koncentrēties uz darbiem un kustēties uz priekšu pilnā sparā. Bet daudzu jaunavu acīs kritīs sīkumi, kas atņems viņu uzmanību un laiku, tāpēc jaunavām būs svarīgi neļaut niekiem, nelieliem kavēkļiem, problēmām pilnība okupēt viņu prātu. Tāpēc mērķa nostādīšana un plānošana būs ļoti svarīga. Ja jaunavu raus uz pusēm darbs un ģimene, tad būs jāizvēlas viens, zelta vidus ceļš būs grūti atrodams. 2015. gadā jaunavu dzīvē ienāks daudz jaunu cilvēku, kuri vēlāk spēs arī palīdzēt un atbalstīt grūtībās. Daudzās lietās, darbā, jautājumos ar naudu jaunavām vienkārši veiksies.

 

2015. gadā jaunavai darbā un karjeras jomā varēs sasniegt vel neredzētus augstumus, ja mācēs nokoncentrēties uz savu mērķi, ielikt sevi visu darbā, neslīkt rutīnā. Daudzas jaunavas cītīgi strādājot nobrīnīsies, ko spēj paveikt, tā arī izaugot kolēģu un vadības acīs. Ļoti svarīga jaunavām būs tieši motivācija. Daudzas jaunavas manīs darbu uz labāku, perspektīvāku, tikmēr citas uzsāks savu personisko biznesu. Kazas gads būs arī veiksmīgs kvalifikācijas paaugstināšanai, iespējams, jaunās zināšanas palīdzēs arī pie karjeras kāpuma. Ja jaunava pati nemeklēs kašķus kolektīvā, tad atmosfēra darbā un starp kolēģiem būs ļoti laba.

Finansiāla ziņā jaunavām nekas nedraud, zilās kazas gads būs veiksmīgs investīcijām, nekustamo īpašumu iegādei.

 

2015. gadā jaunavai attiecību un mīlestības ziņā būs pilns ar kaislībām, iemocījām. Kazas gads būs tas laiks, kad daudzām jaunavām būs jāpierada savas jūtas, uzticību, kā arī jāspēj saprast un piedot. Daudzās ģimenēs ienāks strīdi un nesaprašanās, kurus nerisinot attiecības vienkārši sabruks. Bet jaunavas spēs dot vairāk nekā ņemt, tad viņi izstūrēs jebkuras problēmas. Lai gan būs arī jaunavas, kuru ģimenēs attiecības nemainīsies un vienkārši ritēs uz priekšu. Jaunās attiecībās jaunavām arī jābūt uzmanīgām un ne pārāk uzbāzīgām, komplimenti un nelielas dāvanas iepriecinās viņu otru pusīti. Tās jaunavas, kas ilgi vēlējās tikt pie mazuļa, var gaidīt ģimenes papildinājumu kazas gadā.

 

Vientuļajām jaunavām vislielākā iespēja satīk savu otru pusīti būs pavasara sākums, tieši kazas gadā daudzas jaunavas satiks savu īsto un vienīgo otru pusīti.

 

2015. gadā veselība jaunavai būs saistīta ar emocionālu stāvokli, ja jaunavas jutīsies laimīgas un mīlētas, tad arī viņas jutīsies fiziski veselas. Ar citiem vārdiem, jaunavām būs jāuzmanās no stresa, pārdzīvojumiem un nervozēšanas.

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatījumu skaits: 8455 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: jaunava, Zilā koka kaza, jaunavas horoskops, 2015 gada horoskops, ģimene, horoskops, mīlestība, darbs, zodiaks, 2015

Komentāru kopskaits: 1
0
1 evija   (31.12.2014 00.00) [Materiāls]
Es loti ceru kad si gada horoskops piepildisies

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: