[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Enerģētika

            Mājai tāpat kā cilvēkam ir sava enerģētika. Ienākot svešā mājā vai dzīvoklī Jūs var apņemt patīkams noskaņojums, jūs varat atslābināties un justies komfortabli, bet ir arī tādas telpas, kurās ieejot jūs jūtaties nomākti, rodas neizskaidrojams nogurums. Telpās ar sliktu enerģiju var parādīties tādas sajūtas, kā satraukums vai neizprotamas bailes un pat elpas trūkums. Ja atnākot no darba mājās labā noskaņojumā un enerģijas pilns pēkšņi sākat justies slikti un noguris, tas nozīmē, ka mājās ir sakrājusies negatīvā enerģija.

Avots - http://tinyurl.com/pbgtgvm

Mājās negatīvā enerģija rodas: 

  • Strīdu laikā;
  • Atnesta no darba vietas, sabiedriskām telpām, u.c.;
  • Vēlot kādam ļaunu, aprunājot un tenkojot;
  • Melojot;
  • Citu cilvēku (nelabvēļu) ienesta.

Telpās, kurās ir slikta enerģija:

  • Grieztie ziedi ātri novīst;
  • Slikta pašsajūta;
  • Nemiers;
  • Satraukums;
  • Spēku izsīkums.

Ieteikumi mājas enerģētikas attīrīšanai un uzlabošanai:

Pirms ķeramies klāt mājas enerģētikas attīrīšanai, nepieciešams veikt mājas ģenerāltīrīšanu, pie tam, tā noteikti jāveic DIENNAKTS GAIŠAJĀ laikā. Grīdas mazgājamajam ūdenim ir labi piepilināt terpentīnu vai pieliet skuju ekstraktu.

Ik pa brīdim nepieciešams veikt mantu revīziju, nevajadzīgie krāmi uzkrāj ne tikai putekļus, bet arī negatīvo enerģiju. Lai cik tuva un sirdij dārga ir no svešzemēm vestā kafijas krūze ar nolūzušo osiņu, tā tomēr būtu metama laukā, jo ieplēsti trauki nes nelaimi.

Pārbaudām un revidējam drēbju skapi. Esiet uzmanīgi ar drēbēm, kuras esat nolēmuši vairs nevalkāt un atdot tās citam, pārliecinieties, ka šis cilvēks ir gaišs un pozitīvs, lai kopā ar jūsu drēbēm neaizplūst arī jūsu enerģija. Ārā metamās drēbes ir jāsagriež vai jāsadedzina, jo pēc seniem ticējumiem tā var noskaust vai noskatīt ar ļaunu aci drēbju saimnieku.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Enerģētika | Skatijumi: 4131 | Pievienoja: Laura | Datums: 29.03.2015 | Komentāri (0)



Visu ķermeni ietver ēters. Vienlaikus ap ēterisko ķermeni eksistē arī aura. Tā līdzinās ēteram tādā ziņā, ka tai ir elektromagnētiskas dabas izcelsme, bet ar to tad arī visa līdzība beidzas.

Aura parāda cilvēka garīguma līmeni, viņa veselības stāvokli. Viss atspoguļojas aurā.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Enerģētika | Skatijumi: 3598 | Pievienoja: Laura | Datums: 04.04.2012 | Komentāri (1)



Ozols

Ozoli ir enerģiju dodoši, ļoti spēcīgi koki. Tie ir cildeni un viedi koki. Vīrišķās un zelta enerģijas nesēji. Tie nes īpašu kosmisko svētību visiem, kas ir līdzīgi tiem vai kas vēlas tādi būt no visas sirds. Ejiet pie Ozola, ja jums vajag Jupitera enerģiju, visvairāk tas piemērots vīriešiem, jo tie katru mēnesi nezaudē enerģiju, bet neatgrūdīs nevienu, kas ir gaišs un garā cildens. Ozoli piepilda Dieva gribu nesot pasaulei visas vajadzīgās enerģijas. Lūdziet viņam palīdzību un jums nolemtais liktenis tiks piepildīts, ja vien tas nebūs pretrunā kosmosa likumiem. Tas ir koks, kas var ļoti daudz. Ja jūs iegūsiet Ozola draudzību, tad tas strādās, lai jums un jūsu ģimenei palīdzētu visu mūžu, Ozoli ir vareni draugi. Taču, ja kādreiz esat kaut otrā pasaules malā darījis kādam Ozolam pāri, tad katrs Ozols, pie kura jūs iesiet ar lūgumu, nesīs jums jūsu likteņa sliktāko pusi. Labāk neriskējiet. Ozols ir varens un gudrs spēkavīrs, kas visu apsver ar prātu, jo viņam jāvada visa sava dzimta. Ejiet pie Ozola no 21.00 līdz 00.00.

