[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Cilvēka spējas

Ja jūs zināt, ka liesmojoša, altruistiska doma spēj mainīt auru un piesaistīt enerģiju, kas izraisa starojumu no plecu centriem – tas nozīmē, ka jums ir saprotams viens no dižākajiem pasaules noslēpumiem. 

Katra ārēja izpausme ir atbilstošās lietu būtības reakcijas atspulgs. 

Satraukums uz organismu iedarbojas nomācoši, toties ikviena cēlsirdīga un kvēla doma rada ļoti labvēlīgus izstarojumus. 

Tas, ko pieņemts dēvēt par „Svētlaimi”, ir pilnīga un patiesa realitāte. Šī sajūta, šis stāvoklis dzimst sirdī un sasniedz galvas smadzeņu saknes, ar kurām ir saistītas visas mūsu jūtu orgānu atbildes darbības uz notiekošo. 

- Tie, kuri prot redzēt citu cilvēku auras, var apliecināt, ka tas ir spilgts un mirdzošs ir starojums. Jebkura apzināta darbība ir cieši saistīta ar šo kosmisko plūsmu. Savukārt, jebkuras atmiršanas izpausmes izsauc auras satumsumu. Tur, kur plūst gaismas viļņi, kur kvēlo dzīvības dzirksteles, - tur ir Mūsu Stars. 

- Mēģiniet ieraudzīt vismaz kādu paši savas auras daļu un jūs sapratīsiet, ka ir par maz tikai ar vēlēšanos vien, bet nepieciešami vēl kādi nosacījumi. 

Šādi nosacījumi nerodas paši no sevis, bet attīstās pakāpeniski augstāku spēku ietekmē. Taču nonākt saskarsmē ar šiem spēkiem nav viegli – svarīgi, lai vārti uz tiem būtu atvērti. Un viens no labākajiem veidiem ceļā uz šo var izrādīties dziļš klusuma mirklis. 

- Aurās visgrūtāk ieraudzīt smaragdzaļo un rubīnsarkano krāsu, kas ir divas pretējās krāsas. Smaragdzaļā simbolizē sintēzi, savienojamību, rubīnsarkanā – pašuzupurēšanos. Tās abas var mīties un saplūst viena ar otru, taču ieraudzīt tās tīrā veidā ir iespējams tikpat reti, cik reti ir sastopama savienojamība un pilnīga īstenošanās. Smaragzaļā krāsa vistuvāk ir Kausam un rubīnsarkanā – Brahmas Acij. 


Bionereģētiķi ir noteikuši, ka cilvēki, atrodoties blakus, pastāvīgi apmainās ar enerģiju, pat tad, kad guļ. Turklāt fiziska mijiedarbība (pieskāriens) nemaz nav obligāta. Apmaiņa notiek energoinformatīvo apvalku- auras kontakta ceļā. 

Auriskā ola – tā ir sava veida aizsargekrāns, kas pasargā mūs no visā svešā un nedraudzīgā iebrukuma. Bet ja kaut kas piesaista mūsu uzmanību, izsauc interesi ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 2183 | Pievienoja: Laura | Datums: 06.05.2015 | Komentāri (0)

Autors - http://spoki.tvnet.lv/profils/latvian

Avots - http://spoki.tvnet.lv/aktuali/Psihologiskais-tests-Mans-koks/430791

[+] Lai gan šis tests ir samērā vienkāršs un viegli izpildāms testa analīzes daļa ir diezgan detalizēta un šis ir tikai viens no variantiem , lai gan zināmais atzītākais un precīzākais variants.

 

[!] Šveicietis E.Žikerts bija pirmais, kurš iepriekšējā gadsimta sākumā
cilvēka izpētes nolūkā sāka izmantot to, kā tiek zīmēti koki.

 

 

 

Testa Uzdevums: Testa uzdevums ir uz baltas A4 papīra lapas uzzīmēt koku ar:

+ stumbru 

+ saknēm 

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 3441 | Pievienoja: Laura | Datums: 13.04.2014 | Komentāri (0)

Avots - http://www.starstyle.lv/blogs/ka-attistit-intuiciju/

Cilvēka prātam nav robežu. Šī frāze zināma visiem, kā arī visi tam tic. Bet patiesībā atklāt sevī ekstrasensa dotības spēj tikai retais. Ekstrasensorika – tas ir nepārtraukts smags darbs, kur cilvēkam nepārtraukti jāpilnveidojas. Protams, šeit neiet runa par cilvēkiem, kurus Dievs apveltījis ar šīm īpašībām.

Kā attīstīt intuīciju

Daudzas no mums ar grūtībām iemācījušās meditēt. Nav viegli apstādināt domas, jo mēs absolūti nemākam pareizi domāt un vispār vadīt savu prātu.

Ar to nepietiks, ka Jūs apgūsiet ekstrasensorikas pamatus. Pati grūtākā lieta ir savu vēlmju un motīvu iepazīšana.

Visīsākais ceļš kā tikt pie zināšanām un savas dzīves izprašanas – tā ir Jūsu intuīcija. Kas ir intuīcija – tās ir spējas atrisināt savas problēmas gandrīz zibenīgi. Tikai retā no mums spēj nekavējoties atrast savu problēmu cēloni, bet pats galvenais – atrisināt tās neizanalizējot un neizsverot visus „par” un „pret”.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 2615 | Pievienoja: Laura | Datums: 02.02.2014 | Komentāri (0)

Autors - Vienkārši Viesturs (http://spoki.tvnet.lv/profils/vizzy22)

Vai vēstures grāmatas mums pastāsta visu, par zemes vēsturi? Vai mēs vispār bijām pirmie, kas dzīvojuši uz zemes? Par šo tēmu vairāk uzzini šajā rakstā!

Balbeku civilizācijaLibānā... Autors: Vienkārši Viesturs Aizmirstās civilizācijas.
1.

Balbeku civilizācija.

Libānā ir atrastas romiešu impērijas paliekas. Dēļ tā, tur tika sākti plaši izrakumi un arheologi uzdūrās kam nebijušam. Zem romiešu ēkām bija vēl senākas ēkas un zem tām pat vēl senākas. Ko tas nozīmē? Ka tieši šajā vietā ir attīstījusies civilizācija, kas sākusi no nulles 2 reizes. Ir atrasti milzīgi akmens bloki, vairāku tonnu smagumā ,sakrauti čupās. Kā vispār kaut ko tādu varēja, ar tā laika tehnoloģijām izrakt un aizgādāt uz Balbekiem? To vienkārši nevarēja.

Ramas impērijaIzrādās ka arī... Autors: Vienkārši Viesturs Aizmirstās civilizācijas.
2.

Ramas impērija.

Izrādās, ka arī Indiešiem bijusi sava impērija, pirms Kristus dzimšanas! Tā esot bijusi tā laika spēcīgākā impērija, jo viņi bija atklājuši, kā iejāt ziloņus. Izrādās, ka jāšana ar ziloņiem nav bijusi viņu vienīgais trumpis. Viņi mācējuši mājas uzcelt tik ģeometriski precīzi, kā neviena cita civilizācija, vēstures laikā.

Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 2396 | Pievienoja: Laura | Datums: 01.02.2014 | Komentāri (0)



Pirmais ko kristālikajos... Autors: Ascension Kristāliskie bērni.
1. Pirmais, ko kristālikajos bērnos pamanām, ir viņu lielās, dziļās, savam vecumam neatbilstoši viedās acis. Skatoties kristālisko bērnu acīs, rodas sajūta, ir kā mūsu dvēsele būtu pilnībā atvērta šo bērnu priekšā un viņi spētu saredzēt tieši tādu, kāda tā ir. Un tā nav tikai sajūta tā patiešām ir.
Iespējams ka jūs jau esat... Autors: Ascension Kristāliskie bērni.
2. Iespējams, ka jūs jau esat sastapuši kādu no šīs jaunās paaudzes bērniem. Uz mūsu planētas viņu kļūst arvien vairāk. Viņi ir laimīgi, apburoši un prot piedot. Šie jaunās paaudzes bērni, no tikko dzimusiem līdz apmēram 7 gadus veciem, ir pavisam citadi nekā agrāk dzimušie. Daudzējādā ziņā ideāli, viņi norāda ceļu, pa kuru cilvēcei iet... un tas ir pozitīvs virziens.
Kristāliskajiem bērniem ir... Autors: Ascension Kristāliskie bērni.
3. Kristāliskajiem bērniem ir dažas kopīgas iezīmes ar gados vecākiem bērniem un jauniešiem (apmēram no 7 līdz 25 gadiem), kurus dēvē par indigo bērniem. Abām šīm paaudzēm ir augsti attīstīta intuīcija un garrīgās spējas, un abu paaudžu bērni ir nākuši šai pasaulē ar svarīgiem dzīves uzdevumiem. Galvenās atsķirības ir viņu temperamentā.Indigo bērniem ir cīnītāja gars, jo viņu kolektīvais uzdevums ir iznīcināt vecās pieejas, kas mums vairs nekalpo. Viņu uzdevums ir atcelt valsts pārvaldes, izglītības un likumdošanas sistēmas, kurām pietrūkst veseluma.Lai šo mērķi sasniegtu, indigo bērniem nepeiciešams dedzīgs temperaments un nelokāma mērķtiecība.
Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 4671 | Pievienoja: Laura | Datums: 22.11.2011 | Komentāri (4)

Kas ir Indigo un ar ko viņi atšķiras?


Tā saucamie indigo bērni,... Autors: Pandaa Indigo
1. Tā saucamie indigo bērni, ar savu sarežģīto vai neizprasto raksturu, dažkārt grūti iekļaujas sabiedrībā.
Stress, laika trūkums,... Autors: Pandaa Indigo
2. Stress, laika trūkums, uzmanības un mīlestības trūkums, daudz darba, bet maz naudas, un visu laiku neapmierinātība ar kaut ko – tas ir cilvēks ikdienas dzīves skrējienā. Pilnīgs pretstats ir indigo. Viņš necenšas noķert nokavēto, neskrien pakaļ iznīcīgām lietā, viņam ir savas vērtības – dzīve pašam savā pasaulē.
– aktīvs, darbīgs,... Autors: Pandaa Indigo
3. – aktīvs, darbīgs, pastāvīgi nemierā, bet dziļi iekšēji – harmonisks cilvēciņš, kurš māk nodzīvot dienu, stundu pat minūti, kā pirmo un pēdējo, piesātinot to ar krāsām, ar entuziasmu, kas tulkojumā no grieķu valodas nozīmē piepildīts ar dievišķo.
Interesants ir fakts, ka... Autors: Pandaa Indigo
4. Interesants ir fakts, ka indigo netic un sevī nepieņem tādus konceptus kā vaina un sods, tāpēc viņu vecākiem un audzinātājiem ir grūti viņus sodīt. Pat pieaugušu cilvēku vai tā saucamais sabiedrības spiediens nevar salauzt viņu garu, un nevar piespiest pakļauties.
Vislielākā atšķirība... Autors: Pandaa Indigo
5. Vislielākā atšķirība starp indigo un vienkāršu jeb parastu bērnu ir veids kā viņi reaģē ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 3327 | Pievienoja: Laura | Datums: 19.01.2011 | Komentāri (2)

Telepātija ir parādība, ko zinātne nespēj izskaidrot, taču neapšaubāms ir fakts, ka tā pastāv. Progresīvie zinātnieki apstiprinājuši to, kas vēl vakar nebija pieņemams. Kā tad notiek informācijas pārraidīšana un saņemšana no viena cilvēka pie otra, neizmantojot maņu orgānus?

Par īstu telepātiju var runāt tad, ja kāds uztver cita cilvēka visai sarežģītās domas, kas nekādā mērā nav saistāmas ar konkrētiem apstākļiem attiecīgajā brīdī. Šādos gadījumos otram jāatzīst: «Tu lasi manas domas!» Iespējams, katrs no mums kādreiz ar to ir saskāries. Šīs spējas ir labi attīstītas profesionālām zīlniecēm. Bieži viņas apzināti vai neapzināti nolasa informāciju no svešām smadzenēm un vēlāk muļķo cilvēkus — izmantojot no viņa paša iegūtos datus, zīlnieces rada iespaidu, ka kontaktējas ar citas pasaules spēkiem.Bieži spontānā telepātija izpaužas tuvu cilvēku starpā, īpaši starp dzīvesbiedriem, kas laulībā nodzīvojuši daudzus gadus. Pētījumi liecina, ka 10–15 procentos gadījumu cilvēki ir spējīgi saņemt informāciju no kāda sev tuva cilvēka smadzenēm. Turklāt tās nolasīšana iespējama no visai iespaidīga attāluma. Savukārt 70 procentiem eksperimenta dalībnieku šādas spējas novērotas pusē no visiem gadījumiem. Raksturīgi, ka ar domu palīdzību kaut ko nodot citiem, pat tuviem cilvēkiem, izdodas reti.Kaut arī oficiālā zinātne ilgu laiku noliedza telepātiju, fakti par tās esamību bija tik neapgāžami, ka progresīvie zinātnieki nespēja tos ignorēt.

Kas ir doma?

Angļu pētnieki daudzu eksperimentu un novērojumu rezultātā nonākuši pie secinājuma, ka pastāv «īpaša domu redze», kas arī izskaidro telepātiju. Londonas zinātnieki atbilstoši tā laika līmenim izteica tikpat kā pareizu formulējumu vienam no telepātijas veidiem — tā sauktajai domu nolasīšanai. Secinājums izdarīts 19. gadsimta beigās, taču tas neieguva zinātnes pieprasījumu. Visa 20. gadsimta garumā telepātija palikusi par neatrisinātu mīklu tāpēc, ka zinātnieki nespēj atbildēt uz galveno jautājumu: kas ir doma? Pavisam nesen veikti eksperimenti, kuru gaitā izdevies nedaudz pavērt aizkaru, kas aizklāj domas fizisko īpašību, un tādā veidā rast daļēju telepātijas fenomena izskaidrojumu.Akadēmiķis J. B. Kobzarevs uzskata, ka jebkura doma rada supervieglas daļiņas, kuras viņš nosaucis par psihoniem. Turklāt šis process saistīts ar enerģijas atbrīvošanos, līdz ar ko psihoni ir spēj ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 2388 | Pievienoja: Laura | Datums: 09.12.2010 | Komentāri (0)

