[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » NLO

Mūsdienās vairs nevienam nav jāstāsta par citplanētiešiem. Atzīsim, ir laiks teikt, ka viņi bija un būs, tas vairs nevienam nav noslēpums. Protams, neviens arī nevaram apgalvot 100%, tomēr.. mazliet papētīsim faktus.

Iesākumam iesaku iemest aci vēsturnieku veidotā raidījumā " Ancient Aliens" jebšu " Senie citplanētieši"

Pēdējā laikā visi pierādījumi, kā arī zīmes, ko raida no ārpasaules, ko mēdiji, valdības mēdz skaidrot kā -redz, tur nokrita satalīts, tur ir tāda gaismas spektra laušana vai tml.. , ir sakrājušies tik daudz, ka ir pamats sāk domāt un akceptēt šāda fakta esamību. Un jā, arī baznīca šogad kā akceptēja šādu ideju- citas dzīvības formas pastāv, protams to visu pagriežot sev vēlamā gaismā, bet tomēr...

Es iesaku nebūt dogmātiskiem (neredzīgiem, tumsonīgiem u.tml, kurš nezin šī vārda jēgu), domājiet ar skatu nākotnē un mēģiniet pieņemt visu jauno, protams, to arī filtrējot


Protams vienmēr būs... Autors: Angelo Ārpus zemes dzīvība
1. Protams, vienmēr būs skeptiķi ar savu: Kur ir pierādījumi? Mēs tūliņ apgāzīsim. Tomēr mūsdienās ir daudzas lietas, kurām ir acīmredzami pierādījumi, kā šī pēc skata niecīgā zelta pat nezinu kā nosaukt, bet vai nelīdzinās lidmašīnai? Par to sīkāk video.
Ir simtiem zīmējumi zīmju... Autors: Angelo Ārpus zemes dzīvība
2.  Ir simtiem zīmējumi, zīmju, tekstiski raksti par Dieviem no saules, no gaisa, tie attēloti braucam ar dārdošiem ratiem, ka pat dzīvnieki bēg. Protams, seni ļaudis nevarēja zin ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: NLO | Skatijumi: 2823 | Pievienoja: Laura | Datums: 03.05.2012 | Komentāri (0)

Labības velderējumi :

Labības laukos labība mēdz sakrist veldrē, veidojot apļus vai apļu grupas. Veldrējums rodas, ja labības, piemēram, kviešu stublāji pie pamatnes noliecas. Stiebri pieplok pie zemes, veidojot glītu, regulāras formas zīmējumu.

Labības veldrējums

Kā labībā rodas šādi apļi?

Nav skaidri zināms, kas izraisa šādu apļu rašanos labības laukos, lai gan ir izteikti daudzi neparasti skaidrojumi. Daži cilvēki uzskata, ka tās ir liecības par NLO nosēšanos uz Zemes vai arī simbolu veidā laukos uzzīmētas citplanētiešu sūtītās ziņas. Par tiem ir izteikta vesela rinda teoriju – sākot no slepeno ieroču izmēģinājumiem līdz lodveida zibenim. Daži cilvēki domā, ka šos zīmējumus veido dzīvnieki, piemēram, eži vai āpši, izbradādami labību.

Vispopulārākās teorijas autors ir fizikas profesors doktors Terenss Mīdens. Viņš apgalvo, ka labības veldrējumus ir radījis neliels viesulis jeb virpulis, kas rodas attiecīgā ģeogrāfisko un lika apstākļu kombinācijā.

Vai labības apļi ir tikai joks?

Daudzviet apļi labībā varētu būt cilvēku radīti. 1991. gadā Dags Bouvers un Deivs Čorlijs atzinās, ka viņi paši ir izveidojuši daudzus no tiem apļiem, kas parādījās Anglijā astoņdesmitajos gados. Lai izveidotu šos apļus, viņi izmantojuši divus auklās iesietus koka dēļus. Uzlikuši kāju uz dēļa un turēdami auklu jostas augstumā, viņi iestaigāja apļus, nomīdami labību. Lai apļu forma būtu nevainojama, viņi piesēja auklas galu pie staba, lai būtu pēc kā vadīties.


 Autors: Liekedis Dīvaini zīmējumi labībā. NLO?

 Autors: Liekedis Dīvaini zīmējumi labībā. NLO?

 Autors: Liekedis Dīvaini zīmējumi labībā. NLO?

Kategorija: NLO | Skatijumi: 4090 | Pievienoja: Laura | Datums: 31.03.2011 | Komentāri (5)

Mēs katru nakti skatmies zvaigznēs un domajam vai tur ir kaut kas vairāk, ko atrast izņemot tukšumu un bezgalību. 
Kosmos tajā mēs esam tikai punkts, kuru neatšķirt no pārejiem, kaut arī visi ir dažadi.                    ,
Vai tur bezgalīgajā kosmosā ir līdzīgi punkti kā mūsu zeme, punkti ar kuriem var novilkt taisnes, bet varbūt tas jau ir izdarīts un to slēpj, rādot ka mums tomēr piemīt šī vientulība plašajā visumā.
Un tomēr ne viss mūsu debesu klājā, rod atbildes mūsu prātā.
Varbūt tās ir ilūzijas? Mēs nezinam, bet vienmēr ceram ka tur ir kaut kas vairāk.
Slēpjas aiz mūsu robežām.
Izlemjat paši.
 
Прикрепления: Bilde 1
Kategorija: NLO | Skatijumi: 2349 | Pievienoja: Laura | Datums: 09.01.2009 | Komentāri (2)