[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Novembris » 12 » Kā sagaidīt Jauno 2014. gadu – zilā koka zirga gadu?
14.33
Kā sagaidīt Jauno 2014. gadu – zilā koka zirga gadu?

Ar ko sagaidīt Jauno gadu?

Lai piesaistītu nākama gada saimnieka – zilā koka zirga labvēlību, Jaunais gads ir jāsatiek un jāpavada kopā ar savu ģimeni vai patiesi tuviem draugiem. Nepavadiet Jauno gadu vieni, labāk dodaties uz kādu balli vai pasākumu. Piedalieties svinības, nestāviet malā, savādāk arī veiksme nākamajā gadā paies jums garām.

 

Ko vilkt uz Jauno gadu?

Jauno gadu vislabāk sagaidīt kāda oriģināla, kreatīvā tērpā, šis tērps var būt gan zilā, gan zaļā krāsa vai kādā no šo krāsu toņiem. Kā nekā zilā un zaļā krāsa piemitis zilā koka zirga gadam. Nav ieteicams vilkt dzeltena, oranža, violeta toņa, krāsas apģērbu, tērpu. Lai piesaistītu veiksmi, aksesuāros, rotās var pielietot kādu elementu, kas ir saistīts ar zirgiem, piemēram, zirga pakavu. Nepārspīlējiet ar rotas lietām, labāk izvēlaties ko gaumīgu, ar īstiem akmeņiem vai pērlēm.


Kā izrotāt māju uz Jauno gadu?

Telpai, kurā jūs sagaidīsiet Jauno gadu noteikti jābūt plašai, zirgs nepacietīs saspiestību. Mājās ir noteikti jābūt eglei, ieteicams, īstai un bagāti rotātai. Mūsu 2014. gads būs koka zirga gads, tāpēc ir ieteicams telpas dekorācijās, rotās izmantot dabas vai dabiskos elementus, piemēram, skujas, čiekurus vai zarus rotātus ar lampiņām. Zirgs ļoti mīl uzmanību, tāpēc būtu ieteicams, nopirkt zirga figūriņu un nolikt to redzamā vietā, piem., uz galda, pie egles, lai visu to varētu aplūkot. Nedrīkst arī aizmirst piekarināt kādu pakavu veiksmei.


Ko likt uz galda Jaunajā gadā?

Uz galda noteikti jābūt augļiem, dārzeņiem un zaļumiem, uzkodu vai salātu veidā. Lai gan zirgs neēd gaļu, tiem tapāt atradīsies vieta uz galda, neatsākaties ne no kā. Zirgs ļoti mīl saldumus, tiem noteikti jābūt galdā un vel labāk ja lielā daudzumā. Ēdiet cik vien lien, zirga gads nekādā gadījumā nevar sagaidīt uz tukšu kuņģi.

 

Kad pulkstenis sitīs divpadsmit, novēliet saviem tuvajiem visu to labāko Jaunajā gadā, novēliet veiksmi, mīlestību, veselību un laimi. Un klusi pie sevis iedomājaties vēlēšanos, to ko patiesi gaidāt no Jaunā zilā koka zirga gada.

Vēlu Jums patiesi skaisti nosvinēt Jauno gadu!

 

Laura Dambīte

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 7217 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: zirgs, 2014 horoskops, 2014. gads, Jaunā gada tērps, Jaunais gads, kā sagaidīt Jauno gadu, dekorācijas, 2014, ķīniešu horoskops, Zilā koka zirga gads

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: