[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Horoskopi 2014. gadam
« 1 2

2014. gada horoskops lauvai sola ļoti daudz darba, lauvām būs jāpieliek daudz pūļu lai sasniegtu, to ko viņi vēlās. Lauvām daudzās lietās nāksies pārkāpt sevi, nebūt tik lielīgam un neizrādīties ar saviem panākumiem, jo tas pievilinās tik skauģis un neveiksmi. Pieticība – būs lavām, kā zirga gada trumpis.

2014. gadā lauva darba un karjeras jomā būs pakļauti visāda veida pārbaudēm, it īpaši pirmā gada pusē. Lauvām nāksies pieskatieties pie saviem darba kolēģiem, daudzi speciāli radīs lavām problēmas un lieku darbu, kā arī mēģinās uzvelt visu vainu virsū. Daudzi lauvas kļūs par baumu, intrigu upuriem, būs jāuzmanās no liekas informācijas uzticēšanas kolēģiem, jo tie var sagrozīti izstāstīt darba devējam. Otrā gada puse būs daudz pozitīvāka, lauva varēs parādīt sevi no labākās puses. Daudzi kolēģi nomainīsies uz patīkamākiem cilvēkiem. Kā arī lauvu gaidīs izdevīgi darba piedāvājumi. Naudas ziņā lauvām zirga gads būs diez gan vidējs, nauda būs, bet ne pa daudz, ne pa maz.

2014. gads lauvai attiecību un mīlestības ziņā būs diez gan smags. Pirmajā gada pusē daudzām lauvām liksies, ka viņi ir atvēruši acis un ieraudzījuši rūgtu patiesību – otra pusīte viņu nesaprot un tie pārvērties par drāmu karalieni jeb karali, šādi pasliktinot visu un beigas izjaucot savas attiecības. Daudzām lauvām arī nāksies pierādīt savas rūpes un uzticību otrai pusītei un nepadoties visāda veida kārdinājumiem. Lauvām ar mieru un stabilitāti ģimenē nebūs par ko īpaši satraukties.

Visa gada garumā lauvām ieteicams pieklausīties pie saviem vēcākiem, iespējams viņiem ir vajadzīga Jūsu palīdzība un atbalsts vairāk nekā Jūs to domājiet.

Vientuļajiem lauvām zirga gadā būs daudz iespēju satikt daudz interesantu cilvēku, drīz vien lauvas kompānija atradīsies kāds, kurš būs sirdij īpaši tuvs. Visdrīzāk tas notiks vasarā vai rudens sākumā.

2014. gads veselības ziņā lauvām būs jāsaudzē sevi, it īpaši pirmā gada pusē lauvām būs jāpadomā par veselīgāku dzīves veidu. Vai tās būs diēta, nodarbošanās ar sportu vai kaitīgu ieradumu atmešana ir atkarīgs no pašas lauvas.

Kopumā, lauvām būs daudz kas jāpārvar, tajā skaitā pašiem sevi. Lauvas moto zirga gadā būs – Viss, kas notiek, notiek uz labu.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 5946 | Pievienoja: Laura | Datums: 19.11.2013 | Komentāri (4)

2014. gada horoskops vēzim sola lielas izmaiņas. Zirga gads vēzim būs kā sākumpunkts jaunām iespējām, plāniem, ceļiem, veiksme un fortūna smaida vēzim. Izmaiņas nenāks ļoti viegli, bet viss ieguldītais darbs būs tā vērts. Vēža dzīvēs parādīsies jauni cilvēki, iespējams pat tie, kurus vēzis vēlāk spēs nosaukt par īstiem draugiem.

2014. gadā vēzis darba un karjeras jomā sola izmaiņas, kuras vēzis jau sen ir gaidījis. Pirmā gada pusē daudzi vēži sapratīs, ka viņi vairs nav spējīgi izstūrēt esošo situāciju darbā. Neapmierinātība ar darba nosacījumiem, algu, priekšniecību, piespiedīs vēžus risināt esošās problēmas ar priekšniecību vai meklēt jaunu, labāku darbu. Otrā gada puse atvērs vēzim jaunas iespējas, perspektīvas, kā arī vēzi gaidīs izdevīgi darba piedāvājumi. Būs cilvēki, kuri patiešām novērtēs vēža darbu un pieņems viņu darbā vai palīdzes iekārtoties. Vēža finansiālais stāvoklis krietni uzlabosies gada otrajā pusē, viss ko vēzis īstenos dzīvē būs ļoti veiksmīgs.

2014. gads vēzim attiecību un mīlestības ziņā būs diez gan neparasts, no vienas puses veiksmīgs, no otras nemierīgs. Pirmā gada pusē, līdz pavasarim, vēža attiecības ar savu otru pusīti it kā uzplauks no jauna, tās būs romantisks, aizraujošs laiks kopā. Diemžēl pavasaris un vasaras sākums ienāks ar konfliktiem un šaubām daudzu vēžu attiecībās un ģimenē, vēzis nespēs ilgāk paciest esošās problēmas, attieksmi, izstūrēšanos un mēģinās to visu mainīt uz labu. Ja vēzim izdosies, tad attiecības normalizēsies otrā gada pusē, daudzi vēži atradīs jaunus vaļas priekus, aizraušanās ar savu mīļoto.

Vientuļajiem vēžiem būs iespēja satikt kāda īpašu cilvēku, kurš iespējams arī būs tā īstā otrā pusīte, šī gada sākumā – ziemas beigās. Lai gan viss būs atkarīgs no paša vēža un viņa vēlmes veidot nopietnas un ilgstošas attiecības.

2014. gads veselības ziņā vēzim būs labs, veselība vēzi nepievils, galvenais vēzim nepārstrādāties un nepadoties stresam.

Kopumā, vēzim zirga gads būs salīdzinoši veiksmīgs, bet tā pat, neskatoties uz to ka veiksme būs viņa pusē, par daudz ko būs jāpacīnās. Zirga gads būs arī tas laiks, kad vēzis sevī atradīs jaunas kvalitātes – drosmi un spēku darīt to, ko viņi mūžā nebūtu paveikuši.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 6364 | Pievienoja: Laura | Datums: 19.11.2013 | Komentāri (4)

2014. gada horoskops dvīņiem sola turpināt savu iesākto ceļu, plānus un darbus, tik ar daudz mazāku tempu un ātrumu. Dvīņiem būs jāsaprot, ka dzīvē daudz ko izsver smalkākās detaļas un ik darbībai jābūt pārdomātai, it īpaši ja no tā atkarīga ir viņu karjera, finanses, darījumi. 2014. zirgā gadā dvīņi sevi varēs parādīt arī no kreatīvās, mākslinieciskās puses.

2014. gadā dvīņiem darba un karjeras jomā sola, ka dvīņu profesionālās un finansiālās pozīcijas nostiprināsies, bet nekas nedosies bez cīņas. It īpaši gada pirmajā pusē, kad dvīņiem nāksies risināt strīdīgus jautājumus ar saviem kolēģiem vai šefu, kuri liksies neatrisināmi. Bet lietas tāpat progresēs uz priekšu, tas būs īpaši pamanāms gada otrajā pusē. Gada otrajā pusē dvīņus gaidīs jauni cilvēki, kontakti, iespējams, pat jauns un labāks darbs, kā arī pati dzīve kļūs mazliet gaišāka. Naudas lietās dvīņiem nebūs problēmu, tik būs jāuzmanās no cilvēkiem, kuri vēlēsies viņus izmantot.

2014. gads dvīņiem attiecību un mīlestības ziņā būs ļoti izšķirošs. Daudziem dvīņiem, kuru attiecībās vienmēr ir problēmas un tas atrodas uz sabrukšanas robežas, izjuks. Dvīņiem ir laiks kustēties tālāk, jo katra pēdēja iespēja neglābs viņu neveiksmīgās attiecības. Dvīņus ar stabilām attiecībām un ģimeni gaida mierīgāks gads, lai gan pirmajā gada pusē ir iespējami konflikti vai problēmas ar bērniem, tad otrā gada pusē viņus gaida miers un harmonija. Kā arī dvīņiem zirga gadā uzlabosies attiecības ar saviem radiniekiem.

Vientuļajiem dvīņiem vislielākā iespēja atrast savu otru pusīti būs vasara, it īpaši ja šajā laika dvīņi paši aktīvi meklēs sev otro pusīti, veiksme būs viņu pusē. Bet dvīņiem tāpat nāksies pielikt daudz spēka, lai jaunās attiecības būtu ilgstošas.

2014. gads veselības ziņā dvīņiem būs jāpieskata sava veselība labāk, nevis jāatstāj visas problēmas uz vēlāku laiku. Lai gan zirga gads nesola lielas problēmas ar veselību, dvīņiem ir ieteicams iziet veselības pārbaudes jau gada sākumā.

Kopumā, dvīņiem 2014. gadā visas lietas būs jāved diez gan pārdomāti. Dvīņiem būs jāsaprot, ka visas problēmas ir risināmas, ja to dara ar aukstu prātu. Ja pirmā gada puse dvīņiem ir neveiksmīga, tad jāsaprot, ka nedrīkst ilgi aizkavēties pie visa sliktā, jo dažreiz lai ieraudzītu ko labu ir vienkārši jāatlaiž un jāsper solis uz priekšu. 

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 5623 | Pievienoja: Laura | Datums: 17.11.2013 | Komentāri (0)

2014. gada horoskops vērsim sola, ka zirga gads būs tieši tas laiks, kad vērsis varēs attīstīt savu potenciālu un izprast savus mērķus, prioritātes dzīve. Bet viņam būs daudz kas jāpārvar, lai sasniegtu to ko vērsis vēlās, viņa ceļā būs patiešām smagas un sarežģītas situācijas, kuras mēģinās viņu nogrūst no izredzētā ceļa. 2014. gads vērsim būs jāsāk ar vienmērīgu gaitu, nesasteidzot plānus, darbus un neizniekojot laiku. Vērsim dzīve liksies negodīga gada pirmajā puse, tik otrā gada pusē vērša dzīve kļūs mazliet mierīgāka un stabilāka.

2014. gads vērsim darba un karjeras jomā būs diez gan dinamisks. Pirmajā gada pusē vērsis nesēdēs uz vietas – vai tie būs komandējumi, semināri, apmācība, pieredzes apmaiņa. Šajā gadā vērsim arī būs jāsakaras ar neparedzamām problēmām, šķēršļiem darbā, tādās situācijās būs uzmanīgi jāieklausās darba kolēģos un jāatrod kopīgs risinājums. Otra gada puse vērsim būs vieglāka un viņš varēs beidzot mierīgi uzelpot. Vērsim zirga gadā būs jāuzmanās ar nekustamo īpašumu iegādi un kredītu ņemšanu.

2014. gads vērsim attiecību un mīlestības ziņā gaida diez gan nemierīgs gads. Šis būs gads, kurā vērša attiecības būs pakļautas daudzām pārbaudēm, it īpaši tas skars pārus, kur dzīvi attālumā no viens otra. Vērsi gaida arī strīdi ar saviem radiniekiem, kuri ieilgs un traucēs esošajām attiecībām, ģimenei. Vērsim būs daudz kas jāpārskata savās attiecībās un jākļūst par daudz saprotošāku.

Vientuļajiem vēršiem būs iespēja satikt kādu savu otru pusīti tieši pavasara sākumā, vērsi gaidīs patiešām romantiskas attiecības. Ja vērsis spēs novaldīt savu spītīgo raksturu, tad šīs romantiskās attiecības vārēs pacelties arī augstākā līmenī.

2014. gads veselības ziņā vēršiem būs nepatīkams pirmajā gada pusē, it īpaši vēršiem, kuriem ir hroniskās slimības, būs ļoti uzmanīgi jāpieskata sava veselība. Vēršiem vadītājiem vajadzēs būt ļoti piesardzīgiem pie stūres. Gada otrā pusē slimības liks vērsi mierā, bet neskatoties uz to, vērsim būs ieteicams ieviest veselīgāku dzīves veidu.

Kopumā, vērsim, līdzīgi kā aunam pirmā gada puse nebūs ļoti veiksmīga un vērsis jautās sev – vai ir vērts turpināt to, ko viņš ir iesācis? Bet tas būs tā vērts. Otrā gada puse būs daudz vieglāka un mierīgāka.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 5619 | Pievienoja: Laura | Datums: 15.11.2013 | Komentāri (0)

2014. gada horoskops aunam sola aizraujošu un neparedzamu gadu. 2014. gadā aunu gaida gan vilšanās, gan panākumi un tieši smagāka būs pirmā gada puse, kad aunam būs jāstājas pretī visdažādākajam situācijām. Bet aunam būs jāatrod spēks un enerģija, kura viņam jau tāpat piemīt, lai visu nokārtotu. Galvenais būs nenolaist rokas un nepadoties. Otrā gada puse nāks ar lielām un radikālām izmaiņām, kuras beidzot spēs ievēst noteiktu stabilitāti auna dzīvē. Daudzi auni ieraudzīs, ka viņi varēs sākt jaunu dzīvi un beidzot sekot savai sirdij.

2014. gadā aunam darba un karjeras jomā sola pirmajā gada pusē aunu gaida daudz konfliktu ar saviem darba kolēģiem, šie konflikti lielākoties ievilksies un nesīs liekas problēmas un stresu. Lai gan gada otrajā pusē aunam būs iespēja atrast jaunu, labāku un patīkamāku darbu. Kā arī aunam prāta ienāks daudz jaunas idejas, kuras viņš varēs veiksmīgi realizēt. Pirmajā gada pusē aunu gaida finansiālas grūtības, bet tas tiks izrisinātas otrajā gada pusē.

2014. gads aunam attiecību un mīlestības ziņā lielākoties būs diez gan mierīgs. Lai gan ir iespējams, ka daudzās attiecībās parādīsies šaubas un konflikti, tad aunam būs jācenšas vairāk ieklausīties savā otrā pusīte un izrādīt savas rūpes. Daudzus aunus nākamgad gaida bērna vai mazbērna dzimšana, kura palīdzes nostiprināt attiecības ģimenē.

Vientuļajiem auniem gaida jaunas tikšanās un iepazīšanās ar interesantiem, patīkamiem cilvēkiem. Vislielākā iespēja aunam satikt savu otru pusīti būs pavasaris. Otrā gada pusē auns jutīs vai esošās attiecības ir tikai aizraušanās vai kas vairāk un ir jēga šīs attiecības turpināt.

2014. gads veselības ziņā aunam būs diez gan nepatīkams paša gada sākumā, kad aunam būs jāuzmana sava veselība un imunitāte labāk. Lai gan veselība stipri uzlabosies otrā gada pusē un viss iestāsies savā ritmā.

Kopumā, aunam būs diez gan smaga pirmā gada puse, kurā būs jāiegulda daudz spēka un pacietības, lai ar visu tiktu galā. Bet veiksme un stabilitāte atgriezīsies otrā gada pusē atpakaļ. Galvenais aunam būs saglabāt pozitīvu domāšanu un iet uz priekšu.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 5837 | Pievienoja: Laura | Datums: 15.11.2013 | Komentāri (2)

Ar ko sagaidīt Jauno gadu?

Lai piesaistītu nākama gada saimnieka – zilā koka zirga labvēlību, Jaunais gads ir jāsatiek un jāpavada kopā ar savu ģimeni vai patiesi tuviem draugiem. Nepavadiet Jauno gadu vieni, labāk dodaties uz kādu balli vai pasākumu. Piedalieties svinības, nestāviet malā, savādāk arī veiksme nākamajā gadā paies jums garām.

 

Ko vilkt uz Jauno gadu?

Jauno gadu vislabāk sagaidīt kāda oriģināla, kreatīvā tērpā, šis tērps var būt gan zilā, gan zaļā krāsa vai kādā no šo krāsu toņiem. Kā nekā zilā un zaļā krāsa piemitis zilā koka zirga gadam. Nav ieteicams vilkt dzeltena, oranža, violeta toņa, krāsas apģērbu, tērpu. Lai piesaistītu veiksmi, aksesuāros, rotās var pielietot kādu elementu, kas ir saistīts ar zirgiem, piemēram, zirga pakavu. Nepārspīlējiet ar rotas lietām, labāk izvēlaties ko gaumīgu, ar īstiem akmeņiem vai pērlēm.


Kā izrotāt māju uz Jauno gadu?

Telpai, kurā jūs sagaidīsiet Jauno gadu noteikti jābūt plašai, zirgs nepacietīs saspiestību. Mājās ir noteikti jābūt eglei, ieteicams, īstai un bagāti rotātai. Mūsu 2014. gads būs koka zirga gads, tāpēc ir ieteicams telpas dekorācijās, rotās izmantot dabas vai dabiskos elementus, piemēram, skujas, čiekurus vai zarus rotātus ar lampiņām. Zirgs ļoti mīl uzmanību, tāpēc būtu ieteicams, nopirkt zirga figūriņu un nolikt to redzamā vietā, piem., uz galda, pie egles, lai visu to varētu aplūkot. Nedrīkst arī aizmirst piekarināt kādu pakavu veiksmei.


