[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Pasaules gals

Divi milzīgi asteroīdi tuvojās zemei, un pašpasludinātais pravietis Rev Efraid Rodriguez tic, ka tie ietrieksies zemē un iespējams to iznīcinās.

Pasaules gala datumi svārstās no 22. Septembra līdz 24. Septembrim, dēļ Bībeles kodiem, kuri ir pravietiski Rev Efraid Rodriguez acīs. Ka arī Rev Efraid Rodriguez uzsver, ka ir redzējis vīziju, ka asteroīds ietriecās zemē, radot spēcīgāko zemestrīci. Lasīt vairāk te - http://tinyurl.com/oqjytc2

Nasa apstiprina, ka zemei tuvojās seši asteroīdi un ka viņi tiešām nolidos tuvu Zemei, bet ne pietiekami tuvu, lai radītu briesmas, šie asteroīdi gaidāmi 22., 23., 27. un 28. Septembrī.

Ja sadursme šiem asteroīdiem ar Zemi ir pravietiska un neizbēgama, tad tie pilnībā iznīcinās Zemi un visu dzīvo kas uz tās atrodas.

 

Tajā pašā laikā pastāv sarkanā asins mēness pareģojums, kas pareģo ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Pasaules gals | Skatijumi: 2425 | Pievienoja: Laura | Datums: 22.09.2015 | Komentāri (0)

 

Domāju daudz ir lasījuši, ka pasaules gals var pienākt 21. decembrī 2012. gadā – maiju kalendāra beigšanās, pagaidām tas ir populārākais pasaules gada datums, pirms kura jau aizgāja pagātnē citi datumi... Cik jau „pasaules galus” mēs esam pārdzīvojuši? Daudz... varat apskatītes šeit...

Un jau atkal ir parādījušās ziņas, kas apgāž 2012. gada pasaules galu – atrasts jauns maiju kalendārs vai nepareizs maiju kalendāra tulkojums vai citi pasaules gali...

Bet tas, kas uztrauc ir pasaules gala popularitāte, tieši 2012.gada, jā šī gada un tas, kas uztrauc ir nevis pats maiju kalendārs, ne pats pareģojums, bet tas, ka cilvēki tam tic...

Domu spēks ir liels spēks, un ja par to domā ne desmit, ne simts cilvēki, bet desmiti un simti, varbūt pat miljoni cilvēki, tāds cik liels domu spēks tiek šim pasaules galam? Milzīgs... un šis domu spēks, enerģija var pārvērsties par lielu magnētu un palēnām pievilkt pasaules galu... jā tas var skanēt neprātīgi, bet apdomājiet to... Bet ja neticat domu spēkam, tad man ir vienkāršāks piemērs – kāds ticēs, domās, gaidīs, bet kāds vienkārši to izdarīs... un tas biedē...

Es negribu lai pienāk pasaules gals... Vai tu to gribi? Varbūt ir intriģējoši un satraucoši gaidīt pasaules galu. Bet gaidīšana ir viens, sekas ir otrs...

Ticiet tikai labam un gaidiet tikai labas pārmaiņas...

 

Laura Dambite

Kategorija: Pasaules gals | Skatijumi: 2394 | Pievienoja: Laura | Datums: 17.09.2012 | Komentāri (6)

Pasaules gals būs šā gada 21.maijā pulksten sešos no rīta

Pēc zemestrīces Japānā, Amerikas Savienotajās Valstīs pieaugušas iedzīvotāju bažas par jaunām katastrofām un pat pasaules galu. Strauji pieaudzis pieprasījums pēc dažādiem bunkuriem un cilvēki gatavojas ļaunākajam. Amerikāņi jūk prātā.


Visspilgtāk to apliecina kāds mācītājs, kurš ASV izvērsis plašu informatīvo kampaņu, lai brīdinātu cilvēkus par šā gada 21.maijā gaidāmo pasaules galu, kas pēc Kalifornijas laika sākšoties sešos no rīta.

Šo datumu par pēdējo cilvēces vēsturē pasludinājis ASV labi zināmais sludinātājs no Ouklendas Herolds Kempings. Viņš apgalvo, ka šajā datumā divi procenti civilizācijas nekavējoties nonāks debesīs, bet pārējie „Citā vietā”.

Sirmā kunga prognozes Savienotajās valstīs ir kļuvis teju neiespējami ignorēt, jo Kempingam ir pieejams plašākais kristīgo radio tīkls ar iespaidīgu budžetu 120 miljonu dolāru apmērā, kas savākts tikai un vienīgi pateicoties radioklausītāju ziedojumiem. Šobrīd tikai Amerikas Savienotajās Valstīs vien Ģimenes Radio Tīklā darbojas 66 radiostacijas.
Par šiem līdzekļiem 89 gadus vecais Kempings ir uzsācis vērienīgu informatīvo kampaņu, sludinot pastarās dienas tuvošanos. Vairāk nekā 2000 lielformāta plakāti rotā visus ASV štatus ar saukļiem „Pūtiet bazūnes, brīdiniet cilvēkus!”. Veselas karavānas ar apdrukātiem kempinga busiņiem izbraukā visus štatus, sludinot pasaules galu 2011.gada 21.maijā pulksten sešos no rīta.

„Tas brīdis tuvojas. Tas tiešām kļūst arvien aizraujošāk, kad par to sāc domāt,” misters Kempings stāsta izdevumam The Independent on Sunday. „Mēs nerunājam par futbola spēli, precībām vai koledžas absolvēšanu. Mēs runājam par pasaules galu, par mūžīgo dzīvi, par mūžīgo nāvi un tas viss mums tuvojas jau tagad.”

Misteram Kempingam, kurš veido radio programmas 48 valodās, pasaulē ir tūkstošiem atbalstītāju. Viņa radio pārraides ir dzirdamas Krievijā, Āfrikā, Turcijā un daudzviet citur pasaulē.

Solīdais kungs apgalvo, ka pēc 70 gadu ilgas Bībeles pētīšanas ir izveidojis sistēmu, kas matemātiski ļauj interpretēt tajā paslēptos pareģojumus. Viņš arī uzskata, ka pasaules gals pienāks 21.maijā, jo šī būs 722 500.diena kopš kristus nāves mūsu ēras 33.gada 1.aprīlī.

Skaitlis ir svarīgs, jo to iegūst divreiz kopā sareizinot trīs svētos ciparus - pieci, desmit un septiņpadsmit. „Kad es to atklāju, manas smadzenes burtiski eksplodēja,” savos iespaidos dalās misters Kempings.

Viņš gan nepaskaidro, kāpēc šie cipari ir svarīgi un kāpēc tieši pēc šādas formulas aprēķināts pastardienas datums.

Toties viņš uzskata, ka nesenie notikumi – zemestrīce Japānā, Jaunzēlandē un Haiti – ir priekšvēstneši gaidāmajai pastardienai un tie maina cilvēku sociālās vērtības. „Visas zādzības un meli, sek ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Pasaules gals | Skatijumi: 2021 | Pievienoja: Laura | Datums: 31.03.2011 | Komentāri (0)

Milzu eksplozija uz Saules varētu paralizēt Zemi jau tuvāko triju gadu laikā, brīdina zinātnieki. Viņi baidās no milzīga Saules enerģijas uzliesmojuma, kas 2013.gadā varētu traucēt elektrības padevi visā pasaulē un izraisīt globālu haosu.

­


Šādi uzliesmojumi uz Saules notiek aptuveni reizi simts gados un to rezultātā uz Zemes var tikt traucēta elektrības padeve. Komunikāciju tīkli tiks pārrauti, avioreisi atcelti, pārtikas piegādes pārtrauktas un internets atslēgts. Viss, sākot ar ledusskapjiem, beidzot ar automašīnu navigācijas sistēmām cietīs milzīgā Saules uzliesmojuma rezultātā, 21.septembrī raksta portāls The Sun.

Pēdējo reizi līdzīgs uzliesmojums uz Saules fiksēts 1859.gadā un tā rezultātā visā Eiropā un Amerikā nodega telegrāfa līnijas. Šāda Saules uzliesmojuma atkārtošanās mūsdienās līdzinātos Holivudas filmā „2012” aprakstītajām katastrofām, tāpēc britu Aizsardzības ministrijas sekretārs Laiems Fokss otrdien speciāli sasauca ārkārtas sanāksmi.

Fokss ekspertiem pavēstīja, ka gadījumā, ja uz Saules notiks uzliesmojums, kas apmēru ziņā līdzināsies 1859.gadā fiksētajam, Zemei radīto zaudējumu apmērs būs neaptverams. Viņš aicināja zinātniekus ķerties pie stratēģijas izstrādes, kas palīdzētu novērst gaidāmo katastrofu.

Elektriskās infrastruktūras drošības padomē aprēķināts, ka Saule kritisko aktivitāti sasniegs 2013.gadā. Magnētiskās enerģijas pieaugums atmosfērā varētu izraisīt radiācijas vētras, kas uz Zemes varētu pārraut elektrības padevi, raksta The Sun.

Līdzīgi fenomeni nenotiek biežāk kā reizi 100 gados. Pēdējais lielākais šāda veida uzliesmojums uz Saules fiksēts 1859.gadā un tā rezultātā debesis uz Zemes pārklāja asins sarkanas ziemeļblāzmas. Šīs ainas varētu atkārtoties, izraisot vētras lielākajās planētas pilsētās, tādās, kā Londona, Parīze un Ņujorka. 1989.gadā daudz mazāks Saules uzliesmojums izsita no ierindas spēkstacijas Kvebekā, Kanādā.

Holivudas filmā 2012 stāstīts par Saules uzliesmojumu, kura rezultātā gaisa temperatūra uz Zemes strauji pieauga un tā rezultātā planētu sāk plosīt cunami un zemestrīces, apdraudot cilvēku turpmāko pastāvēšanu.

Aizpagājušajā naktī drošības padomē apspriests rīcības plāns. Bijušais ASV valdības aizsardzības padomnieks doktors Avi Šnurs brīdināja: „Ģeomagnētiskā vētra var satricināt nācijas visā pasaulē. Mēs nedrīkstam gaidīt līdz katastrofa mūs piespiedīs rīkoties.”

Avots: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/29346/zinatnieki- ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Pasaules gals | Skatijumi: 6144 | Pievienoja: Laura | Datums: 18.01.2011 | Komentāri (2)

Pasaules gals 2012. gadā nebūs, bet šis pareģojums ko veica senā indiāņu cilts maiji , pēc viņu ticības nozīmē tikai "radīšanas gadadienu". Par to Daily Telegraph paziņoja gvatemalietis Apolinario Chile Pixtun, kurš ir viens no maiju cilts vecākajiem.



Kā vēsta senais maiju kalendārs, pēc kura ēras skaita aptuveni 394 gadu periodiem, tie ir pazīstami kā baktuni, tad 13. baktuna beigas sanāk uz 2012. gada 21. decembri. Skaitlis 13 šai indiāņu ciltij ir svēts. Kalendārs parāda, ka šajā dienā beidzas laiks.

1960-tajos gados tika uzietas akmens plāksnītes ar maiju rakstību uz kurām rakstīts, kad 2012. gadā kautkas jānotiek ar kara dieva un maiju dieva Bolon Joktas piedalīšanos. Erozijas un plaisu dēļ, teksta beigas principā ir neizlasāmas. Viens no arheologiem izdarīja pieņēmumu, kad uz plāksnītes ir rakstīts : "Boltons Jokta nokāps no debesīm".



Pēc maiju vecāko vārdiem, šie akopaliptiskie tulkojumi ir nevis no maiju reliģijas, bet gan tie notiek no rietumkristietības pasaules uzskatiem. Viņš izstāstīja, kad viņš jau ir piekusis no šitās histērijas un no cilvēku uzbāzibas, kuri ar saviem jautājumiem viņu padarīs traku.

Šajā dienā 2012. gada 21. decembrī vienkārši maiju tautai beidzas noteikts laika periods, paskaidroja Apolinario Chile Pixtun. Tā ir īpaša "radīšanas gadadiena" atkārto David Stuart, kas ir speciālists maiju etnogrāfijā University of Texas at Austin. Maiji nekad nav teikuši, kad pasaule iet uz beigām, viņi nekad nav teikuši, kad ir jānotiek kautkas slikts, viņi vienkārši atzīmējuši gadadienas uz akmens plāksnītēm.

Pēctam dažādi tulkojumi, šos pareģojumus sasaistīja ar astronomisko parādību sēriju, kuri notiks 2012. gadā. Pirmo reiz 26 tūkstošu gadu laikā ziemas saule atradīsies vienā līnijā ar Piena ceļa centru. Pēc viņu domām tas nozīmē ka enerģijas plūsma, kura parasti iet uz zemi no Piena ceļa centra noteikti tiks izjaukta un tas notiks 21.12.2012. gadā 11:11 vakarā pēc vienotā pasaules laika.

Tādas teorijas pareizību palielina tāds fakts, kad senajiem maijiem bij daudz talantīgu astonomu. Tomēr daudzi zinātnieki šaubās, kad šie maiju astronomi varēja zināt par tādu planētu izvietojumu un varēja tam visam piedot tik daudz nozīmes.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Pasaules gals | Skatijumi: 4389 | Pievienoja: Laura | Datums: 01.12.2010 | Komentāri (7)