[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2015 » Februāris » 08

Vai tu zini, ko simbolizē rozes, kuras tu saņem īpašos brīžos? Vai tu mēdz pārdomāt, kādas krāsas ziedu izvēlēties dāvināšanai draugiem, kādai krāsai dot priekšroku svinīgos gadījumos? Izvēlies savu rozi un lasi, kādu slēpto ziņojumu tā nes! 1. Izvēlies savu rozi!

Rozā rozes simbolizē... Autors: Yanara Ko simbolizē rožu krāsa?

Avots - http://spoki.tvnet.lv/mistika/Ko-simbolize-rozu-krasa/725162

Rozā rozes simbolizē eleganci un grāciju. Tās bieži tiek pasniegtas ar nolūku paust apbrīnu. Tumšāku nokrāsu rozā rozes tradicionāli dāvina, lai pateiktu, cik ļoti dāvinātājs novērtē ziedu saņēmēju, kā arī, lai pasvītrotu dāvinātāja prieku. Tās ir lielisks veids, kā pateikties. Atšķirībā no sarkanā, gaiši rozā rožu klēpis ir piesardzīgāks, maigāks veids, kā paust savu mīlestību.

 

nbspScaronīs savdabīgās... Autors: Yanara Ko simbolizē rožu krāsa?

Šīs savdabīgās krāsas rozes ir spējušas apburt daudzas sirdis un rosināt milzumu iztēles. To neparastā skata dēļ gaiši violetās

Gaiši violeta. Rozes vislabāk lietot, lai paustu mīlestību no pirmā acu skatiena – tās apbur ar savu negaidīto parādīšanos, tādējādi ļaujot dāvinātājam vistiešāk un nepārprotamāk paust savas jūtas. Laika gaitā gaiši violetā ir iemantojusi zilās rozes statusu tai vistuvākās krāsas dēļ. Tā kā zilas rozes dabā neeksistē, tās simbolizē brīnumu, maģiju, neiespējamo. Šīs rozes izvēlas, lai atstātu neparastu, īpašu iespaidu. Jāņem arī vērā, ka violetā ir dižciltības krāsa, tādējādi vēl vairāk pasvītrojot šīs puķes pasniegšanas īpašo mērķi.

 

Sarkanas rozes ir... Autors: Yanara Ko simbolizē rožu krāsa?

Sarkanas rozes ir tradicionāls mīlestības un romantiskas pieķeršanās simbols. Tās ir vislabāk ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Simboli, rūnas, krāsu, lietu nozīmes | Skatijumi: 3946 | Pievienoja: Laura | Datums: 07.02.2015 | Komentāri (0)