Ko likt uz galda Jaunajā gadā?

Uz galda noteikti jābūt augļiem, dārzeņiem un zaļumiem, uzkodu vai salātu veidā. Lai gan zirgs neēd gaļu, tiem tapāt atradīsies vieta uz galda, neatsākaties ne no kā. Zirgs ļoti mīl saldumus, tiem noteikti jābūt galdā un vel labāk ja lielā daudzumā. Ēdiet cik vien lien, zirga gads nekādā gadījumā nevar sagaidīt uz tukšu kuņģi.

 

Kad pulkstenis sitīs divpadsmit, novēliet saviem tuvajiem visu to labāko Jaunajā gadā, novēliet veiksmi, mīlestību, veselību un laimi. Un klusi pie sevis iedomājaties vēlēšanos, to ko patiesi gaidāt no Jaunā zilā koka zirga gada.

Vēlu Jums patiesi skaisti nosvinēt Jauno gadu!

&nb ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 7217 | Pievienoja: Laura | Datums: 12.11.2013 | Komentāri (0)

2014. gads ir zilā koka zirga gads, kas pēc ķīniešu horoskopiem iestāsies 2014.gada 10.februārī. Zilā koka zirga gads atnesīs spilgtas emocijas, izmaiņas, notikumu virpuļus, kustību – no kuras neviens neizbēgs. Kā arī 2014. gads daudzus gaidīs izaugsme – vai tā būs finansiāla, profesionāla vai garīga, būs atkarīgs tikai no jums.

Šis gads nesīs lielas izmaiņas Jūsu dzīvē, iespējams, Jūs mainīsiet dzīves vietu vai darbu. Kā arī daudzus gaida izmaņas personīgajā dzīve, iespējams, pat kāzas vai bērna dzimšanu.

Zilā koka zirgs, nesīs veiksmi ļoti čakliem un strādīgiem cilvēkiem, kuri velta visus savus spēkus mērķa sasniegšanai. Šie cilvēki tiks patiesi atalgoti, par viņu labo darbu. Šis būs gads, kad patiešām būs jāturas pie saviem plāniem un mērķiem.

Zirga gads būs ļoti labvēlīgs visāda veida ceļojumiem, ekskursijām, piedzīvojumiem. Šis gads būs vispiemērotākais, lai apmeklētu vietas, par kurām tiek sapņots jau ļoti sen.

Mīlestības plānā 2014. zilā koka zirga gads sola, ka visas jaunās attiecības būs stipras un patiesi ilgstošas.

Šis būs arī gads, kad būs jāatrisina visas problēmas, konflikti, kuri pastāv attiecībās vai ģimenē, šāda būs cena par mieru. Īpaši labvēlīgs laiks vientuļajiem, lai atrastu savu otru pusīti, būs vasara.

Veselības ziņā 2014. gadā būs ieteicams pieskatīt savu imunitāti, lietot vairāk vitamīnus, nepārstrādāties un nepadoties liekam stresam. Kā arī atrast laiku, lai patiesi atpūstos.

Negatīvās tendences 2014. gads Zilā koka zirga gadā, būs tā nestabilitāte, daudzas emocijas traucēs plāniem. Daudzi 2014. gadā meklēs sev tik materiālos labumus, bet otri visāda veida kaislības. 2014. zirga gads nesola stabilitāti finansiālajā plāna – vai nāks jaunas problēmas saistītas ar naudu vai tieši liela veiksme finansēs. Bet galvenais neskatoties ne uz ko, saglabāt pozitīvo domāšanu.


P. S. Daudz kur šis gads arī tiek aprakstīts kā zaļā koka zirga gads, tā nav kļūda, šīs abas krāsas piemīt nākamajam gadam, jo šīs krāsa ir ļoti tuvas viena otrai un 2014. gada dinamika tās jauc kopā.

 

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 8300 | Pievienoja: Laura | Datums: 05.11.2013 | Komentāri (2)

1-10 11-17