[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2012 » Februāris » 16

Parasti par šādām lietām nezin un neinteresējas, līdz viņas nenotiek ar tevi pašu... Es arī nezināju par miega paralīzi, līdz nepiedzīvoju to pati.

Iesaku izlasīt, jo ar jebkuru tas var notikt...


Kas ir miega paralīze Miega... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
1.

Kas ir miega paralīze? Miega paralīze ir stāvoklis, kas ir diezgan tuvs īstai ķermeņa paralīzei, bet iestājas ātrā sapņa fāzes laikā un traucē veikt darbības sapņa laikā, no kā prāts pamostas, bet ķermeņa paralīze saglabājas.

Visbiežāk tā iestājas guļot uz muguras, retāk guļot uz sāniem (biežāk uz labā sāna) un iestājas tikai pie dabiskās pamošanās (kad pats pamosties).

Par iemeslu miega paralīzei var būt – miega nepietiekamība, liels stress vai uztraukums, mainīgs dzīvesveids, medikamenti u.c.

Pēc statistikas, katrs 4 no 10 jebkura vecuma, dzimuma cilvēkiem cieš ar miega paralīzi.

Miega paralīze var ilgt no... Autors: Laurencija7 Miega paralīze
Kategorija: Ezorētika | Skatijumi: 7254 | Pievienoja: Laura | Datums: 16.02.2012 | Komentāri (9)

Dzīves moto, atziņas, teicieni ko lietojam... vienkārši noderīgas frāzes no mirušās, bet neaizmirstās valodas!
Amor vincit omnia. - Mīlestība uzvar visu.
Amicus verus - rara avis. - Patiess draugs ir rets putns
Amicitia nisi inter bonos esse non potest. - Draudzība iespējama tikai starp krietniem cilvēkiem. /Cicerons/
Bellum se ipsum alit. - Karš pats sevi baro (t.i. karš rada jaunu karu).
Dulce et decorum est pro patria mori. - Tīkami un skaisti ir mirt par tēviju (Horācijs). /Horācijs Bušnels/
Dum spiro, spero. - Kamēr elpoju, ceru. /Cicerons/
Ex nihilo nihil fot. - No nekā nekas nerodas.
... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Simboli, rūnas, krāsu, lietu nozīmes | Skatijumi: 3702 | Pievienoja: Laura | Datums: 16.02.2012 | Komentāri (0)


KRĀSU NOZĪMES 

Sarkans 

Var simbolizēt kaislību, dusmas seksualitāti, revolūciju, briesmas. Sarkanā ir asiņu krāsa – dzīvības simbols, tajā pašā laikā jāatceras, ka asiņu izliešana nozīmē nāvi. Sarkanais visspēcīgāk kairina mūsu redzi. Tā simbolizē nerimtību, trauksmi, kustību, tos spēkus, kas cilvēkiem liek ciest un atkal atdzimt. Šī krāsa simbolizē drosmi, cīņu un uzvaru. Tā uzbudina un paātrina. Tās devīze ir – nekad neapstāties! Šī krāsa iedvesmo un dod spēku turpināt aizsākto darbu.
Šīs krāsas pozitīvais aspekts – līderība, neatlaidība, cīņa par savām tiesībām, dinamiskums, atzinība, atdzimšana, pateicība.
Savukārt negatīvais aspekts, kad notikusi pārsā­tinā­šanās ar šo krāsu, – neiecietība, cietsirdība, spītība, kareivīgums, fizisks pārspēks. Šī krāsa pastiprina arī kauna un vainas apziņu.
Sarkanajā krāsā ir daudz juteklības. Tā valda pār seksuālajām attiecībām, un viens no galvenajiem tās uzdevumiem ir rūpes par dzimtas turpinājumu. Sarkanā krāsa savā labākajā izpausmē piepilda dzīvi ar kaislību, kas nes gandarījumu, bet negatīvajā aspektā tā ir saistīta ar dzīvniecisku instinktu un izvirtību.
Sarkanā krāsa ir orientēta uz izdzīvošanu un paš­saglabāšanos, tā izjūt vajadzību pēc taisnības

Oranžs 

Oranžo krāsu mēdz asociēt ar sauli, ražas novākšanu – tā simbolizē dzīvību, saprātu. Ja jūties nospiests, oranžā var liecināt ka esi jauna optimisma perioda priekšvakarā. Oranžais simbolizē adekvātu pašvērtējumu. Tāpat kā sarkans arī oranžs var simbolizēt agresivitāti. Šajā gadījumā agresivitāte būs konstruktīvāka, vairāk vērsta uz mērķu sasniegšanu, nevis tiltu graušanu. Oranžā ir arī seksualitātes krāsa. Ja tev kāda persona saistās ar oranžo, tas liecina par spēcīgu tavu iekāri. Šī  esot untumaino ļaužu iecienīta. Tā arī uzlabo garastāvokli. Oranžā krāsa palīdz depresijas, noslēgtības gadījumā, jo veicina emociju atbrīvošanos. Oranžās krāsas pozitīvais aspekts ir spēks, žēl­sirdība, iecietība, neizsīkstoša enerģija, sabiedris­kums un taisnīgums. Bet, pārsātinoties ar šo krāsu, parādās tās negatīvais aspekts – lepnums, tieksme ņemt un neatdot parādus, pašattaisnošanās. Tā ir impulsīva, uzstājīga, optimistiska un draudzīga krāsa, kas simbolizē pētniecisku prātu un intelekta attīstību. Šī krāsa dod iespēju paplašināt izziņas robežas ar aktīvu, radošu darbību. Tā ir arī mērķtiecības krāsa, kas virza uz priekšu, neļaujot sēdēt malā, paslēpties no pro­blēmām, bet liekot aktīvi da ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Simboli, rūnas, krāsu, lietu nozīmes | Skatijumi: 2572 | Pievienoja: Laura | Datums: 16.02.2012 | Komentāri (0)



Ozols

Ozoli ir enerģiju dodoši, ļoti spēcīgi koki. Tie ir cildeni un viedi koki. Vīrišķās un zelta enerģijas nesēji. Tie nes īpašu kosmisko svētību visiem, kas ir līdzīgi tiem vai kas vēlas tādi būt no visas sirds. Ejiet pie Ozola, ja jums vajag Jupitera enerģiju, visvairāk tas piemērots vīriešiem, jo tie katru mēnesi nezaudē enerģiju, bet neatgrūdīs nevienu, kas ir gaišs un garā cildens. Ozoli piepilda Dieva gribu nesot pasaulei visas vajadzīgās enerģijas. Lūdziet viņam palīdzību un jums nolemtais liktenis tiks piepildīts, ja vien tas nebūs pretrunā kosmosa likumiem. Tas ir koks, kas var ļoti daudz. Ja jūs iegūsiet Ozola draudzību, tad tas strādās, lai jums un jūsu ģimenei palīdzētu visu mūžu, Ozoli ir vareni draugi. Taču, ja kādreiz esat kaut otrā pasaules malā darījis kādam Ozolam pāri, tad katrs Ozols, pie kura jūs iesiet ar lūgumu, nesīs jums jūsu likteņa sliktāko pusi. Labāk neriskējiet. Ozols ir varens un gudrs spēkavīrs, kas visu apsver ar prātu, jo viņam jāvada visa sava dzimta. Ejiet pie Ozola no 21.00 līdz 00.00.

Bērzs
Bērzi ir enerģiju dodoši, ļoti spēcīgi koki, bet zināmā veidā pretstati Ozoliem. Bērzs nes sudraba enerģiju, tas labāk saprotas ar sievietēm. Bērzs neko jūsu liktenī nemainīs, ja vien tas nav saistīts ar grūtniecību un bērniem, kad tas palīdz vienmēr. Bērzs noskaidros jūsu paša haotisko prātu un jūs pats ieraudzīsiet risinājumu. Bērzi ir mākslinieki un dzejnieki, poēzijas koki, tie vairo skaistumu un smalko uztveri. Bērzi ir emocionāli un jūtīgi koki, kurus viegli aizvainot, tie nepiedos nevienu rupju vārdu, ko dzirdēs izrunājam tā klātbūtnē. Bērzs ir kā vieda pareģe, tai pašā laikā trausla un ievainojama dvēselīte, māte, kuras mīlestība nepazīst robežu. Ejiet pie Bērza no 6.00 līdz 9.00 vai vakarā, kad drīz rietēs saule.

Priede
Priede ir Saules koks. Tā ir spēku dodošs koks, ļoti stipra un lepna. Priedei nedrīkst neko lūgt, tā visu pati zina. Pasakiet tikai palīdzi man un viņa to darīs. Viņa piepildīs cilvēku ar ticību sev un attīrīs ar kosmisko uguni. Priedes palīdz visu slimību gadījumos, ļoti rūpējas par fizisko veselību. Priede ir cēla un lepna, bagāta mātes meita, kas ir ar labu sirdi un čakla, bet nevēlas tikt traucēta un nenovērtēta. Ejiet pie priedes visā laikā, kad spīd Saule.

Egle.
Egle enerģiju nedod, bet cilvēkam nosūc. Viņai ir jātiek galā ar cilvēku darbības sekām, tāpēc nebrīnieties, ka viņa nepavisam nemīl cilvēkus. Viņa var sadraudzēties ar kādu, bet reti. Egle pieņem cilvēkus tikai tad, kad viņai ir mazāk darba, pēc Ziemassvētkiem, kad pasaule ir attīrīta un kamēr vēl ir sniegs. Šajā laikā egle sakārtos biolauku un nosūks no tā visu lieko, tikai neejiet tai klāt, stāviet metra attālumā un vispirms atvainojieties par visu, ko esiet dabai nodarījis. Īpaši labi Egles aizlāp ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Enerģētika | Skatijumi: 3201 | Pievienoja: Laura | Datums: 16.02.2012 | Komentāri (0)