[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2012 » Februāris » 08

Augi, koki, dzīvnieki un cilvēki ir    savstarpēji saistīti. Tikai attīstības gaitā cilvēks ir zaudējis spēju saprast, sadzirdēt, izjust slimā ķermeņa daļas pašus pirmos signālus, saucienus pēc palīdzības un brīdinājumus par draudošo slimību. Toties saslimis suns, vadoties pēc savas intuīcijas, mežā vai pļavā atradīs sev nepieciešamo zālīti, kas nepieciešama viņa veselības uzlabošanai.
 Savas enerģijas attīrīšanai, enerģijas papildināšanai senie ķelti, Tibetas jogi bieži izmanto  koku enerģiju. Ķelti godāja kokus un katram jaundzimušajam piedēvēja savu koku. Koks sargāja cilvēku no dažādām slimībām, papildināja cilvēka dzīves enerģiju un pasargāja cilvēku no dažādiem negaidītiem dzīves pavērsieniem vai bīstamiem notikumiem. Druīdi uzskata, ka cilvēks un koks ir dabas sastāvdaļas. Tātad, fiziski un garīgi sagatavots cilvēks ir spējīgs smelties sev vajadzīgo enerģiju no kokiem. Garīgā sagatavošanās ir saistīta ar zināšanām par kokiem, par to enerģijām. Lai izmantotu koku enerģiju ir jāzina, kurš koks dod enerģiju, kurš samazina enerģiju.
 Kokam, no kura gribam smelties enerģiju, ir jābūt veselīgam. Vislielāko enerģiju var iegūt no koka, kuram līdzās nav citu koku. Attālumam starp kokiem ir jābūt vismaz 6 metriem.
 Kā iegūt enerģiju no kokiem. 
 Ja cilvēks ir noguris, viņu nomoka depresija vai viņš ir saslimis (izņemot iekaisuma procesus), tad, smeļoties koka enerģiju, ir jānostājas kokam dienvidu pusē. No sākuma sasveicinamies ar koku, piespiežam pieri pie koka stumbra, apskaujam to galvas augstumā un lūdzam kokam palīdzību, piespiežam visu ķermeni pie koka. 
 Ja cilvēks ir pārāk satraukts, iztukšots, ir iekaisuma procesi, tad jānostājas koka ziemeļu pusē. Jasasveicinās ar koku, jālūdz tam palīdzība un pie koka piespiežamies ar muguru, rokas ir nolaistas uz leju, bet plaukstas ir piespiestas pie koka stumbra. 
Kategorija: Enerģētika | Skatijumi: 2248 | Pievienoja: Laura | Datums: 08.02.2012 | Komentāri (2)