[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2014 » Novembris » 20 » 2015. gada horoskops aunam
00.14
2015. gada horoskops aunam

2015. gada horoskops aunam sola iespējas realizēt daudz ko jaunu un izmainīt savu dzīvi uz labu. Zilās kazas gadā aunus gaida spēku pieplūdums, kurš palīdzes uzsākt jaunus ceļus un projektus. Vienīgais, kas aunam traucēs būs viņa paša stūrgalvība un pārāk lielais tiešums, kas spēj aizvainot citus, tādēļ aunam 2015. gādā būs jākļūst daudz līdzcietīgākam un saprotošākam. Zelta ceļa atrašana zilās kazas gadā būs ļoti svarīga aunam gan darbā, gan personiskajā dzīvē.

 

2015. gadā aunam darbā un karjeras jomā sagaida lielas izmaiņas. Daudziem auniem jau gada sākumā būs iespēja manīt savu darba vietu, atverot sev labas perspektīvas. Kā arī 2015. gads būs labvēlīgs tiem, kuri domā, vēlās paaugstināt savu kvalifikāciju, jebkuri mācību kursi, semināri atmaksāsies trīskārt. Auna karjeras kāpums būs ļoti atkarīgs no viņa attiecībām ar darba kolēģiem un vadību, tādēļ aunam būs jānomierina savs mazliet impulsīvais raksturs, kā arī neļaut emocijām ņemt pārsvaru sarežģītās situācijās. Labas attiecības un atmosfēra darbā būs svarīgas.

Finansiāla ziņā aunam būs viss kārtība, vienīgi būs jāuzmanās no kredītu ņemšanas vai naudas investēšanas riskantos pasākumos.

Zilās kazas gads ir ļoti veiksmīgs lai iesāktu jebkura veida apmācību, kursus un studijas. Daudzi auni 2015. gadā sapratīs, kādu profesiju viņi vēlās apgūt, ja to nav izdarījuši iepriekš.

 

2015. gadā auns attiecību un mīlestības ziņā piedzīvos jaunu fāzi. Daudzi auni beidzot sapratīs savas kļūdas un netaisnības, beigs kritizēt un kontrolēt savu otru pusīti. Viņu dzīve un ģimenē ienāks miers un saticība, jo sapratīs, ka viņi ir vajadzīgi viens otram. Bet būs arī tie, kas ļaus emocijām vaļu, greizsirdība, aizdomas, kontrole nenovedīs pie laba. Jaunās attiecībās auniem būs jābūt it īpaši delikātiem un uzmanīgiem. Komplimenti palīdzēs iekarot otras pusītes sirdi. Daudziem auniem 2015. gadā mainīsies vērtības, daudziem pirmajā vietā būs ģimene, daudziem darbs

 

Vientuļajiem auniem vislielākā iespēja atrast savu otru pusīti būs pavasarī, tad auniem piemitīs īpašs šarms un viņi pievilks sev daudz jaunu pielūdzēju. Lai nenobaidītu savus pielūdzējus, otro pusīti aunam būs jāsamazina savs spars un uzstājība, ļaujot attiecībām dabiski attīsties uz priekšu.

 

2015. gadā veselība aunam būs labāka nekā 2014. gadā, jo aunam palielināsies dzīvības enerģija, bet arī būs jūtams piekusums un sekas no iepriekšēja gada. Būs ļoti svarīgi pieskatīt un uzlabot savu imunitāti. Lielāki veselības traucējumi iespējami vasarā, dēļ tā ieteicams jau laicīgi pārbaudīt savu veselības stāvokli.

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatījumu skaits: 9468 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: 2015, zodiaks, darbs, mīlestība, horoskops, auns, ģimene, 2015 gada horoskops, Zilā koka kaza, auna horoskops

Komentāru kopskaits: 1
0
1 aunene   (29.12.2014 00.22) [Materiāls]
Ļoti pozitīvs un iedvesmojoš horoskops man un maniem tuvajiem smile Prieks, ka nav akcentēts nekas negatīvs.

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: