[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Ezorētika

Parasti par šādām lietām nezin un neinteresējas, līdz viņas nenotiek ar tevi pašu... Es arī nezināju par miega paralīzi, līdz nepiedzīvoju to pati.

Iesaku izlasīt, jo ar jebkuru tas var notikt...


Kas ir miega paralīze Miega... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
1.

Kas ir miega paralīze? Miega paralīze ir stāvoklis, kas ir diezgan tuvs īstai ķermeņa paralīzei, bet iestājas ātrā sapņa fāzes laikā un traucē veikt darbības sapņa laikā, no kā prāts pamostas, bet ķermeņa paralīze saglabājas.

Visbiežāk tā iestājas guļot uz muguras, retāk guļot uz sāniem (biežāk uz labā sāna) un iestājas tikai pie dabiskās pamošanās (kad pats pamosties).

Par iemeslu miega paralīzei var būt – miega nepietiekamība, liels stress vai uztraukums, mainīgs dzīvesveids, medikamenti u.c.

Pēc statistikas, katrs 4 no 10 jebkura vecuma, dzimuma cilvēkiem cieš ar miega paralīzi.

Miega paralīze var ilgt no... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
Kategorija: Ezorētika | Skatijumi: 7254 | Pievienoja: Laura | Datums: 16.02.2012 | Komentāri (9)

Tu visu laiku staigā un sūdzies, ka tev nekas nesanāk, tev skauž, ka citiem veicās, ka viņiem ir tas kā tev nav.

Tas ir tāds bumerangs, apburtais loks, visu slikto ko tu teiksi, karma tev atgriezīs atpakaļ trīs kārt, bet labu tik pat. Cik noskaudīsi – trīskārt vairāk atņems. Pat ja tas nenotiks šodien vai rīt, bet tas notiks un iespējams, tad kad negaidīsi.


Kā pierādījumu varu dot... Autors: Laurencija7 Karma – tavs draugs un ienaidnieks
1.

Kā pierādījumu varu dot šādu piemēru – tu mierīgi eju uz savu istabu, pie tam savā prātā lamājot lektoru – ka viņš ir pilnīgais idiots, stulbenis u.t.t. Līdz savas kājas pirkstu kārtīgi apdauzi ap skapi vai citu mēbeli. Var teikt, ka tā ir tūlītēja karma. Ar mani pašu tā bieži notiek un patiesi tikai tad, kad prātā ir negatīvas domas, tad es saprotu un beidzu domāt par to.

Arī tūlītējas karmas... Autors: Laurencija7 Karma – tavs draugs un ienaidnieks
2.

Arī tūlītējas karmas piemērs.

Protams jo lielāks... Autors: Laurencija7 Karma – tavs draugs un ienaidnieks
Kategorija: Ezorētika | Skatijumi: 2329 | Pievienoja: Laura | Datums: 19.12.2011 | Komentāri (0)

Nesen manās rokās nonāca ļoti interesanta un laba grāmata.
Ričarda Vebstera grāmata patiešām ir rokas grāmata iesācējiem, ar īstiem vingrinājumiem, kuri māca saredzēt auru, ar labiem auras un čakru skaidrojumiem u.t.t.
Un pēc dažu nedēļu vingrinājumiem es sāku saskatīt cilvēku auru, par ko šai grāmatai esmu ļoti pateicīga.
Diemžēl man jau jāatgriež grāmata bibliotēkā... Tā kā tie kas dzīvo Jēkabpilī, tad varēsiet to atrast Jēkabpils pagasta bibliotēkā. Pēc meklējumiem googlē pamanīju, ka viņa ir arī pieejama citās bibliotēkās.

Tā kā tiem kam tas patiešām interesē, palasiet, nenožēlosiet! :)
Kategorija: Ezorētika | Skatijumi: 2162 | Pievienoja: Laura | Datums: 30.11.2011 | Komentāri (0)

Ticēt vai neticēt dažādām parunām? Un ko tās vēsta? Kas ar saplīsušu spoguli jādara? Apkopojam parunas un mītus par spoguļiem.

Jau gadsimtiem ilgi cilvēce pazīst spoguli un jau tik pat sen tas ir kļuvis par neatņemamu mitoloģijas sastāvdaļu. Tomēr kopumā pastāv uzskats, ka katram cilvēkam spoguļa otrā pusē - paralēlajā pasaulē - mīt dubultnieks un jo biežāk cilvēks skatās vienā un tajā pašā spogulī jo ciešāka saikne ar šo dubultnieku izveidojas. Tieši šīs īpašās enerģijas dēļ arī radušies mīti un parunas.

  • Viena no tām tad arī ir paruna par to, ka spogulis plīst uz nelaimi. Tomēr nelaimi iespējas arī novērst, ja saplīsušā spoguļa lauskas tiek savāktas un noraktas zemē vai arī noslīcinātas. Tas tāpēc, ka zeme un ūdens spēj uzņemt un pārstrādāt visas negatīvās enerģijas. Paši spoguļu ražotāji gan to, ka spogulis saplīst skaidro kā labu zīmi. Tas tāpēc, ka spogulim piemīt spēja uzkrāt negatīvo enerģiju un, kad tās ir kļuvis par daudz, tas izvēlas vienkāršāko veidu, kā atbrīvoties no nevēlamajiem krājumiem - tas saplīst.
  • Tomēr par spoguli der atcerēties arī citās dzīves situācijās. Vispār starp spoguli un cilvēku pastāv regulāra mijiedarbība. Proti, ja, skatoties spogulī, cilvēks izjūt patīkamas emocijas, spogulis uzņem pozitīvo enerģiju un sūta to atpakaļ ar divkāršu spēku. Ja spogulī cilvēks veras drūms un saīdzis, tādu pašu enerģiju viņš saņem atpakaļ. Tāpēc arī radusies paruna, ka slimības laikā nevajag skatīties spogulī, jo enerģija, kas paliks spogulī slimības laikā, vēl ilgi var negatīvi ietekmēt arī pēc atveseļošanās. Ja spogulis tomēr stāvējis telpā, kur notikušas nelaimes, kur spoguļojies kāds smagi slimais, to ieteicams ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Ezorētika | Skatijumi: 2568 | Pievienoja: Laura | Datums: 21.11.2011 | Komentāri (0)

Karma tulkojumā no sanskrita burtiski nozīmē "izdarītais". 
Karma nosaka cilvēka zemapziņas reakciju uz to, kas ar viņu notiek. Tā, skops cilvēks automātiski atsaka, kad viņam lūdz naudu, pat nedomājot. Zaglis var bez sirdsapziņas pārmetumiem nozagt, bet godīgs cilvēks, atrodot naudu, sāk uzreiz taujāt apkārtējiem, vai kāds to nav pazaudējis. 

Karma rada noteiktu situāciju atkārtošanos. Pateicoties karmai, cilvēks instinktīvi nonāk noteiktās situācijās. Tik piemēram, kauslis katru reizi, vienkārši ejot pa ielu, "obligāti" nonāk kautiņā, tai pat laikā mierīgs cilvēks ejot pa to pašu ielu, nekad pat nepamana kautiņus un konfliktus. Pat ja kauslīgs cilvēks grib dzīvot mierā un nenonākt pastāvīgos kautiņos, viņš tos netīšām pats rada vai tos pievelk. Un viņam nāksies ieguldīt milzīgas pūles, lai no tādas karmas atbrīvotos. Kāpēc tas notiek ? Kauslīgs cilvēks izraisa vibrācijas, kas atbilst viņa karmai, un pievelk citus cilvēkus ar līdzīgām vibrācijām, un tāpat pats pievelkas pie tamlīdzīgām vibrācijām. Lai neradītu kautiņa vibrācijas, viņam ir jāpārveido sevi. 

Karma mainās darbību seku rezultātā. Tā, parastie cilvēki nevar nozagt vai nogalināt. Bet ja cilvēks jau ir veicis vairākus noziegumus, viņš var turpināt to darīt bez sirdsapziņas pārmetumiem, un izpelnās sev atbilstošu karmu. Ja cilvēks pieturās pie "tikumīgas" dzīves, viņš veido sev labu karmu un nākotnē bauda tās augļus. 

Karma var neatgriezeniski sagrozīties un samudžināties. Tā, piemēram, ja valstī, kurā valda asins atriebības paraža, tas var sekmēt dzimtu vai klanu ienaidu un milzīgu upuru skaitu, kas ilgst simtiem gadu. Dažu negatīvu darbību sekas var negatīvi ietekmēt turpmāko saputroto darbību un nesaprotamu situāciju lavīnu, kas r ļoti grūti pārvaramas. 

Karmu var izstrādāt vienas dzīves laikā, vai tā var tikt nodota no vienas pārdzimšanas uz nākamo. Cilvēks, kas dzīves laikā darījis labus darbus, var cerēt uz labu nākamo pārdzimšanu. Ļaundaris - uz sliktu.


Avots: http://www.reikinet.lv/home/menu_128/topic_128/story_497/
Kategorija: Ezorētika | Skatijumi: 2905 | Pievienoja: Laura | Datums: 17.07.2009 | Komentāri (0)

Dežavu

 

Termins „déjà vu”, kurš burtiskajā nozīmē no franču valodas nozīmē „jau redzēts”, raksturo sajūtas, kad cilvēks nokļuvis jaunā situācijā, jūt, ka viņš to ir piedzīvojis jau iepriekš.

Termins pirmo reizi tika pielietots Franču izcelsmes fiziķa Emīla Boraka (Émile Boirac) (1851-1917) grāmatā „Psihes zinātnes nākotne” („L'Avenir des sciences psychiques”).

Piedzīvojot „déjà vu” cilvēks ne tikai piedzīvo atkārtojuma sajūtas, bet jūt „dīvainību” un „savādumu”.

Šīs sajūtas tiek uzskatītas par neizpētītu fenomenu, kurš bieži tiek saistīts ar cilvēka sapņiem, kuros viņš it kā „atceras nākotni”. Šie sapņi paliek zemapziņā un kad cilvēks piedzīvo konkrēto notikumu, viņš jūt, ka tas noticis pagātnē.

Šīs sajūtas nav nekas neparasts, jo veicot cilvēku aptaujas tiek secināts, ka vismaz 70% no visas pasaules iedzīvotājiem, kaut reizi dzīvē ir piedzīvojuši „déjà vu”.

Pie tam šis fenomens tiek fiksēts arī daudz agrākā vēsturē, kur tas aprakstīts citiem vārdiem, seno rakstnieku literatūras darbos.

Mūsdienās zinātnieki ir iemācījušies atjaunot šīs sajūtas ar hipnozes palīdzību, tomēr vēl daudz lietas paliek neizpētītas.


Dežavu tipi

Artūrs Funkhausers (Arthur Funkhouser) ir izdalījis trīs dežavu tipus:

1.) Déjà vécu – tiek tulkots kā „Jau redzēts” vai „Jau izdzīvots”. Tieši šī tipa raksturiezīmes kā pirmās min, izdzirdot vārdu dežavu. „Jau redzēts” sajūtas īpaši izceļ cilvēki vecumā no 15-25 gadiem, kuru, pēc zinātnieku pētījumiem secināts, prāts īpaši asi spēj uztvert vides izmaiņas. Pēdējo gadu pētījumi liecina, ka piedzīvojot déjà vécu, cilvēka prāts to spēj atcerēties gadiem ilgi.

2.) Déjà senti – šis fenomens raksturo „jau sajusts” sajūtu. Atkarībā no déjà vécu, déjà senti parasti nemēdz palikt cilvēka atmiņās, un ir tikai mirkļa sajūtas.

3.) Déjà visité – šīs sajūtas ir visretāk piedzīvotas. Tās raksturo pārdabiskas spējas cilvēkam nepazīstamā vietā, to atpazīt. Tulkojumā „jau apciemots”. Piemēram, ir gadījumi, kad cilvēks nonācis pavisam jaunā pilsētā, to jau pazīst, atsevišķos gadījumos, līdz pat sīkākai detaļai. Skaidrojot šo fenomenu, zinātnieki min tādas frāzes kā „reinkarnācija” un „ceļojums ārpus ķermeņa”.

Slavena grāmata, kurā runāts par šiem jautājumiem ir Nataniela Havtorna (Nathaniel Hawthorne) „Mūsu Vecās Mājas” (Our Old Home).


Zinātniskie pētījumi
Zinātnieki jau ilgāku laiku mēģina izzināt šo fenomenu, un vairāki vienprātīgi secina, ka dežavu ir atmiņas anomālija.

Papildus tiek apsvērta arī doma, ka dežavu ir cilvēka neuroloģisko sistēmu pārklāšanās. Neuroloģiskās sistēmas, kas uztur cilvēka pagaidu (īstermiņa – esošo notikumu) atmiņu pārklājas ar tām, kuras atbildīgas par ilgtermiņa (pagātnes) atmiņas uzturēšanu.

