[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Februāris » 29 » Burtu maģija
20.14
Burtu maģija

Uzzini, kāda ir tava vārda pirmā burta nozīme! 

Iesaku izlasīt arī par savu draugu, simpātijas, vecāku u.c. vārdu pirmajiem burtiem, lai vairāk uzzināt, ko vēl neesat zinājuši!

Atceraties, ka a ir arī ā, c ir arī č, e ir arī ē, g ir arī ģ, i ir arī ī, k ir arī ķ, l ir arī ļ, n ir arī ņ, s ir arī š, u ir arī ū un z ir arī ž.


Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
1. Raksturīgākās īpašības: patīk būt kustībā, sasniedz izvirzītos mērķus, nespēlē spēlītes. To, ko vēlies, arī iegūsti. Tuvi ekstrēmie sporta veidi un aerobika. Mīlestība: patīk romantika, taču iesakām neaprobežoties ar sirdīm un ziediem. Raksturīgs tiešums, jūtīgums un kaislība. Uzmanies: būt pārāk introverts un p\arsniegt savas darba spējas. Vairāk saudzē sevi!
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
2. Raksturīgākās īpašības: komunikabls, atraktīvs un jūtīgs. Piemīt paškontrole. Patīk apmeklēt jaunas vietas, iepazīties ar cilvēkiem un izmēģināt vidu jauno. Mīlestība: patīk, ja tevi apber ar komplimentiem un izturas kā pret dārgumu. Pēc dabas ļoti mīļš- kā iztapīgs mājas kaķis. Uzmanies: slinkot, jo redzi, ka darāmais pārsniedz tavas darba spējas. Saņemies un dari, kas jādara!
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
3. Raksturīgākās īpašības: ļoti sabiedriska persona, patīk uzturēties starp cilvēkiem. Neatkarīgs un ļoti labi spēj tikt galā ar dažādām problēmām. Labprāt uzklausa. Mīlestība: patīk attiecības, un tu tās uztver ļoti nopietni, jo tad tava dzīve kļust vēl skaistāka. Patīk skūpstīties. Uzmanies: tev nepatīk, ja tevi nepieņem tādu, kāds tu esi, tad esi gatavs spert zibeņus un spļaut ugunis.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
4. Raksturīgākās īpašības: ļoti jauka un maiga personība. Tu esi gādīgs un uzticams. Patīk, ja citi uz tevi paļaujas, tad labprāt sniedz palīdzīgu roku un padomu. Mīlestība: esi kaislīgs, kurš pret otru izturas at lojalitāti, uzticību un gādību. Tu darīsi visu, lai būtu tuvāk otram. Uzmanies: kļūt apnicīgs, jo mēdz trakot greizsirdībā. Ar to mazliet jāpiebremzē.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
5. Raksturīgākās īpašības: patīk runāt un izpausties. Interesanta un inteleģenta personība, kas labprāt iesaistās debatēs. Savā dziļākajā būtībā esi sapņotājs. Mīlestība: dažreiz tu iekrīti uz izskatu, bet nekad uz muļķību! Tev patīk, ja tava simpātija ir apķērīga. Labprāt flirtē. Uzmanies: bieži zaudē kontroli pār to, ko runā. Tieši tāpēc tu neiesaisties strīdos, jo baidies atklāt, ka tev ir arī emocionālā puse.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
6. Raksturīgākās īpašības: ideālists, kuru interesē pasaules izzināšana. Tev patīk lieli uznācieni un publiska izrādīšanās. Mīlestība: dzimis romantiķis, tāpēc tve patīk viss, kas ar to saistīts. Tev patīk flirtēt, jo tas tev sagādā daudz prieka. Atrodot savu sirds āķīti, esi ļoti jūtīgs. Uzmanies: tā kā tev patīk izrādīties, bieži vien tu runā to, ko nedomā, un baumo.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
7. Raksturīgākās īpašības: perfekcionists. Starp savējiem tu esi populārs, atraktīvs un inteleģents. Ja rodas iespēja, šīs īpašības tu lieliski parādi arī svešiniekiem. Mīlestība: rūpīgs pret tiem, kas tev ir simpātiski. Nemēdz iesaistīties attiecībās, ja vien tām nav nākotnes. Patīk populāru cilvēku sabiedrība. Uzmanies: dažreiz tu pavirši lūkojies uz cilvēkiem un nespēj iedziļināties viņu problēmās.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
8. Raksturīgākās īpašības: prakstiskas dabas cilvēks, kas nekur neiesaistās, kamēr nav par to pārliecināts. Piemīt darba spars, tāpēc gandrīz vienmēr gūsti panākumus. Mīlestība: nepatīk, ja lauzti solījumi. Tu satiecies ar cilvēkiem, kam piemīt tikpat daudz enerģijas, popularitātes vai izdomas kā tev. Dāsns un uzticams, patīk maigi un izjusti skūpsti. Uzmanies: grūti uzticēties cilvēkiem, tāpēc rīko pārbaudes, kas var novest līdz zaudējumam.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
9. Raksturīgākās īpašības: piemīt izcila gaumes izjūta, patīk skaistas lietas. Nekas nav garlaicīgi, jo dzīvo pēc saviem standartiem. Mīlestība: kaislīga persona, kas viegli iemīlās. Patīk komplimenti un interesanti randiņi, tāpēc tavam sirds āķītim jābūt aktīvam, lai tev nekad nebūtu garlaicīgi. Uzmanies: dažreiz mēdz būt pārāk prasīgs, kā arī vēlies, lai visi izdabā tavām vajadzībām.

10. Raksturīgākās īpašības: unikāla un aizraujoša personība. Tu esi aktīvists,kam patīk plānot laiku ne tikai sev, bet arī apkārtējiem. Ar tevi nekad nav garlaicīgi! Mīlestība: patīk dzīties pēc mīlestības, jo tas ir aizraujoši. Tici mīlestībai un esi tās meklējumos. Esi pārliecināts, ka skūpsts atver sirdi kaut kam jaunam un aizraujošam. Uzmanies: mēdz pazust no cilvēkiem, lai baudītu vientulību, bet ne vienmēr tevi saprot.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
11. Raksturīgākās īpašības: ārēji noslēpumaina, kautrīga persona, bet iekšēji tu slēp aizrautīgu un emocionālu dabu. Tev piemīt lieliska intuīcija, it īpaši attiecībā uz citiem cilvēkiem. Mīlestība: tu diezgan nopietni uztver mīlestību, tāpēc savu iekšējo pasauli parādi tikai cilvēkam, kurš ir tā vērts. Attiecībās neesi vieglprātīgs. Uzmanies: dažreiz mēdz spēlēties ar cilvēkiem, jo rīkojies vairākus soļus uz priekšu

12. Raksturīgākās īpašības:elegants, ar gaumes izjūtu apveltīts cilvēks, kas labprāt pieņem izaicinājumu, iepazītoties ar jauniem cilvēkiem un apmeklējot jaunas vietas. Mīlestība: tev patīk iemīlēties, jo esi sajūsmā par to, kas nāk līdz ar mīlestību. Patīk izrādīties, cik laimīgs un romantisks tu spēj būt. Ja tev dod, labprāt sniedz pretī. Uzmanies: tev patīk izaicinājumi, tāpēc dažreiz kļūsti neuzmanīgs un aizmāršīgs.
Raksturīgākās... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
13. Raksturīgākās īpašības:atvērta personība, kas tic, ka viss ko tev dzīvē sniedz, ir jāizmēģina, tāpēc tev piemīt arī neaptverami daudz enerģijas. Tomēr tev ir arī maigā un rūpīgā puse, ko labprāt atklāj draugiem. Mīlestība: ja iemīlies, tad pa īstam! Kad runa ir par mīlestību, tevi aptur'ēt nespēj nekas. Uzmanies: tu mēdz kļūt apmāts ar lietām un arī cilvēkiem. Neesi uzmācīgs, tad viss nostāsies savās vietās.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
14. Raksturīgākās īpašības: tie, kas tevi nepazīst, domā, ka esi naivs, bet patiesībā tev piemīt plaša sirds, turklāt tu esi grūti paredzams un tāpēc cilvēkiem patīc. Mīlestība: vienu dienu tu vari būt kā traks savas otrās pusītes dēļ, bet jau nākamajā dienā - garlaikots. Grūti atrast kādu, kas atbilst taviem standartiem. Uzmanies: visus mēri pēc vienas mērauklas un neatklājies cilvēkiem, tāpēc bieži esi viens.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
15. Raksturīgākās īpašības: diezgan sarežģīta persona, kam patīk izcelties citu vidū. Tev svarīga arī līdzcietība, tāpēc iedziļinies citu problēmās un tās risini. Mīlestība: ja runa ir par mīlestību, tu esi kautrīgs un ilgu laiku spēj mīlēt kādu no attāluma. Iekšēji esi ļoti mīļš un rūpīgs, bet baidies to atklāt. Uzmanies: tava kautrība mēdz būt traucējoša, jo tu palaid garām lieliskas iespējas.

Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
16. Raksturīgākās īpašības: atvērta un sabiedriska persona, kam patīk izmēģināt kaut ko jaunu. Tu nedarīsi neko tādu, kas varētu graut tavu reputāciju vai tēlu. Tu vienmēr padomā, kā tevi uztver apkārtējie. Mīlestība: tev patīk skūpsti, apskāvieni, un flirtēšanu tu burtiski dievini. Nu īsts amors! Uzmanies: patīk aizstāvēt savu viedokli, tāpēc bieži iesaisties nevajadzīgās debatēs un strīdos.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
17. Raksturīgākās īpašības: tu esi enerģisks, un tava dzīve ir pilna ar dažādām aktivitātēm un interesēm. Tu esi pacietīgs un padari darbu pēc labākās sirdsapziņas. Mīlestība: nepatīk vecmodīga romantika, tomēr māki parādīt, ka otrs tev rūp. Tu mēdz būt ļoti jūtīgs, bet neizrādi to kuram katram. Uzmanies: dažreiz tev it grūti tikt līdzi, it īpaši, ja runa ir par intelektu vai sportiskām aktivitātēm.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
18. Raksturīgākās īpašības: tev izvirzīti mērķi, uz kuriem tu neatlaidīgi tiecies. Iekšēji esi dāsna un emocionāla persona. Dažreiz pieņem pārdrošus lēmumus, bet tas tevi padara īpašu. Mīlestība: nekad neļauj emocijām pārņemt prātu, tāpēc nekad, pirms neesi pārliecinājies par situācijas nopietnību, neatklājies pārāk daudz. Uzmanies: dažreiz tu cilvēkus neuztver pārāk nopietni, jo baidies atklāt, kāds esi patiesībā.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
19. Raksturīgākās īpašības: tu esi jūtīgs un turi savas emocijas pie sevis, jo ārēji esi spēcīgs un pozitīvs cilvēks. Tevī slēpjas divas personas, kuras atklāj tikai tuvākajiem. Mīlestība: tu esi vecmodīgas romantikas piekritējs, tāpēc mīlestības vēstulītes, romantiskas balādes un puņķainas filmas taviem ceļiem liek ļimt. Tu esi talantīgs flirtā. Uzmanies: dažreiz tu dzīvo pasaulē, kas tevi atrauj no realitātes.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
20. Raksturīgākās īpašības: piedzīvojumu meklētājs, brīvdomātājs, kam nepieciešama sava telpa, lai īstenotu idejas. Radošs gars vienmēr ir tavs pavadonis. Mīlestība: tev mīlestība ir kā piedzīvojums, kas nekad nebeidzas, jo tev patīk iemīlēties un būt uzmanības centrā. Tu padarīsi laimīgu kādu, kurš tev sniegs vajadzīgo brīvību. Uzmanies: patīk attiecību sākums, kad viss ie aizraujošs, bet ir jāmācās tās arī kopt.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
21. Raksturīgākās īpašības: unikāla, fascinējoša persona, kam patīk piedzīvojumi. Tev ir daudz draugu un paziņu, bet visvairāk tev patīk brīvība un iespēja izpausties. Mīlestība: tev patīk interesanti cilvēki. Parasti viņi ir citādāki, nekā pieņemts, tāpēc tavas attiecības ir košas un izvēle- neordināra. Uzmanies: tava brīvība dažreiz var beigties ar nepareizu izvēli.
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
22. Raksturīgākās īpašības: tavā dabā ir romantika, sapņainība un augsti ideāli, kam dažreiz grūti sekot. Tu esi izpalīdzīgs un labprāt iejūties glābēja lomā. Mīlestība: tu tici pasakām un mīlestībai ar laimīgām beigām. Dažreiz tev patīk iztēloties, ka esi kāda traģiska mīlas stāsta varonis... Tev piemīt dziļa jūtu pasaule un dramatiska fantāzija. Uzmanies : tava sapņainība tev traucē koncentrēties.

Kategorija: Simboli, rūnas, krāsu, lietu nozīmes | Skatījumu skaits: 5924 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: vārda pirmais burts, burtu nozīme, burtu maģija
Citi līdzīgi raksti:

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: