[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2011 » Decembris » 31

Saskaņā ar ķīniešu tradīciju 2012. gads būs Melnā Pūķa (ūdens stihija) gads. Pūķa simbols Ķīnā ir svēts, tas vēstī par varenu pirmatnēju spēku. Ķīnieši pret šo mītisko dzīvnieku izturas ar bijību un norāda, ka labi ir izmantot Pūķa atbalstu un aizsardzību, bet tai pašā laikā nākas būt piesardzīgam. Kā nu gan ne, ja Pūķis ar savu ugunīgo elpu var sadedzināt it visu sev apkārt.

Tradicionāli pūķa gads tiek uzskatīts par īpaši labvēlīgu laulību noslēgšanai, bērnu dzimšanai, jaunu uzņēmumu veidošanai un darbinieku attīstībai. Tas būs liela entuziasma un enerģijas, optimizma un pārliecības gads. Šajā gadā tiks izspēlēti visfantastiskākie notikumi scenāriji, kas īpaši priecēs masu mēdijus.

Pūķis ienīst neizlēmību. Viņš ir pieradis pie ekspansīvas kustības uz priekšu bez jebkādas piesardzības ievērošanas. Šādos gados naudu var iegūt diezgan viegli un tik pat viegli tā tiek notērēta. Pūķis sola veiksmi jauniem sākumiem, un, ja Jums ir nerealizētas ambīcijas, lieli plāni vai projekti, ejiet neatlaidīgi uz priekšu. Kāds var meklēt piedzīvojumus un ļauties riskantām avantūrām, bet labāk uzstādīt praktiskus un reālus mērķus. Pieliekot pūles tas var nest neticamu veiksmi. Rīkoties būs nepieciešams ātri, kavētes nedrīkst - un Tavu laimīgo iespēju izmantos kāds cits.

Pūķa gadam ir a ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3307 | Pievienoja: Laura | Datums: 31.12.2011 | Komentāri (0)