[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2011 » Marts » 31 » Velviens psaules gals...
18.56
Velviens psaules gals...

Pasaules gals būs šā gada 21.maijā pulksten sešos no rīta

Pēc zemestrīces Japānā, Amerikas Savienotajās Valstīs pieaugušas iedzīvotāju bažas par jaunām katastrofām un pat pasaules galu. Strauji pieaudzis pieprasījums pēc dažādiem bunkuriem un cilvēki gatavojas ļaunākajam. Amerikāņi jūk prātā.


Visspilgtāk to apliecina kāds mācītājs, kurš ASV izvērsis plašu informatīvo kampaņu, lai brīdinātu cilvēkus par šā gada 21.maijā gaidāmo pasaules galu, kas pēc Kalifornijas laika sākšoties sešos no rīta.

Šo datumu par pēdējo cilvēces vēsturē pasludinājis ASV labi zināmais sludinātājs no Ouklendas Herolds Kempings. Viņš apgalvo, ka šajā datumā divi procenti civilizācijas nekavējoties nonāks debesīs, bet pārējie „Citā vietā”.

Sirmā kunga prognozes Savienotajās valstīs ir kļuvis teju neiespējami ignorēt, jo Kempingam ir pieejams plašākais kristīgo radio tīkls ar iespaidīgu budžetu 120 miljonu dolāru apmērā, kas savākts tikai un vienīgi pateicoties radioklausītāju ziedojumiem. Šobrīd tikai Amerikas Savienotajās Valstīs vien Ģimenes Radio Tīklā darbojas 66 radiostacijas.
Par šiem līdzekļiem 89 gadus vecais Kempings ir uzsācis vērienīgu informatīvo kampaņu, sludinot pastarās dienas tuvošanos. Vairāk nekā 2000 lielformāta plakāti rotā visus ASV štatus ar saukļiem „Pūtiet bazūnes, brīdiniet cilvēkus!”. Veselas karavānas ar apdrukātiem kempinga busiņiem izbraukā visus štatus, sludinot pasaules galu 2011.gada 21.maijā pulksten sešos no rīta.

„Tas brīdis tuvojas. Tas tiešām kļūst arvien aizraujošāk, kad par to sāc domāt,” misters Kempings stāsta izdevumam The Independent on Sunday. „Mēs nerunājam par futbola spēli, precībām vai koledžas absolvēšanu. Mēs runājam par pasaules galu, par mūžīgo dzīvi, par mūžīgo nāvi un tas viss mums tuvojas jau tagad.”

Misteram Kempingam, kurš veido radio programmas 48 valodās, pasaulē ir tūkstošiem atbalstītāju. Viņa radio pārraides ir dzirdamas Krievijā, Āfrikā, Turcijā un daudzviet citur pasaulē.

Solīdais kungs apgalvo, ka pēc 70 gadu ilgas Bībeles pētīšanas ir izveidojis sistēmu, kas matemātiski ļauj interpretēt tajā paslēptos pareģojumus. Viņš arī uzskata, ka pasaules gals pienāks 21.maijā, jo šī būs 722 500.diena kopš kristus nāves mūsu ēras 33.gada 1.aprīlī.

Skaitlis ir svarīgs, jo to iegūst divreiz kopā sareizinot trīs svētos ciparus - pieci, desmit un septiņpadsmit. „Kad es to atklāju, manas smadzenes burtiski eksplodēja,” savos iespaidos dalās misters Kempings.

Viņš gan nepaskaidro, kāpēc šie cipari ir svarīgi un kāpēc tieši pēc šādas formulas aprēķināts pastardienas datums.

Toties viņš uzskata, ka nesenie notikumi – zemestrīce Japānā, Jaunzēlandē un Haiti – ir priekšvēstneši gaidāmajai pastardienai un tie maina cilvēku sociālās vērtības. „Visas zādzības un meli, seksuālās perversijas un geju kustība ir dieva sūtīts signāls par beigu tuvošanos.”

Misters Kempings, kurš 1950.gados dibināja Ģimenes radio, ir dzimis un audzis baptisma vidē. Daudzi no viņa uzskatiem – viņš netic evolūcijas teorijai un uzskata, ka aborti ir jāaizliedz – ir visai izplatīti Amerikas reliģiskajā vidē.

Viņa kritizētāji norāda, ka šī nav pirmā reize, kad Kempings paziņo par pasaules gala tuvošanos. 1994.gada 6.septembrī simtiem viņa klausītāju un atbalstītāju sapulcējās kādā auditorijā, lai gaidītu Kristus otro atnākšanu.

„Toreiz vēl liela daļa Bībeles bija slikti izpētīta,” viņš paziņoja pagājušo nedēļ. „Šoreiz mums bija iespēja šo nenormālo darba apjomu izpētīt daudz rūpīgāk, iegūstot neapgāžamus pierādījumus pasaules gala pienākšanai šā gada maijā.”

Kempings ir sapulcējis pamatīgu atbalstītāju pūli, kas gaidāmā notikuma dēļ ir pametuši savas ģimenes un darbu, lai dotos Ģimenes radio busiņos apkārt Savienotajām Valstīm sludināt tā Kunga otro atnākšanu.

Avots - http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/43685/amerikani-juk-prata-pasaules-gals-bus-sa-gada-21maija-pulksten-sesos-no-rita
Kategorija: Pasaules gals | Skatījumu skaits: 2017 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: pasaules gals

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: