[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2011 » Decembris » 19 » Karma – tavs draugs un ienaidnieks
20.25
Karma – tavs draugs un ienaidnieks

Tu visu laiku staigā un sūdzies, ka tev nekas nesanāk, tev skauž, ka citiem veicās, ka viņiem ir tas kā tev nav.

Tas ir tāds bumerangs, apburtais loks, visu slikto ko tu teiksi, karma tev atgriezīs atpakaļ trīs kārt, bet labu tik pat. Cik noskaudīsi – trīskārt vairāk atņems. Pat ja tas nenotiks šodien vai rīt, bet tas notiks un iespējams, tad kad negaidīsi.


Kā pierādījumu varu dot... Autors: Laurencija7 Karma – tavs draugs un ienaidnieks
1.

Kā pierādījumu varu dot šādu piemēru – tu mierīgi eju uz savu istabu, pie tam savā prātā lamājot lektoru – ka viņš ir pilnīgais idiots, stulbenis u.t.t. Līdz savas kājas pirkstu kārtīgi apdauzi ap skapi vai citu mēbeli. Var teikt, ka tā ir tūlītēja karma. Ar mani pašu tā bieži notiek un patiesi tikai tad, kad prātā ir negatīvas domas, tad es saprotu un beidzu domāt par to.

Arī tūlītējas karmas... Autors: Laurencija7 Karma – tavs draugs un ienaidnieks
2.

Arī tūlītējas karmas piemērs.

Protams jo lielāks... Autors: Laurencija7 Karma – tavs draugs un ienaidnieks
3.

Protams, jo lielāks nodarījums, jo vairāk karma meklē un gaida labāko brīdi, kad izpildīt savu pienākumu. Arī piemērs no dzīves – vel skolā, 5.klasē kāds no huligāniem bija saplēsis meitenei brilles, meitene raudāja, bet viņš turpināja par viņu smieties. Pēc nedēļas, kad meitene ieradās jau ar jaunām brillēm, puisis ieradās ar kāju ģipsī, pēc viņa vārdiem, viņš vienkārši paslīdēja uz ledus. Puisi nesarūgtināja tik ļoti kājas lūzums vai mājas arests, cik tas, ka viņš vairs nevarēja rītdien braukt uz ekskursiju, kuru gaidīja tik ilgi.

No karmas nevajag baidīties... Autors: Laurencija7 Karma – tavs draugs un ienaidnieks
4.

No karmas nevajag baidīties, ja tu veiksi ko labu, viņa vienmēr atradīs veidu tev atmaksāt. Palīdzēsi tantiņai aiznest mantas, uzspēsi uz autobusu uz kuru mūžīgi kavē. Kad palīdzi cilvēkiem, tu pats jūties labāk, vai tad nē? Un veiksme tev sāks sekot. Es piemēram vienreiz pazaudēju savu maku un sapratu to tikai pēc stundas un iedomājaties, atradu to pie paša veikala un neviens to nebija ieraudzījis! Tāda ir karma, tu palīdzi un tev palīdzēs.

Uz nobeigumu var teikt ka... Autors: Laurencija7 Karma – tavs draugs un ienaidnieks
5.

Uz nobeigumu var teikt, ka karma ir taisnīguma rīks un darbojās pēc principa ļaunums rada ļaunumu, labums labumu, bet viņas ceļi nav paredzami un dažreiz ir nežēlīgi... Paldies par uzmanību.

Laura Dambīte

Kategorija: Ezorētika | Skatījumu skaits: 2326 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: ļauns, bumerangs, Karma, Liktenis, Labs, slikts

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: