[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2015 » Marts » 29 » Mājas enerģētiska attīrīšana
21.39
Mājas enerģētiska attīrīšana

            Mājai tāpat kā cilvēkam ir sava enerģētika. Ienākot svešā mājā vai dzīvoklī Jūs var apņemt patīkams noskaņojums, jūs varat atslābināties un justies komfortabli, bet ir arī tādas telpas, kurās ieejot jūs jūtaties nomākti, rodas neizskaidrojams nogurums. Telpās ar sliktu enerģiju var parādīties tādas sajūtas, kā satraukums vai neizprotamas bailes un pat elpas trūkums. Ja atnākot no darba mājās labā noskaņojumā un enerģijas pilns pēkšņi sākat justies slikti un noguris, tas nozīmē, ka mājās ir sakrājusies negatīvā enerģija.

Avots - http://tinyurl.com/pbgtgvm

Mājās negatīvā enerģija rodas: 

  • Strīdu laikā;
  • Atnesta no darba vietas, sabiedriskām telpām, u.c.;
  • Vēlot kādam ļaunu, aprunājot un tenkojot;
  • Melojot;
  • Citu cilvēku (nelabvēļu) ienesta.

Telpās, kurās ir slikta enerģija:

  • Grieztie ziedi ātri novīst;
  • Slikta pašsajūta;
  • Nemiers;
  • Satraukums;
  • Spēku izsīkums.

Ieteikumi mājas enerģētikas attīrīšanai un uzlabošanai:

Pirms ķeramies klāt mājas enerģētikas attīrīšanai, nepieciešams veikt mājas ģenerāltīrīšanu, pie tam, tā noteikti jāveic DIENNAKTS GAIŠAJĀ laikā. Grīdas mazgājamajam ūdenim ir labi piepilināt terpentīnu vai pieliet skuju ekstraktu.

Ik pa brīdim nepieciešams veikt mantu revīziju, nevajadzīgie krāmi uzkrāj ne tikai putekļus, bet arī negatīvo enerģiju. Lai cik tuva un sirdij dārga ir no svešzemēm vestā kafijas krūze ar nolūzušo osiņu, tā tomēr būtu metama laukā, jo ieplēsti trauki nes nelaimi.

Pārbaudām un revidējam drēbju skapi. Esiet uzmanīgi ar drēbēm, kuras esat nolēmuši vairs nevalkāt un atdot tās citam, pārliecinieties, ka šis cilvēks ir gaišs un pozitīvs, lai kopā ar jūsu drēbēm neaizplūst arī jūsu enerģija. Ārā metamās drēbes ir jāsagriež vai jāsadedzina, jo pēc seniem ticējumiem tā var noskaust vai noskatīt ar ļaunu aci drēbju saimnieku.

Ķeramies klāt mājas gara tīrīšanai! Atveriet logu. Aizdedziniet sveci. Vislabāk noderēs balta vai vēl labāk – baznīcas svece. Izstaigājiet katru istabu pulksteņa rādītāja virzienā ar aizdegtu sveci rokās. Katrā stūrī virziet aizdegtu sveci no lejas uz augšu no augšas uz leju. Ja svece sāk sprakšķēt un kūpēt, pakavējieties līdz tā atkal deg ar tīru liesmu.

Labvēlīgi mājas enerģētiku ietekmē zvanu skaņas. Ideāli, ja mājās ir īsts zvans, taču noder arī īpaši mūzikas ieraksti ar spēcīgām zvanu skaņām.

Istabas kaktos vakarā nolieciet uz pusēm pārgrieztu nomizotu sīpolu, no rīta to vajag savākt ar slotiņu un liekšķeri, rokas sīpolam klāt neliekot. Tā dariet septiņas naktis no vietas.

Pēc tam nolieciet notīrītas ķiploku daiviņas, arī tās uzsūc negatīvo enerģiju.

Enerģētiskos netīrumus lieliski uzsūc rupjās sāls graudi – noberiet sauju istabas vidū uz avīzes, bet no rīta, ar rokām sāli neskarot, izmetiet to labi tālu no mājas.

Mājdzīvnieki, it īpaši kaķi, uzsūc negatīvo enerģiju. Ne velti, ja kāds no mājiniekiem ir saslimis, kaķis uzgulsies uz „slimās vietas” un murrādams ķersies klāt ārstēšanai.

Telpas var attīrīt ar dažādu augu palīdzību. Labi noder istabu izkūpināšana ar kadiķu zariņu. Mājas aizsardzībai var aizspraust pīlādža zariņu aiz stenderes.

Sens paņēmiens lai attīrītu telpas, ir salikt kaktos apses klucīšus. Negatīvo enerģiju uztver arī bērza vai ozola sprungulīši. Enerģētisko situāciju labi ietekmē arī liepa un priede.

