[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2012 » Februāris » 29

Uzzini, kāda ir tava vārda pirmā burta nozīme! 

Iesaku izlasīt arī par savu draugu, simpātijas, vecāku u.c. vārdu pirmajiem burtiem, lai vairāk uzzināt, ko vēl neesat zinājuši!

Atceraties, ka a ir arī ā, c ir arī č, e ir arī ē, g ir arī ģ, i ir arī ī, k ir arī ķ, l ir arī ļ, n ir arī ņ, s ir arī š, u ir arī ū un z ir arī ž.


Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
1. Raksturīgākās īpašības: patīk būt kustībā, sasniedz izvirzītos mērķus, nespēlē spēlītes. To, ko vēlies, arī iegūsti. Tuvi ekstrēmie sporta veidi un aerobika. Mīlestība: patīk romantika, taču iesakām neaprobežoties ar sirdīm un ziediem. Raksturīgs tiešums, jūtīgums un kaislība. Uzmanies: būt pārāk introverts un p\arsniegt savas darba spējas. Vairāk saudzē sevi!
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
2. Raksturīgākās īpašības: komunikabls, atraktīvs un jūtīgs. Piemīt paškontrole. Patīk apmeklēt jaunas vietas, iepazīties ar cilvēkiem un izmēģināt vidu jauno. Mīlestība: patīk, ja tevi apber ar komplimentiem un izturas kā pret dārgumu. Pēc dabas ļoti mīļš- kā iztapīgs mājas kaķis. Uzmanies: slinkot, jo redzi, ka darāmais pārsniedz tavas darba spējas. Saņemies un dari, kas jādara!
Raksturīgākās īpašības... Autors: Lāsēēēēns Burtu maģija.
3. Raksturīgākās īpašības: ļoti sabiedriska persona, patīk uzturēties starp cilvēkiem. Neatkarīgs un ļoti labi spēj tikt galā ar dažādām problēmām. Labprāt uzklausa. Mīlestība: patīk attiecības, un tu tās uztver ļoti nopietni, jo tad tava dzīve kļust vēl skaistāka. Patīk skūpstīties. Uzmanies: tev nepatīk, ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Simboli, rūnas, krāsu, lietu nozīmes | Skatijumi: 5929 | Pievienoja: Laura | Datums: 29.02.2012 | Komentāri (0)