[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Aprīlis » 4 » Auras krāsas
17.59
Auras krāsas



Visu ķermeni ietver ēters. Vienlaikus ap ēterisko ķermeni eksistē arī aura. Tā līdzinās ēteram tādā ziņā, ka tai ir elektromagnētiskas dabas izcelsme, bet ar to tad arī visa līdzība beidzas.

Aura parāda cilvēka garīguma līmeni, viņa veselības stāvokli. Viss atspoguļojas aurā.

Aurā var saskatīt slimības un veselību, neveiksmes un veiksmi, mīlestību un ienaidu. Vairums ļaužu neredz auras tāpēc, ka netic, ka spēj tās ieraudzīt!

Noskaidrots, ka bezcerīgi slima cilvēka aura sāk bālēt un dažos gadījumos pat izgaist, vēl pirms cilvēks ir miris. Tā notiek, ja cilvēks pirms nāves ir ilgi slimojis; aura izgaist jau iepriekš, atstājot tikai ēterisko ķermeni. Pretējā gadījumā, ja cilvēks mirst pēkšņi, būdams vesels, aura paliek pie ķermeņa vēl kādu laiku pēc klīniskās nāves.

Aura ir krietni vien smalkāka viela, salīdzinot ar ēteru. Aura ir tikpat reižu smalkāka par ēteru, cik ēters smalkāks par fizisko ķermeni. Ēters aptver ķermeni, atkārtojot katru tā izliekumu, turpretim aurai ir olveidīga apvalka forma. Tā mēdz būt septiņu un vairāk pēdu augsta un apmēram četras pēdas plata pašā platākajā vietā. Visšaurākais auras gals ir apakšā pie kājām. Aura sastāv no dažādiem ķermeņa centriem plūstoša, daudzkrāsaina izstarojuma.

Aurai piemīt dažādas krāsas. Bet jāatzīmē, ka krāsas – tās ir tikai atšķirīgas spektra daļas. Tā vietā, lai sacītu «krāsa», varētu teikt arī «viļņu garums» vai «svārstību biežums», kurus mēs apzīmējam par «sarkano» vai «zilo». Visvieglāk ieraudzīt sarkano krāsu, ne tik viegli – zilo. Tomēr ir cilvēki, kas neredz sarkano, savukārt citi atkal neredz zilo.

Parasti cilvēku apņem zilgans vai dzeltenīgs «oreols», bet, tiklīdz viņš samelosies, tajā parādīsies zaļgandzelteni uzliesmojumi. Tā ir krāsa, ko grūti aprakstīt, bet, vienreiz ieraugot, to nevar aizmirst. Tātad melis neizbēgami nodod sevi ar zaļgandzeltenu spīdumu auras augšējā daļā.

Varētu to visu aprakstīt arī tā, ka, aurai sasniedzot mūsu acis, mēs saskatām zilu vai dzeltenu mirdzumu. To reizēm dēvē arī par «nimbu» vai «oreolu». Pašā augšējā auras daļā var saskatīt kaut ko līdzīgu gaismas strūklakai, ko Austrumos sauc par Ziedošo Lotosu, tāpēc ka tas tiešam atgādina lotosa ziedu. Tas maina krāsu – un ar iztēli apveltītam cilvēkam patiešām izskatās pēc septiņkrāsu lotosa.

Jo augstāks cilvēka garīgais līmenis, jo vairāk zeltaini dzeltenīgo toņu ir viņa nimbā. Ja cilvēkam parādās šaubīgas domas, noteiktas viņa auras daļas pieņem netīri brūnganu nokrāsu. Uz meliem norāda dzeltenzaļa nokrāsa.

Sarkanā krāsa

Tīra sarkanā krāsa norāda uz labām vadītāja spējām. Vadoņu un ģenerāļu aurās vienmēr būs daudz tīras sarkanās krāsas. Īpaši tīra sarkanā nokrāsa ar spilgti dzeltenu malu norāda uz «krustnesi» – cilvēku, kas ziedojas citu labā. Bet nesajauciet to ar parastu slepkavu, kura sarkanajai krāsai būs brūngans tonis.

No kāda orgāna izejoša tīra sarkana aploce vai sarkanas «mēlītes» norāda, ka šis orgāns ir vesels. Dažiem cilvēces vadoņiem sejas apvidū bijis daudz sarkanās krāsas, bet diemžēl daudziem no viņiem šis sarkanais bijis ar netīkamu nokrāsu.

Nepatīkama sarkanā krāsa – pārāk tumša vai netīra – norāda uz ļaunu raksturu. Tāds cilvēks ir neuzticams, varmācīgs, tiecas iedzīvoties uz citu rēķina.

Blāvs sarkanais tonis parasti norāda uz nervu uzbudinājumu. Cilvēks ar šādu toni var būt fiziski spēcīgs un vesels, bet, par nelaimi, nelietis. Slepkavu aurā vienmēr būs šīs nepatīkami sarkanās nokrāsas. Bet, jo sarkanā krāsa gaišāka (kas nenozīmē, ka tīrāka), jo nervozāks un nepastāvīgāks ir cilvēks. Tādi ļaudis ir ļoti kustīgi, nespēj būt mierā ne mirkli. Viņi mēdz būt arī egocentriski.

Sarkanā krāsa ap ķermeņa orgāniem norāda uz to stāvokli. Blāvi sarkans tonis ar brūnganu nokrāsu, kas lēni izplūst no orgāna, norāda uz vēzi. To redzot, var noteikt, kādā attīstības stadijā audzējs atrodas. Pēc auras var arī paredzēt, kādas slimības apdraudēs cilvēku nākotnē, un attiecīgi rīkoties. Nākotnē šāda diagnostika varētu kļūt plaši izplatīta.

Sarkani plankumi un zibšņi žokļu apvidū norāda uz zobu sāpēm, bet blāvi brūngana pulsācija nimbā norāda uz bailēm.

Sārtā krāsa parasti brīdina par pārliecīgu pašpārliecinātību un patmīlību. Tā ir melīga lepnuma krāsa. Bet šāda krāsa gurnu apvidū nodod sievietes, kas «mīlestību» pārdod par naudu. Tātad – pašpārliecinātajiem, godkārajiem un prostitūtām auru krāsas ir līdzīgas.

Ir vērts padomāt par tādiem izteicieniem kā «sarkanās kaislības», «melnā melanholija», «zaļš aiz skaudības», «zilie sapņi» u.c. Vai tie nenorāda, ka cilvēka noskaņojums parādās aurā? Tie, kas šādus apzīmējumus izdomājuši, apzināti vai neapzināti saskatījuši auras.

Pie sarkano krāsu grupas pieder arī rožainā krāsa, bet nejauciet to ar koraļļsarkano. Rozā norāda uz brieduma trūkumu. Pusaudžiem šī krāsa parasti atrodas pārsvarā pār citām nokrāsām. Bet pieaugušajiem rozā norāda uz bērnišķīgumu un neuzticamību.

Brūni sarkans, svaigām aknām līdzīgs tonis atklāj ļaunu, atriebīgu cilvēku, no kura labāk izvairīties. Tādi var atnest nelaimi.

Ja šāds tonis parādās ap kādu no orgāniem – cilvēks var drīzumā nomirt. Ja sarkanā krāsa redzama krūšu kaula galā – cilvēkam ir nervu sabrukums. Tādiem ļaudīm jācenšas apvaldīties un dzīvot mēreni, ja vien viņi grib nodzīvot ilgi un laimīgi.

Oranžā krāsa

Oranžā krāsa – viena no sarkanās krāsas niansēm, bet mēs tomēr izdalīsim to atsevišķi, jo dažas Austrumu reliģijas to uzskata par Saules krāsu un piešķir tai lielu nozīmi. Tieši tādēļ arī Austrumos tā ir tik izplatīta. Tomēr dažas citas reliģijas par Saules krāsu uzskata zilo.

Neatkarīgi no tā, pie kāda viedokļa mēs šai jautājumā pieturamies, oranžā ir laba krāsa. Ļaudis ar pareizo oranžo nokrāsu izturas pret apkārtējiem ar cieņu, viņi ir humāni, palīdz citiem. Dzelteni oranža krāsa arī ir vēlama, tā liecina par paškontroli un citiem labiem tikumiem.

Brūngani oranžā norāda uz vājumu un slinkumu, vienaldzību. Tā norāda arī uz nieru saslimšanu: ja tā atrodas zem nierēm un tai ir zilganpelēki zobiņi, tad tas norāda uz nierakmeņiem.

Oranžs ar zaļganu nokrāsu nozīmē to, ka cilvēkam patīk ķildoties bez iemesla. Kad jūs savas spējas būsiet attīstījuši līdz tādai pakāpei, ka spēsiet šo toni izšķirt, izvairieties strīdēties ar tādiem ļaudīm. Viņu dzīves uztvere ir melnbalta, un tie neprot izšķirt pustoņus ne zināšanās, ne domās, ne arī krāsās.

Dzeltenā krāsa

Zeltaini dzeltena krāsa norāda uz augstu garīguma pakāpi. Ne velti svētie tiek attēloti ar zeltainu nimbu ap galvu. Jo tīrāks garīgums, jo spilgtāk mirdz zeltainā krāsa. Jāatzīmē, ka ārkārtīgi garīgām personām var būt arī indigo krāsas aura, bet pagaidām runāsim tikai par dzelteno. Tie, kuru aurās ir dzeltenā krāsa, ir morāli un garīgi veseli. Viņi atrodas uz pareizā ceļa, un, ja dzeltenā krāsa ir tīra, viņiem nav no kā baidīties. Šādiem cilvēkiem jūs vienmēr varēsiet uzticēties.

