[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Februāris » 16 » Miega paralīze
17.41
Miega paralīze

Parasti par šādām lietām nezin un neinteresējas, līdz viņas nenotiek ar tevi pašu... Es arī nezināju par miega paralīzi, līdz nepiedzīvoju to pati.

Iesaku izlasīt, jo ar jebkuru tas var notikt...


Kas ir miega paralīze Miega... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
1.

Kas ir miega paralīze? Miega paralīze ir stāvoklis, kas ir diezgan tuvs īstai ķermeņa paralīzei, bet iestājas ātrā sapņa fāzes laikā un traucē veikt darbības sapņa laikā, no kā prāts pamostas, bet ķermeņa paralīze saglabājas.

Visbiežāk tā iestājas guļot uz muguras, retāk guļot uz sāniem (biežāk uz labā sāna) un iestājas tikai pie dabiskās pamošanās (kad pats pamosties).

Par iemeslu miega paralīzei var būt – miega nepietiekamība, liels stress vai uztraukums, mainīgs dzīvesveids, medikamenti u.c.

Pēc statistikas, katrs 4 no 10 jebkura vecuma, dzimuma cilvēkiem cieš ar miega paralīzi.

Miega paralīze var ilgt no... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
2.

Miega paralīze var ilgt no pāris sekundēm līdz divām minūtēm, radot nepatīkamas sajūtas, lai gan patiesībā tā ir nekaitīga. Lai gan paralīzes laikā rodas bailes iekrist komā, nomirt vai nojūgties, tas ir vienkārši šoks un bailes lielākoties ir nepamatotas.

Bet tas vel nav pats... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
3.

Bet tas vel nav pats trakākais. Bieži vien miega paralīzes laikā var just smagumu krūts rajonā, it kā kāds sēdētu virsu, kā arī žņaugšanas sajūtu. Redzēt savādas būtnes, iespējams spokus, kas jūs vēro vai ienāk istabā, virina durvis. Par visnepatīkamāko no tā uzskatu – balsis galvā, kas spēj ar tevīm gan mierīgi runāt, gan kliegt.

Jā miega paralīze ir... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
4.

Jā, miega paralīze ir klasificēta, kā slimība un visu iepriekš minēto uzskata par simptomiem un prāta radītām redzes, dzirdes ilūzijām. Bet daudzi zinātnieki nenoliedz, ka miega paralīzes laikā, var darboties smadzeņu daļas, kas nomodās laikā nestrādā, ļaujot mums ieraudzīt, piem., spokus.

Runājot par astrālo... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
5.

Runājot par astrālo projekciju – retos gadījumos, miega paralīzes laikā, var notikt spontāna projekcija, ar citiem vārdiem jūsu prāts atdalās no ķermeņa un jūs varat mierīgi pastaigāt pa istabu, kamēr jūsu ķermenis mierīgi guļ uz gultas. Ja ar jums tā notiek, nevajag baidīties, priecājaties, jums iespējams piemīt ekstrasensoras spējas vai ir nosliece uz tām.

Kā ar to cīnieties Es... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
6.

Kā ar to cīnieties? Es atradu daudzus veidus, bet kopumā sapratu, ka katram cilvēkam derēs savādāks, vienam var palīdzēt acu, mēles kustināšana, prāta darbināšana – piem. Skaitīšana, bet otram pilnīga ķermeņa atslābināšana.

Pati to esmu piedzīvojusi... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
7.

Pati to esmu piedzīvojusi – parastā dienā, aizgāju gulēt, diez gan ātri aizmigu. Sapnī, sēdēju uz gultas, visas istabas bija ieslēgta gaisma, bet valdīja klusums. Nezinu kāpēc izdomāju aiziet uz virtuvi, ieejot virtuvē man pārgāja šermuļi, jo kļuva auksti. Un pēkšņi paskatoties augšup uz virtuves skapīšiem es sadzirdēju balsi, balsi savā galvā. Tā man kaut ko teica, bet ne latviešu valodā, ne citā man zināmajā, bet es sapratu to valodu un sāku kliegt pretī, ka es neticu, tam ko tā saka, ka, tā nav patiesība. Man kļuva smagi elpot un acīs vis aizgāja līnijās. Es attaisīju acis, vel kādu pusminūti nevarēju pakustēties, es nejutu ķermeni un viss šķita tik balts istabā. Bet vēlāk kā ar knipi viss bija vietā... Tas bija šausmīgi, nepatīkami, it īpaši tā balss, kas skanēja manā galvā... tā nebija ne sievietes, ne vīrieša... trūkst vārdu...

Laura Dambīte

Paldies par uzmanību ceru... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
8.

Paldies par uzmanību, ceru, ka kāds vel padalīsies ar savu pieredz....

Kategorija: Ezorētika | Skatījumu skaits: 7253 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: astrālā projekcija, Miega paralīze, sapnis, miegs

Komentāru kopskaits: 9
9 inese   (18.03.2014 01.58) [Materiāls]
Man ir bijushas daudzas eermiigas lietas...
Gulju un itkaa sapnii skatos uz sevi kaa es gulju...pluss censhos pamosties bet nevaru pakustinaat kjermeni...
Tad sapbju redzeeshana kas piepildaas pluss kad biju maza bija viens sapnis kuru regulaari redzeeju.,.,,arii pamostoties,iesleedzot gaismu es to redzeeju...
Jaapriecaajas ka sghobriid nekaa taada nav bijis.

8 es   (16.02.2013 22.58) [Materiāls]
man arī tā ir bijis. itkā esmu pamodusies, bet neko nevaru pakustināt , arī ne acis atvērt. briesmīga sajūta. iekšēji kliedzu. nesaprotu kas notiek.!

7 Kitija   (16.12.2012 20.17) [Materiāls]
Kautkads murgs ar jums,ko te stastat:-D

3 Zita   (23.06.2012 18.31) [Materiāls]
man tā ir bijis diezgan bieži,melna ēna sēdēja uz manām krūtīm,tā žņaudza mani,es centos kliegt,bet nevarēju...Ausīs šalcoša skaņa,smagi plakstiņi un ķermenis kā paralizēts,cenšos piecelties bet nevaru!!Ir bijis vēl gadījumi,ka staigāju pa istabu un cenšo ar kādu runāt bet mani nedzird,tas bija tik reālistiski,ka atverot acis,nesparatu ko es daru gultā.....tas ir baisi un nepatīkami,bet esmu jau pieradusi un spēju sevi no miega paralīzes pamodināt..

4 Laura   (17.08.2012 18.59) [Materiāls]
Par to staigāšanu - iesaku pameklēt info par astrālo projekciju un ceļošanu

2 samsung   (20.06.2012 00.22) [Materiāls]
Labs raksts

5 Laura   (17.08.2012 19.00) [Materiāls]
Paldies biggrin

1 Atis   (02.04.2012 17.12) [Materiāls]
Forš raksts! smile

Mana pieredz! - pāris reizes mēnesī sanāk "pastaigāt" pa istabu, kad guļu, citreiz pat tālāk (līdz virtuvei :D)! Citreiz lidinos apkārt un skatos uz sevi! utt. vislaik taada sajuuta, ka apzinos, ka esmu it kaa pamodies, bet nevaru atveert acis (patiesiibaa nemaz arii negribas vairs - tagad gribas ilgaak izbaudiit to diivaino sajuutu, ka it kaa esmu atdalijies no kjermenja)
pāris reizes ir dzirdētas balsis, kas runā svešā valodā, vai vienkārši - dēmonisku šņākoņu, rūkoņu un sajuutu, ka kāds Tevi velk ārā no gultas ( Nu toč kā šausmenēs rāda, kad kkas neredzams velk aiz kājas vai rokas prom )!
protams ir dzirdētas arii solju skanjas, durvju virināšana, utt, draudzenes čuksti (kad draudzene nemaz nav blakus)!

Spējas? Nosliece uz tām!? nu nez! vd simptomi drīzāk!

p.s.
4 no 10 cilvēki? srsly?

6 Laura   (17.08.2012 19.04) [Materiāls]
Apsveicu - tā ir astrāla ceļošana biggrin
Ieteiktu paceļot ne tikai pa istabu, bet arī pa citām pilsētām, valstīm, planētam. Kad esi izgājis ārā no ķermeņa pasaki kurp vēlies doties un tu tur nokļūsi smile

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: