[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Aprīlis » 03

Avots - http://www.starstyle.lv/blogs/krasa-un-raksturs/

Katram cilvēkam patīk kāda konkrēta krāsa, vismaz ne vairāk kā divas-trīs krāsas (atkarībā no tā, kur šīs krāsas tiek izmantotas – apģērbā, interjerā, mašīnas krāsa utt.). Patīkamas vai nepatīkamas sajūtas, kuras izraisa kāda konkrēta krāsa, laika gaitā var mainīties. Tomēr, jebkurā gadījumā, krāsa, kura Jums vislabāk patīk, varēs daudz pastāstīt par Jūsu raksturu un emocionālo stāvokli.

Krāsa un raksturs

Starp citu, par cilvēku var daudz ko pateikt viņa izvēlētās mašīnas krāsa. Tā, piemēram, sarkanu un dzeltenu mašīnu īpašnieki ir optimisti, dzīvespriecīgi cilvēki, kuri uzskata sevi par laimīgiem. Ar zaļām mašīnām brauc dabas mīļotāji un reālisti. Zilas krāsas mašīnas izvēlas līdzsvaroti cilvēki. Savukārt baltu mašīnu īpašnieki ir ļoti konservatīvi, bet melnās mašīnās brauc biznesa cilvēki. Pelēkas un sudrabainas mašīnas izvēlas patmīlīgi cilvēki, bet ar brūnas mašīnas pārsvarā patīk lielām ģimenēm.

Zemāk minēsim galveno krāsu aprakstu. Pamatojoties uz to, kāda krāsa Jums vislabāk patīk, Jūs varat izdarīt secinājumus par savām rakstura iezīmēm.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Simboli, rūnas, krāsu, lietu nozīmes | Skatijumi: 2586 | Pievienoja: Laura | Datums: 03.04.2014 | Komentāri (0)