Cilvēks ar «zemu» dzeltenā nokrāsu ir bailīgs. Ļaudis mēdz teikt – «aiz bailēm dzeltens». Līdzīgi izteikumi sastopami daudzās valodās. Slikta dzeltenā nokrāsa liecina par pārlieku neuzticīgu un nepašpārliecinātu cilvēku. Sarkanīgi dzeltens arī nav gluži vēlams, jo liecina par pārliecīgu kautrīgumu un personiskā viedokļa trūkumu. Tādi cilvēki vienmēr mētājas no vienas reliģijas otrā, cer uz ātriem panākumiem, bet tai pašā laikā tiem trūkst pacietības un izturības.

Ja cilvēkam ir rudi mati un daudz dzeltenās krāsas aurā, tad šāds cilvēks mēdz būt ātri aizvainojams un pat kauslīgs. Tas īpaši attiecas uz tiem, kuriem ir spilgti rudi mati un sarkanīga, nereti vasarraibumaina āda. Intensīvākas sarkanā nokrāsas dzeltenajā krāsā liecina par mazvērtības kompleksiem. Jo spēcīgākas ir šīs nokrāsas, jo spēcīgāki kompleksi. Bet brūngani dzeltens parāda netīras domas un vāju garīgo attīstību.

Daudziem dzērājiem, nabagiem un pamestajiem aurās ir sarkanīgi brūna krāsa. Bet, ja viņi turklāt ir arī ļauni, tad viņu aurās būs citrondzeltenīgi zaļi toņi. Tādus ļaudis ļoti grūti glābt no viņu pašu muļķības.

Brūni dzeltens liecina, ka cilvēka domas nav tīras un viņš nemīl staigāt taisnus ceļus. No veselības viedokļa – zaļdzeltenais norāda uz aknu slimībām. Ja zaļdzeltenajam ir tieksme pāriet brūni sarkandzeltenā, tad vainai varētu būt drīzāk sociāli iemesli. Sociāli neapmierinātiem ļaudīm vienmēr ir tumši dzeltena – tumši brūna josla gurnu apvidū. Tajā bieži vien atspīd kaut kas sarkanām dzirkstelēm līdzīgs. Ja brūnais pakāpeniski pāriet dzeltenajā un tam reizēm ir robainas joslas forma, tad tas liecina par garīgiem traucējumiem. Cilvēkam, kurš cieš no personības šķelšanās, bieži vien viena auras puse ir zilgani dzeltena, bet otra – brūngana vai zaļgandzeltena. Tā ir ārkārtīgi nepatīkama kombinācija.

Tīrs, zeltainas nokrāsas dzeltenais – tā ir pati augstākā dzeltenās krāsas pakāpe, un to vienmēr jācenšas attīstīt. Jūs spēsiet to sasniegt, ja jūsu domas un centieni būs tīri. Visiem mums jāsasniedz šis tīri dzeltenais, pirms mēs pārejam uz nākošo evolūcijas pakāpi.

Zaļā krāsa

Tā ir atveseļošanās, zināšanu un fiziskas augsmes krāsa. Lieliem ķirurgiem aurās bijis ļoti daudz zaļā, kā arī sarkanā. Interesanti, ka šīs divas krāsas ļoti labi iet kopā un nerada disonansi. Materiālajā pasaulē šis krāsu salikums bieži vien šķiet ass un nepatīkams. Zaļais kopā ar dažām sarkanās krāsas niansēm uzrāda spīdošu ķirurgu un ļoti izglītotu cilvēku.

Zaļais viens pats bez sarkanā liecina par labu ārstu vai savu darbu mīlošu slimnieku kopēju. Zaļais ar pieskaņotu zilu nokrāsu liecina par spējīgu skolotāju. Dažiem lielajiem skolotājiem aurā bijis zaļais ar zilganām vai elektrozilām joslām, šautrām vai spirālēm un bieži vien starp zilo un zaļo bijusi arī šaura zeltīta josliņa, kas parāda skolotāja mīlestību uz skolniekiem un viņa spējas iemācīt tiem pašu labāko.

Ar cilvēku vai dzīvnieku dziedināšanu saistītajiem ir daudz zaļā arī auriskajā «sejas krāsā». Viņi var arī nebūt profesionāli terapeiti vai ķirurgi, bet, ja viņiem tā vai citādi ir saikne ar cilvēku vai dzīvnieku veselību, tad viņu aurās noteikti būs daudz zaļā. Tā ir gandrīz vai kā dienesta apliecība! Zaļais nekad nav dominējošā krāsa, tā vienmēr pavada kādu citu. Tā ir palīgkrāsa, kas norāda uz to, ka cilvēks ir draudzīgs, izpalīdzīgs, prot cienīt citu domas. Bet, ja aurā ir daudz dzeltenīgi zaļā, tad cilvēks var būt neuzticams, un, jo lielāks ir šis nepatīkami dzeltenā piemaisījums nepatīkami zaļajā, jo neuzticamāks ir šis cilvēks. Uz tādiem nedrīkst paļauties! Dzeltenzaļā krāsa sastopama blēžiem, kas nodarbojas ar naudas izkrāpšanu. Bet, ja zaļais pāriet zilajā, debeszilajā vai elektrozilajā nokrāsā, tad uz šiem cilvēkiem paļauties var.

Zilā krāsa

Zilais bieži tiek uzskatīts par garīgās pasaules krāsu. Tas parāda arī intelektuālās spējas neatkarīgi no morālajām īpašībām, bet to, protams, var izšķirt pēc nokrāsas. Zilais ar pareizu nokrāsu – ļoti veiksmīga krāsa.

Ēteriskais ķermenis atgādina zilu dūmaku, kaut ko līdzīgu cigarešu dūmiem vai arī gāzes liesmai. Jo spilgtāka ir zilā krāsa, jo veselīgāks un mundrāks ir cilvēks. Bāli zils norāda uz personu, kas nomokās ar šaubām un nespēj pieņemt lēmumus. Tāds cilvēks ir jāpaskubina no malas, lai viņš spētu par kaut ko izšķirties. Tumšāka zilā nokrāsa liecina par cilvēka spējām un attīstību. Vēl tumšāka nokrāsa liecina, ka cilvēks aizraujas ar dzīves uzdevumiem un atrod tajos piepildījumu. Tumši zilais bieži sastopams misionāriem, kuri par tādiem kļuvuši aicinājuma dēļ. Par cilvēku vienmēr var spriest pēc tā, cik spilgts viņa aurā dzeltenais un cik tumšs zilais.  

Indigo krāsa

Aplūkosim indigo un violeto vienā sadaļā, jo šīs krāsas bieži pāriet viena otrā un ar tām saistītās īpašības ir savstarpēji atkarīgas. Cilvēki ar lielu indigo daudzumu aurā mēdz būt dziļi reliģiozi, bet ne vienmēr tie kļūs par «reliģijas profesionāļiem». Daži cilvēki sauc sevi par ticīgiem vai paši domā, ka ir ticīgi, bet par to var spriest, tikai redzot auru.

Ja personai indigo krāsas joslā redzamas rozā mēlītes, tas liecina, ka cilvēks ātri apvainojas, var kļūt nepatīkams, it īpaši pret padotajiem. Rozā mēlītes uz indigo fona liecina par degradāciju, traucē auras tīrībai. Bet dažreiz ļaudis ar indigo, violeto vai purpura krāsu aurā cieš no sirdskaitēm vai kuņģa darbības traucējumiem.

Pelēkā krāsa

Pelēkais mīkstina auras krāsas. Ja jūs skatīsieties uz apģērbta cilvēka auru, tad pelēkais vēl neko nenozīmēs, jo tad aurā vienmēr būs pelēkas joslas un plankumi. Bet pieņemsim, ka aplūkojam kailu ķermeni. Tad pelēkais norāda uz rakstura vājumu vai arī vispārēju sliktu veselību. Ja pelēkais plankums redzams pie dzīvībai svarīga orgāna, tas nozīmē, ka šī orgāna darbība vai nu jau ir traucēta, vai arī tas var tikt bojāts tuvākā laikā un nepieciešama medicīniskā palīdzība.

Arī cilvēkiem ar pastāvīgām, spēcīgām galvas sāpēm novērojama pelēcīga dūmaka ap galvu. Šī dūmaka nav atkarīga no pašas auras krāsas; galvas sāpju laikā tur vienmēr būs novērojamas pelēkas josliņas.

 

Avots: L.Rampa „Tu esi mūžīgs”

Avots - http://www.vieds.lv/m/articles/view/Auras-kr-sas#.T3xeSatzpLY


Kategorija: Enerģētika | Skatījumu skaits: 3586 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: auras krāsas, aura

Komentāru kopskaits: 1
1 Laura   (04.04.2012 18.02) [Materiāls]
Nav tīri par cilvēka auras krāsu vairāk par auras krāsu maiņām, kā arī nav visas krāsas pieminētas, tikai pamatkrāsas, bet raksts ir ļoti labs.
Attēla redzami auras slāņi.

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: