[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2015 » Decembris » 11

2016. gada horoskops vēzim sola interesantu un daudzpusīgu uguns pērtiķa gadu. Vēži, kas mūžīgi uztraucas un nervozē par visu meklēs mieru un drošību, un atradīs to gan darbā, gan mājās, gan tuvu cilvēku atbalstā. Jo vairāk varēs vēzis sevi veltīs darbam, jo labāka kļūs viņa pašsajūta. Daudzi vēži būs pārņemti ar ideju uzlabot savu finansiālo stāvokli, tik pārņemti, ka pat iespējams uzsāks konfliktus ar savu otru pusīti un radiniekiem. Tāpēc ir ieteicams vēžiem desmit reizes pārdomāt vai sekas ir tā visa vērtas. Daudzi vēži nomainīs darba vietu vai pārcelsies, ne visiem tas nāksies viegli, ieteicams būs neslīkt pārdomās par lēmuma pareizību, bet pieņemt reālo situāciju un rīkoties.

2016. gadā vēzis darbā un karjeras jomā spēs sasniegt ļoti daudz, ja būs neatlaidīgs un uzstājīgs. Daudzi vēži būs apmierināti ar savu mierīgo un vienkāršo darbu, bet tie, kas vēlēsies kaut ko samainīt, spēs atrast sev ko interesantāku un labāku. Galvenais būs sevi parādīt no labākas puses, arī zvaigznes palīdzēs. Labs gads lai iegūtu jaunas zināšanas un paaugstināt kvalifikāciju. Kā vēzis attieksies pret saviem kolēģiem, tādu attieksmi saņems atpakaļ.

Finansiālā ziņā vēzim lielas grūtības nav gaidāmas, ja viņš pats tās neveidos pārāk atliekams un taupīdams naudu vai pārāk to tērēdams nezinot savu pirkumu īsto vērtību.

2016. gads vēzim attiecību un mīlestības ziņā būs ļoti atkarīgs no ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3414 | Pievienoja: Laura | Datums: 11.12.2015 | Komentāri (0)