Svarīgi, lai vismaz mājas priekšnamā būtu dabīgā koka skapji, kuros novietot āra drēbes, jo koks neitralizē negatīvo enerģiju. Nedrīkst aizmirst par to, ka pirms ienākšanas mājās rūpīgi jānoslauka kājas.

Cilvēka rokas un pirksti ir smalks enerģiju vadīšanas instruments. Dienas laikā esam sarokojušies ar desmitiem cilvēku, pieskārušies dažādām lietām un vietām, tādēļ svarīgi atnākot mājās nomazgāt rokas ne tikai higiēnisku iemeslu dēļ, bet arī, lai nodzēstu šo svešo enerģiju. Vislabāk to izdarīt zem vēsa, tekoša ūdens. Rokas nevajag slaucīt dvielī, bet gan strauji 3 reizes nokratīt.

Telpu sadzīves priekšmeti – paklāji, aizkari, mēbeles un senas lietas saglabā informāciju. Informāciju īpaši labi akumulē spalvu un dūnu spilveni. Liecieties gulēt tikai labā noskaņojumā un nepārcilājiet prātā aizvadītās dienas nepatikšanas, citādi spilvens jums katru nakti raidīs negatīvās emocijas. Nevajag dot savu spilvenu citam cilvēkam. Pēc tam guļot uz šī spilvena var saņemt otra cilvēka enerģiju.

Sevišķi svarīgi ir attīrīt guļamistabu – naktī cilvēks gluži kā putekļu sūcējs uzņem sevī negatīvo enerģiju.

Arī vannas istabas un tualetes telpu attīrīšanai nepieciešams pievērst īpašu uzmanību. Tās ir vietas, kur attīrām savu ķermeni, nomazgājam ne tikai fiziskos netīrumus. Labvēlīgi ir nostāties dušā zem spēcīgas ūdens strūklas un ļaut, lai ūdens tekot pār galvu un mugurkaulu, noskalo visu negatīvo.

Tualetes poda vāku jātur AIZVĒRTU – un tā nav tikai sieviešu kaprīze.... Arī durvīm uz šīm telpām jābūt aizvērtām, lai viss, ko esam tur atstājuši paliek šajās telpās.
Nekariniet pie sienas mirušo radinieku fotogrāfijas, jo no šīm fotogrāfijām plūst negatīva enerģija.
Esiet uzmanīgi ar citu tautu nacionālajiem suvenīriem – nezināmas izcelsmes un nozīmes maskas, mistiski simboli un figūriņas var izstarot negatīvu enerģiju.

Mājas auru uzlabo dabīgu materiālu izmantošana interjerā, pašdarinātas lietas – aizkari, sedziņas, dažādi pinumi un ziedu kompozīcijas – jebkura lieta, ko esat darinājuši savām rokām labā omā.

 

Brīdinājums!

Esiet vērīgi un uzmanīgi pret svešiem, nepazīstamiem priekšmetiem, kas pēkšņi parādījušies jūsu mājās. Īpašu vērību jāpievērš svešām matu sukām, ķemmēm, matu šķipsnām un adatām, kas iespraustas sienā, pie durvīm, zem durvju paklāja vai jebkur citur.

Ja iespējams, nekavējoties tās sadedziniet, pelnus aiznesiet pēc iespējas tālāk no mājām. Ja neizdodas sadedzināt, aprociet tās tālu no mājām.

Ieteikums no vecmātes pūra:

Ja svešu mantu (īpaši matus, adatas, diegu murskuļus, smiltis, sāli vai svešus gružus) atrod mājā, to vajag aiznest uz krustcelēm, kurās aug ozols, jāmet ar labo roku pār kreiso plecu un jāsaka: no kā nācis, pie tā lai aiziet!

 

Daži ieteikumi enerģētiskai pašaizsardzībai:

Publiskās vietās mēs nekad nevaram būt pasargāti no svešu cilvēku negatīvās enerģijas, tādēļ piedāvājam dažus aizsardzības paņēmienus:

Lai aizsargātu sevi no „ļaunas acs” vai svešas enerģijas vajag apsiet sarkanu vilnas dzīparu ap labās rokas plaukstas locītavu.

Nēsājiet kabatā vai somiņā enerģētiski uzlādētu sāli nelielā lina maisiņā;

Ja jūtat, ka publiskā vietā spēks un enerģija jūs pamet, sasieniet matus mezglā, sēžot sakrustojiet kājas un rokas. Ejot turiet rokas savelciet dūrēs. Tas pasargās jūs no nelabvēļiem un enerģētiskajiem vampīriem.

Nepatīkama cilvēka klātbūtnē nekad nevajag griezt tam muguru – tā ir visievainojamākā cilvēka daļa.

Kategorija: Enerģētika | Skatījumu skaits: 4126 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: aizsardzība, enerģētika, Mājas enerģētiska attīrīšana, attīrīšana

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: