[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2015 » Decembris » 18

2016. gada horoskops skorpioniem vēsta enerģijas un spēka pārpildītu sarkanā pērtiķa gadu. Skorpions būs gatavs iet un darīt, jo iekšēji būs piekusis, no lietām, kuras nevar risināt un ieslīkušās dzīves rutīnas, tāpēc skorpions mēģinās manīt savu dzīvi radikāli uz labāku un interesantāku. Skorpionus kaitinās citu cilvēku paviršības, kļūdas un trūkumi, tāpēc skorpioniem nāksies iemācīties būt iecietīgākiem, saprotošākiem pret citiem. Savādāk no skorpiona, dēļ viņa negatīvajām reakcijām un sliktā garastāvokļa, sāks izvairīties, draugi, paziņas un kolēģi. Paškontrole palīdzēs skorpionam tikt galā ar visām negatīvajām emocijām, neļaujot skorpionam iekļūt nepatīkamās situācijās un palikt ignorētam.

2016. gadā skorpionam darbā un karjeras jomā būs pārbaudījumiem pilns gads. Lielas izmaiņas gaida jau skorpionu gada sākumā, iespējams viņam nāksies nomainīt darbu, dēļ neizpildāmām prasības, kuras tik pret viņu izvirzītas. Galvenais būs skorpionam nenolaist rokas un neieslīkt depresijā, ja rodas kādas problēmas darbā. Skorpionam ir potenciāls, ko viņš var izmantot, galvenais neķerties vairākiem darbiem un projektiem vienlaicīgi klāt. Otrā gada pusē lietas uzlabosies un skorpiona pūliņi tiks atalgoti, ar labiem projektiem un darba piedāvājumiem. Ja skorpionam būs iespēja paaugstināt savu kvalifikāciju vai ieziet kādus kursus, tad ieteicams būs to izmantot pilnībā.

Finansiālā ziņā grūtāka būs pirmā gada puse, tāpēc ir svarīgi atdod visus parādus pirms ienākt jaunā gadā. Otra gada pusē finansiālais stāvoklis uzlabosies.

2016. gadā skorpioniem attiecību un mīlestības ziņā būs visai ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3385 | Pievienoja: Laura | Datums: 18.12.2015 | Komentāri (0)