[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2010 » Februāris » 04

Raganas tēls mūsdienās dzīvo visai atšķirīgos paskatos un medijos — no pasaku grāmatām līdz mākslas un pat dokumentālām filmām. Tomēr liecības par sievietēm, kas veikušas apkārtējiem nesaprotamas maģiskas darbības, atrodamas jau gadsimtos pirms Kristus.


Savu negatīvo popularitāti raganas ieguva viduslaikos, kad katoļu baznīca uz sārta dedzināja gan tās sievietes, kuras tiešām nodarbojušās ar maģiju, gan tās, kuras inkvizīcijas vīreļiem vienkārši nepatika. Šodien inkvizīcijai būtu jāsakur ugunskurs vismaz Doma laukuma platībā, lai sadedzinātu visas Rīgas raganas — kaut vai tās, kuras strādā zīlēšanas salonos un pieņem savās mājās, jo, par atskaites punktu izvēloties kristīgās baznīcas uzstādījumus, ragana ir ikviena sieviete, kas nodarbojas ar enerģētisku ārstniecību bez Bībeles un baznīcas apstiprinātām lūgšanām vai mēģina pareģot nākotni ar kāršu palīdzību.

Taču patiesībā raganas kā īpašas enerģētiski spēcīgas un Visuma uzbūvē attiecīgi izglītotas sievietes spēj būt diezgan bīstamas. Lai to ilustrētu, RB šoreiz stāsta par dažiem melnās maģijas principiem.

Iedarbība caur astrālu

Buršanās ir slepena un neredzama darbība, kas spēj reāli apdraudēt kāda cilvēka dzīvi vai pat dzīvību. Šādas rīcības rezultātā upuris visbiežāk nav spējīgs sevi aizstāvēt, jo parasti par to nemaz nenojauš. Noburt nozīmē ieskaut kādu cilvēku savu vēlmju pavedienos ar spēcīgas gribas palīdzību. Šādā situācijā ragana realizē kādu vēlmi, domu īstenojot ar noteiktu vārdu palīdzību, kas savienojumā ar īpašām zīmēm, skaņām un figūrām veido formu, kas atstāj nospiedumu astrālajā pasaulē, bet pēc tam atspoguļojas attiecīgajā cilvēkā, viņu iespaidojot. Šis maģiskais komplekss iziet cauri astrālajai pasaulei un pieņem tajā jaunas formas, bet pēc tam izpaužas kā uzbrukumi un maina visu noburtā cilvēka dzīvi.

Domas, kas nav skaļi izteiktas vārdos, pazūd, gluži tāpat gaist vārdi, kurus neapstiprina darbība. Tikai šo formu vienība rada ietekmi, kas var būt gan laba, gan ļauna. Protams, jo maģiskais akts bijis sarežģītāks, jo spēcīgāka tā ietekme.

Jebkurā gadījumā, melnās maģijas pamatā ir zināma vienība: zaimošana, sātanisma reliģija, tumsas kults, naids pret visu labo, līdz augstākajai pakāpei kāpināts nāves un elles radību iemiesojums. Lūk, īstas raganas dzīvesveida un pasaules uztveres pamats!

Maģijas risks

Ikviens cilvēks ir piesātināts ar astrālo gaismu jeb enerģiju un nepārtraukti to gan atdod, gan saņem jaunu. Šis process pamatā notiek caur acīm un rokām — tie ir nervu centri, kuru uzdevums ir veikt astrālās enerģijas apmaiņu, vienlaikus iedarbojoties uz visa organisma nervu sistēmu. Taču raganas apzinās, ka, darot ļaunu, viņas pakļauj sevi nāves briesmām, ja nerūpēsies par kādu objektu, kuram noraidīt enerģētisko pretsitienu, jo astrālās darbības virzās pa apli un jebkurš magnētisks strāvojums ar milzu spēku atgriežas pie tā sūtītāja, ja nesasniedz mērķi.

Visu izšķi ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Maģija | Skatijumi: 3921 | Pievienoja: Laura | Datums: 04.02.2010 | Komentāri (3)