[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2011 » Novembris » 22


Pirmais ko kristālikajos... Autors: Ascension Kristāliskie bērni.
1. Pirmais, ko kristālikajos bērnos pamanām, ir viņu lielās, dziļās, savam vecumam neatbilstoši viedās acis. Skatoties kristālisko bērnu acīs, rodas sajūta, ir kā mūsu dvēsele būtu pilnībā atvērta šo bērnu priekšā un viņi spētu saredzēt tieši tādu, kāda tā ir. Un tā nav tikai sajūta tā patiešām ir.
Iespējams ka jūs jau esat... Autors: Ascension Kristāliskie bērni.
2. Iespējams, ka jūs jau esat sastapuši kādu no šīs jaunās paaudzes bērniem. Uz mūsu planētas viņu kļūst arvien vairāk. Viņi ir laimīgi, apburoši un prot piedot. Šie jaunās paaudzes bērni, no tikko dzimusiem līdz apmēram 7 gadus veciem, ir pavisam citadi nekā agrāk dzimušie. Daudzējādā ziņā ideāli, viņi norāda ceļu, pa kuru cilvēcei iet... un tas ir pozitīvs virziens.
Kristāliskajiem bērniem ir... Autors: Ascension Kristāliskie bērni.
3. Kristāliskajiem bērniem ir dažas kopīgas iezīmes ar gados vecākiem bērniem un jauniešiem (apmēram no 7 līdz 25 gadiem), kurus dēvē par indigo bērniem. Abām šīm paaudzēm ir augsti attīstīta intuīcija un garrīgās spējas, un abu paaudžu bērni ir nākuši šai pasaulē ar svarīgiem dzīves uzdevumiem. Galvenās atsķirības ir viņu temperamentā.Indigo bērniem ir cīnītāja gars, jo viņu kolektīvais uzdevums ir iznīcināt vecās pieejas, kas mums vairs nekalpo. Viņu uzdevums ir atcelt valsts pārvaldes, izglītības un likumdošanas sistēmas, kurām pietrūkst veseluma.Lai šo mērķi sasniegtu, indigo bērniem nepeiciešams dedzīgs temperaments un nelokāma mērķtiecība.
Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 4667 | Pievienoja: Laura | Datums: 22.11.2011 | Komentāri (4)