Bērzs
Bērzi ir enerģiju dodoši, ļoti spēcīgi koki, bet zināmā veidā pretstati Ozoliem. Bērzs nes sudraba enerģiju, tas labāk saprotas ar sievietēm. Bērzs neko jūsu liktenī nemainīs, ja vien tas nav saistīts ar grūtniecību un bērniem, kad tas palīdz vienmēr. Bērzs noskaidros jūsu paša haotisko prātu un jūs pats ieraudzīsiet risinājumu. Bērzi ir mākslinieki un dzejnieki, poēzijas koki, tie vairo skaistumu un smalko uztveri. Bērzi ir emocionāli un jūtīgi koki, kurus viegli aizvainot, tie nepiedos nevienu rupju vārdu, ko dzirdēs izrunājam tā klātbūtnē. Bērzs ir kā vieda pareģe, tai pašā laikā trausla un ievainojama dvēselīte, māte, kuras mīlestība nepazīst robežu. Ejiet pie Bērza no 6.00 līdz 9.00 vai vakarā, kad drīz rietēs saule.

Priede
Priede ir Saules koks. Tā ir spēku dodošs koks, ļoti stipra un lepna. Priedei nedrīkst neko lūgt, tā visu pati zina. Pasakiet tikai palīdzi man un viņa to darīs. Viņa piepildīs cilvēku ar ticību sev un attīrīs ar kosmisko uguni. Priedes palīdz visu slimību gadījumos, ļoti rūpējas par fizisko veselību. Priede ir cēla un lepna, bagāta mātes meita, kas ir ar labu sirdi un čakla, bet nevēlas tikt traucēta un nenovērtēta. Ejiet pie priedes visā laikā, kad spīd Saule.

Egle.
Egle enerģiju nedod, bet cilvēkam nosūc. Viņai ir jātiek galā ar cilvēku darbības sekām, tāpēc nebrīnieties, ka viņa nepavisam nemīl cilvēkus. Viņa var sadraudzēties ar kādu, bet reti. Egle pieņem cilvēkus tikai tad, kad viņai ir mazāk darba, pēc Ziemassvētkiem, kad pasaule ir attīrīta un kamēr vēl ir sniegs. Šajā laikā egle sakārtos biolauku un nosūks no tā visu lieko, tikai neejiet tai klāt, stāviet metra attālumā un vispirms atvainojieties par visu, ko esiet dabai nodarījis. Īpaši labi Egles aizlāp ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Enerģētika | Skatijumi: 3199 | Pievienoja: Laura | Datums: 16.02.2012 | Komentāri (0)


Augi, koki, dzīvnieki un cilvēki ir    savstarpēji saistīti. Tikai attīstības gaitā cilvēks ir zaudējis spēju saprast, sadzirdēt, izjust slimā ķermeņa daļas pašus pirmos signālus, saucienus pēc palīdzības un brīdinājumus par draudošo slimību. Toties saslimis suns, vadoties pēc savas intuīcijas, mežā vai pļavā atradīs sev nepieciešamo zālīti, kas nepieciešama viņa veselības uzlabošanai.
 Savas enerģijas attīrīšanai, enerģijas papildināšanai senie ķelti, Tibetas jogi bieži izmanto  koku enerģiju. Ķelti godāja kokus un katram jaundzimušajam piedēvēja savu koku. Koks sargāja cilvēku no dažādām slimībām, papildināja cilvēka dzīves enerģiju un pasargāja cilvēku no dažādiem negaidītiem dzīves pavērsieniem vai bīstamiem notikumiem. Druīdi uzskata, ka cilvēks un koks ir dabas sastāvdaļas. Tātad, fiziski un garīgi sagatavots cilvēks ir spējīgs smelties sev vajadzīgo enerģiju no kokiem. Garīgā sagatavošanās ir saistīta ar zināšanām par kokiem, par to enerģijām. Lai izmantotu koku enerģiju ir jāzina, kurš koks dod enerģiju, kurš samazina enerģiju.
 Kokam, no kura gribam smelties enerģiju, ir jābūt veselīgam. Vislielāko enerģiju var iegūt no koka, kuram līdzās nav citu koku. Attālumam starp kokiem ir jābūt vismaz 6 metriem.
 Kā iegūt enerģiju no kokiem. 
 Ja cilvēks ir noguris, viņu nomoka depresija vai viņš ir saslimis (izņemot iekaisuma procesus), tad, smeļoties koka enerģiju, ir jānostājas kokam dienvidu pusē. No sākuma sasveicinamies ar koku, piespiežam pieri pie koka stumbra, apskaujam to galvas augstumā un lūdzam kokam palīdzību, piespiežam visu ķermeni pie koka. 
 Ja cilvēks ir pārāk satraukts, iztukšots, ir iekaisuma procesi, tad jānostājas koka ziemeļu pusē. Jasasveicinās ar koku, jālūdz tam palīdzība un pie koka piespiežamies ar muguru, rokas ir nolaistas uz leju, bet plaukstas ir piespiestas pie koka stumbra. 
Kategorija: Enerģētika | Skatijumi: 2253 | Pievienoja: Laura | Datums: 08.02.2012 | Komentāri (2)

Par enerģētiskajiem vampīriem sauc cilvēkus, kas tīši vai netīši, apzināti vai neapzināti barojas no citu ļaužu enerģijas.

Daudzi mediķi uzskata, ka vampīrisms - tā ir slimība un sauc to par ārējās apmaiņas patoloģiskiem traucējumiem. Ar to sirgstošajiem, fizioloģisku vai psiholoģisku traucējumu dēļ tiek bloķēti enerģētiskie kanāli (akupunktūras kanāli) caur kuriem cilvēki saņem enerģiju no apkārtējās vides. Tāpēc, lai dzīvotu, viņiem nākas izsūkt to no apkārtējiem. Komunicējot ar spēcīgu, mierīgu, labvēlīgu ar enerģiju piepildītu cilvēku, vampīrs burtiski dzer viņa veselību, viņa dzīvi, liekot viņam kļūt par donoru.

Pastāv uzskats, ka apmēram 30% gadījumu vampīrisms ir iedzimta spēja, 50% - iegūta. Pārējie 20% kļūst par vampīriem "laiku pa laikam". Katram no mums gadās enerģētiskās "badošanās” periodi. Atcerieties kā bērnībā jūs piekļāvāties mammai, kad bija sāpīgi, bail vai bēdīgi, kad jums bija nepieciešama gādība un tuvinieku un draugu atbalsts slimības laikā, pēc operācijas, sasprindzināta darba, stresa, zaudējuma...

Un tas ir absolūti normāli - pieņemt palīdzību-enerģiju, citu cilvēku palīdzību-spēku, bet atjaunojot spēkus, atdot savu enerģiju tiem, kam tā nepieciešama. Tāda brīvprātīga enerģētiskā apmaiņa-atbalsts notiek labās draudzīgās ģimenēs, domubiedru kolektīvā, godīgā cilvēciskā saskarsmē. Tieši pateicoties tik ļoti smalkajai, bet spēcīgajai enerģētiskajai saiknei, māte var atrodoties jebkādā attāluma sajust, ka ar viņas bērnu kaut kas atgadījies. Tāda apmaiņa ir dabiska.

Bet, no otras puses, tieši šo saikņu ciešuma dēļ, saņemšanas un radniecīgās (būtībā diētiskās) enerģijas izmantošanas viegluma dēļ, ļoti daudzi cilvēki dažreiz pārvēršas vampīros. Bieži vampīrs ir viens no laulātajiem vai mīļākajiem, kas patiesi piesaistījies savam partnerim, aizkustinoši un no visas sirds par viņu rūpējas, tomēr daudzmaz apzināti vai nē gūst no viņa dzīvības spēkus. Upuris tamlīdzīgā "laimīgā" pārī labākajā gadījumā izskatās bāls (burtiskā vārda nozīmē) un slimīgs.

Daudzi labākie draugi un kompānijas "dvēseles" tāpat var būt enerģiju sūcošas personas. (Iespējams, jūsu vīram ir zināma taisnība, kad viņš dusmojas par to, ka jūs atkal jau stundu uzklausāt savas labākās draudzenes kārtējo stāstu. Īpaši, ja jūsu dzīves grūtākajos brīžos viņai deviņos gadījumos no desmit rodas steidzamas darīšanas, kuras "nu nekādi nevar atlikt", un viņa moži jums piedāvā turēties līdz galam un zvanīt "ja nu kas". Bet jūsu sieva nebūt nav ragana, ja nemīl jūsu seno draugu - pašpuiku, kompānijas dvēseli un musinātāju, kas spējīgs diennaktīm "žņaugt" un "novest līdz neprātam" ar savu vētraino klātbūtni jebkurā sev izdevīgā laikā, bez uzaicinājuma un neskatoties uz jūsu plāniem.)

Ļoti bieži par vampīriem kļūst smagi vai neārstējami slimi cilvēki, kā arī bērni, kuru nejūt vecāku mīlestību: viņiem nav citu iespēju un citādas pieredzes, viņi pakāpeniski pierod iegūt nepieciešamos dzīvības spēkus ar "varu". Daži gūst tik lielas s ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Enerģētika | Skatijumi: 3195 | Pievienoja: Laura | Datums: 05.05.2010 | Komentāri (1)