Vairāki teorētiķi tic, ka ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Ezorētika | Skatijumi: 3077 | Pievienoja: Laura | Datums: 12.05.2009 | Komentāri (2)

Jēdziens nāve attiecas tikai uz formu. Gars ir nemirstīgs. Tāpēc piedzimšana un nāve ir vien relatīvi jēdzieni. Tas, ko mēs saucam par nāvi, patiesībā ir tikai piedzimšana garīgajā pasaulē, un tas, ko mēs saucam par piedzimšanu, ir nomiršana uz kādu laiku iekšējā pasaulē.
Ja mēs esam izsmēluši kādas vienas dzīves iespējamības, tad ar miršanas norisi, no kuras maldīgi baidās, ir nepieciešams pacelties augstākās sfērās.
Sirdī atrodas tā saucamais fiziskā auguma dīgļa atoms. Rožkrustiešu valodā šis dīgļa atoms tiek dēvēts par Dieva grāmatu. Tur ir atzīmētas visas pagājušās dzīves pieredzes. Šis sevišķais atoms ir ilgstošs, un mēs to ņemam sev līdzi visās nākamajās dzīvēs, jo tas veido pamatu mūsu personībām mūžīgi mūžos. Nāve iestājas, kad savienojums starp sirdi un dīgļa atomu salūst.
Dīgļa atoma spēki kopā ar augstākajiem nesējiem – vitālo augumu, iekāres augumu un garu – izkļūst laukā pa galvas augšējo daļu. Tomēr augstāko nesēju savienojumu ar atstāto fizisko augumu rada tā saucamā sudraba aukla, kas pastāv vēl apmēram 3,5 dienas. Tā ir trīskārtīga: viena daļa sastāv no ētera, otra – no veļa (astrālās) matērijas, bet trešā – no domu (mentālās) matērijas.
Šis daļas pieder atbilstošo augumu dīgļu atomiem. Lūzums starp dīgļa atomu un sirdi rada sirds pulsācijas izbeigšanos, bet, iekams sudraba aukla nav pārtrūkusi, augums vēl nav miris.
Šajā stadijā norit ļoti svarīgs process – pagājušās dzīves panorāmas vērošana un šai panorāmā ietverto ainu iegravēšana velī. Dzīves laikā vitālā auguma atstarojošais ēteris darbojas kā jutīga plate, kurā ir atzīmētas visas domas, dvēseles pārdzīvojumi, notikumi un dzīves apkārtne.
Ēteris, ko cilvēks ieelpo līdz ar gaisu, ietver šīs ainas un ar asiņu palīdzību iegravē vitālajā augumā. Tās veido pamatu pieredzējumiem pēc nāves. Pirmo 3,5 pēcnāves dienu laikā ego iedziļinās šajā panorāmā, kas plūst viņa priekšā apgrieztā secībā. Tas nozīmē, ka dzīves pēdējais posms parādās vispirms.
Ja koncentrēšanās un panorāmas vērošana ir pilnīgi skaidra un to netraucē nekādi trokšņi vai nemiers, tad iegravējums ir dziļš un skaidrs, un dzīvē pēc nāves ego būs iespējams sevī iegravēt tikko pabeigtās dzīves pilnu garīgo vērtību.
Turpretī, ja ego tiek traucēts ar nemieru, raudām un žēlabām vai trokšņiem kā kaujas laukā, tad tā koncentrēšanās nevar būt pilnīga un pagājušās dzīves pieredze tikai viegli un nepilnīgi iegravējas velī. Rezultātā gandrīz ir zudusi visa pagājusī dzīve, tas ir, garīgās īpašības, kuras no tās iegūst, ja viss rit normāli. Mums ir ļoti jārūpējas par to, lai tikko nomirušai personai nodrošinātu mieru, lai panorāmas vērošana netiktu traucēta, jo no tā ir atkarīga sirdsapziņas attīstība un pamudinājums uz pareizu darbību nākamajā dzīvē.
Vienlaikus notiek ēteru atdalīšanās process – divu augstāko (gaismas un atstarojošā) ēteru nošķiršana no diviem zemākajiem (ķīmiskā un vitālā) ēteriem. Augstākie ēteri pieglaužas augstākajiem nesējiem un kopā ar tiem dodas uz augstākajām p ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Ezorētika | Skatijumi: 2286 | Pievienoja: StreetDog93 | Datums: 23.01.2009 | Komentāri (1)