Ne tikai mūsu senču, bet arī daudzās citās ticībās ( piemēram kristietībā , budismā ) ir uzsvērta nepieciešamība kontrolēt savas domas, domāt tikai labas domas. Kāpēc? Tas ko mēs domājam ļoti lielā mērā ietekmē mūsu ķermeni un mūsu likteni. Bagātība, nabadzība, veiksme, neveiksme, veselība , slimība un pat vecums lielā mērā ir atkarīgi no tā ko mēs domājam. Var teikt :” Tu esi tas par ko tu domā!” Dvēsele – cilvēka Dievišķā daļa ir kā bērns, kurš meklē sev jaunas rotaļlietas. Katru jaunu domu gan labu, gan ļaunu (jo tā atrodas viņpus labā un ļaunā – vai ja vēlaties spriež tā – ja jau Tu savā prātā šādu domu esi ielaidis- tad uzskati to par labu) tā vispirms pielaiko uz sevis kā sieviete pielaiko jaunu tērpu. Tagad , ceru ,saprotat cik svarīgi ir domāt tikai labas domas.

Piemēram ir domas, kuras padara cilvēku par neveiksminieku, vilkači saka „par medījumu”.

1. Es zinu ka man nekas nesanāks.
2. Katru reizi, kad man ar kādu jāstrīdas es zaudēju paškontroli.
3.Ko gan mazs cilvēks var padarīt šīs pasaules varenajiem.
4.Es nepieļaušu ka tie mani izrīko!
5.Ak , kungs, kaut tikai neizvestu viņu no pateicības.
6.Ja es izstāstīšu kā esmu izgāzies viņi mani uzskatīs par idiotu.
7.Es baidos viņu sāpināt ar savu rīcību.
8.Es pats ar to netikšu galā, man nāksies atrast kādu kas to izdara manā vietā.
9. Viņi taču to nedarīs – tā taču nav godīgi!

Ja jums izdosies pilnīgi atradināties no šāda domu gājiena tu jau uz 75% esi pats savas dzīves noteicējs!

Domas kuras padara par nabagu:
To kurš cenšas daudz nopelnīt daudz naudas interesē tikai savu iegribu piepildīšana.
Nauda samaitā!
Nauda ir visa ļaunuma sakne!
Īstai laimei naudu nevajag!
Viss kas patiešām ir vērtīgs par naudu nav nopērkams!
Bagātnieki ir izvirtuši egoisti!
Lai ietu par garīgās attīstības ceļu ir jāatsakās no materiālajiem labumiem!

Domas kas palīdz kļūt bagātam:

Nauda sniedz iespēju iegādāties mums nepieciešamās lietas un pakalpojumus, ar tās palīdzību mēs varam palīdzēt citiem!
Nauda ir visā pasaulē atzīta norēķina forma!
Naudu var izmantot labiem nolūkiem!
Es pats radu savu finansiālo labklājību!

Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 3993 | Pievienoja: StreetDog93 | Datums: 23.01.2009 | Komentāri (1)

Mēs bieži sakam ka tā ir vieksme, nejaušiba.
Kad pareizi pasakam pāris skaitļus loterejā.
Bet mežā, kad savu ceļu pazaudejam.
Kam lai uzticamies - kartei, kompasam, saulei, bet ja šo ceļvežu nav.
Mēs paļaujamies uz to maņu, kas parastajā pieciniekā nav ieskaitīta - uz intuīciju.
Tā mums palīdz gan parastās lietās, gan sarežģitās dzīves situācijās, gan spēj mūs izglābt.
Pastāstiet kā jums tā palīdzēja.
 
Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 2751 | Pievienoja: Laura | Datums: 10.01.2009 | Komentāri (0)

Spēks piemīt rokai – ar to var iesist, ar to var noglāstīt. Spēks piemīt vārdam, lielāks pasacītajam. Dažs ļaunais, gan rakstītais, gan izrunātais vārds iezveļ sāpīgāk nekā pliķis vai belziens, turpretī labu vēlošs vārds piecels tevi paklupušu. Bet kā ir ar domām? Kāda ir manu, tavu domu iedarbe? Uz citiem? Uz mums pašiem?
Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 3899 | Pievienoja: Oto | Datums: 09.01.2009 | Komentāri (2)