[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2015 » Decembris » 14

2016. gada horoskops lauvām sola lielu spēka pieplūdumu uguns pērtiķa gadā. Lauvas izmantos to, lai ķertos klāt pie jaunām lietām un sākumiem, galvenais būs to darīt arī apdomāti. Pati dzīve arī būs pilna ar notikumiem, kuri prasīs labu reakciju un spēju ātri izlemt. Daudzas lauvas spēs izlabot savas pagātnes kļūdas. Lauva spēs risināt visu, bet tikai ar aukstu aprēķinu. Lauvām ir ieteicams būt godīgākiem, atklātākiem ar cilvēkiem, noplēst savu masku un parādīt savu īsto seju, kas sajūsminās cilvēkus vel pat vairāk nekā veidotais tēls. Lauvas 2016. gada devīze būs – kļūt labākai, labākam.

2016. gadā lauvai darbā un karjeras jomā būs divas galējības, gada sākumā darba jomā var iestāties klusums un rutīna, bet tās neapstādinās lauvu strādāt ar visu atdevi un parādīt sevi. Otrā gada pusē pateicoties savi uzstājībai daudzas lauvas saņems paaugstinājumu, algas palielināju vai citu labāku darba piedāvājumu. Lauvām jāķeras pie visiem darbiem, lai nepalaist garām īpaši izdevīgus projektus un darbus. Lauva jutīs kā nekad atbalstu un palīdzību no saviem draugiem, biznesa partneriem, kolēģiem otrā gada pusē. Tiklīdz lauvas uzsāks savu ceļu uz labāku nākotni un finansiālo stāvokli galvenais būs neapstāties pusceļā.

Finansiāli ļoti labs gads tēriņiem un iekrājumu veidošanai, lauvām patīk tērēt naudu, bet galvenais to tērēt ar patiesu labumu sev.

2016. gadā lauvu attiecību un mīlestības ziņā gaida ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3023 | Pievienoja: Laura | Datums: 13.12.2015 | Komentāri (0)