[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Jūnijs » 20

Zeme atdod savu spēku augiem, ziediem, ūdeņi ir piepildīti ar attīrošu neredzamu, bet ļoti spēcīgu substanci, kura ir spējīga attīrīt un dot veselību visam gadam. Iespējams, ka tieši šajā laikā ir notikusi viena no pirmajām cilvēka kristībām caur ūdeni un Jāni Kristītāju. Laiks, kas aizsākas Jāņos, ir spēcīgs rituālu veikšanas laiks. Līdz pat Pēteriem viss, ko jūs darīsiet, lai uzlabotu savas dzīves kvalitāti - pirtis, peldes, zāļu tējas dzeršana - dos jums iespēju iegūt lielu spēku resursu no dabas.

Avots - http://www.your-life-studio.com/

 

Ugunskuru dedzināšana ir neatņemama svētku sastāvdaļa - lecot tam pāri, nodedzinām slikto sevī uzkrāto enerģiju. Pastāv pieņēmums - ja māte Jāņu nakts ugunskurā iemet un sadedzina sava slimā bērna valkātu apakškrekliņu, tad veselība bērniņam atgriežas.

Bērniem šajā naktī ieteicamā spēle ir "sunīši", lai izskrienoties tie saņemtu šīs nakts gaisu lielā daudzumā un tādējādi stiprinātu veselību visam gadam.

Jāņu naktī gulēt nevajadzētu iet, jo tad varot nešķīstie spēki sabiedēt.

Zīlēšana ar zāles stiebriņiem.

Īpaši labi zīlēt tiem, kas svinēs savā lauku mājā, bet arī citiem iespējams iziet pļavā, kas atrodas netālu. Jānoplūc divi zāles stiebriņi - viens garāks, otrs mazliet īsāks. Atnesot mājās, tos nostiprina blakus. Ja guļbūve, tad labi ielikt šķirbās, ja tādas ir, ja nav, tad pašam būs jaizdomā, kā nostiprināt. Vēlams, lai stiebriņi karātos uz leju. Garākais simbolizēs vīrieti, īsākais - sievieti. Kad tie sāks izžūt, tad vai nu lieksies viens otram klāt, vai arī prom viens no otra. Tā var izzīlēt, kādas attiecības ir vai būs starp mīļotajiem.

Visi ir dzirdējuši par papardes ziedu, kurš uzplaukstot Jāņu naktī, un noteikti daudzi ir to meklējuši. Tomēr šoreiz ne par to, bet gan par zīlēšanu, kuru var veikt, ejot kopā ar draugiem mežā. Jāsameklē paparde (katram sava) un uz katras papardes lapas (protams, ja ir tik daudz ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Maģija | Skatijumi: 1962 | Pievienoja: Laura | Datums: 20.06.2014 | Komentāri (0)