[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Februāris » 21 » Dzimšanas stunda
15.14
Dzimšanas stunda





Austrumu horoskopā ir tā saucamais aizbildnis, kurš var pastiprināt vai vājināt dzimšanas datuma ietekmi. Tas ir saistīts ar dzimšanas brīdi.

 Turpmāk aplūkoti divpadsmit simboli un to ietekme uz mīlestību.

 Ja jūsu dzimšanas brīdis ir:

 Žurkas stundā - no pulksten 23:00 līdz 1:00. Jums var attīstīties jutekliskums, kuru diezin vai kāds spēs noģist. Jūs mīlēsiet no visas sirds. Ja esat sieviete, ļoti agri sāksiet interesēties par dzīves draugu. Tas, kuru iemīlēsiet, varēs pārliecināties, ko nozīmē kaislīga mīlestība.

 Bizona stundā - no pulksten 1:00 - 3:00. Jūs meklējat mierīgu, līdzsvarotu dzīvesbiedru, centīgu palīgu un absolūti uzticamu partneri. Vīrieša ideāls parasti ir "stiprā" dzimuma pārstāvji. Jūsu šarms neatstāj vienaldzīgu pat visaukstāko sirdi. Jūsu  greizsirdība visiem ir labi zināma. Bet sieviete ir brīnišķīga sieva un māte.

 Tīģera stundā - no pulksten 3:00 - 5:00. Jūs piešķiriet lielu nozīmi laulībai. Jūsu mīlestība ir līdzīga uguņošanai. Taču neviens nelolo ilūzijas, ka šī uguņošana būs mūžīga. Par visu vairāk jūs mīlat savu neatkarību.

 Truša stundā - no pulksten 5:00 - 7:00. Esat drošs kā zelts, uz jums var paļauties, flirtrējat visu dzīvi. Tā kā cenšaties būt uzticams, tas jūs pasargā no pārāk enerģiskiem soļiem. Jums var pilnībā uzticēties, arī mīlestībā. Kad pavīd cerības izveidot ciešu savienību, jūs rūpīgi apsverat visus "par" un "pret".

 Pūķa stundā - no pulksten 7:00 - 9:00. Esat brīnišķīgs mīlētājs. Tas pilnībā attiecas arī uz dāmām. Jums nav viegli saglabāt uzticību un ir vajadzīgs gluži vai ideāls partneris, kas spētu to panākt. Reizē jums nepieciešama pietiekama brīvība. Iespējams, sūdzēsieties par to, ka dzīvē trūkst labvēlīgu iespēju.

 Čūskas stundā - no pulksten 9:00 - 11:00. Pēc dabas esat prasmīgs pavedinātājs, un ir grūti turēties jums pretī. Sieviete Čūska ir neparasti valdzinoša. Savu vīru viņa savaldzina uz visu mūžu. Vīrieši Čūskas izceļas ar savaldību un zinā, kā iekarot sievieti.

 Zirga stundā - no pulksten 11:00 - 13:00. Par visu augstāk pasaulē vērtējat maigumu, svarīga nozīme ir mīlestībai. Taču, ļaujoties šīm jūtām, izdarāt arī vislielākās muļķības. Dažkārt mīlestības dēļ kļūstat kā bez prāta. Un brīdinājuma signāli te ir bezpalīdzīgi, tie nespēj jūs pasargāt no nevēlamiem partneriem. Uzticība nav jūsu rakstura stiprā puse.

 Kazas stundā - no pulksten 13:00 - 15:00. Jūs diezgan agri cenšaties iegūt pastāvīgu draugu mīlestībā. Vientulība jums nepatīk, tā jums liek justies kā pazudušam šajā pasaulē. Jūs meklējat tādu cilvēku, kas nodrošinās garīgu un materiālu aizsardzību. Esat uzticīgs cilvēks, uz kuru var paļauties, taču iekšēji viegli ievainojams. Ilgi izvēlaties pretendentus uz savu sirdi.

 Pērtiķa stundā - no pulksten 15:00 - 17:00. Jūs vēlu apprecaties, jo nav viegli atteikties no brīva cilvēka bezrūpības. Mīlas mokas jums nedraud, jo esat pārlieku pārņemts ar sevi. Jūs protat skaisti runāt un savaldzināt sievietes.

 Gaiļa stundā - no pulksten 17:00 - 19:00. Seksuālajā dzīvē pārkāpjat visas robežas. Pielūdzēju iekarošana jums ir kā sports. Protat sevi parādīt no viskrāšņākās puses. Tiem, kas nonāk jūsu apskāvienos, nevajadzētu sevi maldināt, ka tas ir uz visiem laikiem. Gailis gluži kā markas kolekcionē erotiskus piedzīvojumus.

 Suņa stundā - no pulksten 19:00 - 21:00. Pateicoties neatlaidībai, mīlestībā panākat vēlmju piepildījumu. Un tad par savu izredzēto rūpējaties visu mūžu. Ja izredzētais panākas kaut nedaudz pretī, nekas nespēj izjaukt ideālu laulību. Jūs esat ģimenisks cilvēks.

 Cūkas stundā - no pulksten 21:00 - 23:00. Esat ļoti sirsnīgs. Diemžēl ne visi jums atbild ar to pašu. Vislabākā būs tāda savienība, kas neuzliek nekādus pienākumus. Instinktīvi jūtat, ka bīstama ir dziļa kaislība, jo tā var pilnībā paņemt savā varā. Sievietes nelabprāt ļauj ieskatīties savā iekšējā pasaulē un ar to pievelk naivus vīriešus.

Avots - http://maija.ucoz.lv/publ/milestiba_un_zvaigznes/27-1-0-232

Kategorija: Dzimšanas dienas, laika, skaitļa nozīme | Skatījumu skaits: 8096 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: austrumu horoskops, Dzimšanas stunda
Citi līdzīgi raksti:

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: