[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Horoskopi 2015. gadam
« 1 2

2015. gada horoskops vērsim sola, ka zilās kazas gadā viņa dzīve ienāks daudz pozitīvu mirkļu un emociju, jo vērši būs uz viena viļņa ar gada enerģiju. Vērši ar pārsteigumu pamanīs, ka cilvēki viņus neatgrūdīs, bet tieši ies viņiem pretī un palīdzēs grūtos brīžos. 2015. gadā vērša dzīve ienāks daudz labi cilvēki un aizies tie, kas viņam traucē mierīgi dzīvot. Vēršiem kazas gadā būs daudz darbu un plānu. Bet lai vērši paveiktu plānoto, viņiem būs ne tikai daudz jāstrādā, bet arī jānotic saviem spēkiem. Svarīgi būs neļaut sliktām domām valdīt par vērsi.

 

2015. gadā vērsim darbā un karjeras jomā gaidāmas labas pārmaiņas un izdevīgi projekti, darbi. Jo kazas gadā daudziem vēršiem zvaigznes palīdzes atrast kopējo valodu ar kolēģiem, vadību, klientiem un parādīt sevi no labās puses. Paša vērša centība, strādīgums, mērķtiecība būs viņa paša veiksmes formula darbā un biznesā. Zilās kazas gadā var sagādāt bažas kolēģi un konkurenti, kuri tur vecus apvainojumus vai skaudības dēļ, laižot intrigās un baumās, šādi apgrūtinot vērša dzīvi darbā. Daudziem vēršiem būs iespējas nomainīt darbu pavasarī vai rudenī, šādi iegūstot jaunu pieredzi un emocijas.

Finansiāla ziņā vērsim nekas nedraud, 2015. gads būs labs vai veidotu iekrājumus. Iespējams būs nepieciešama finansiāla palīdzība radiniekiem.

Zilās kazas gads būs ļoti labs visa veida ceļojumiem un aktīvai atpūtai.

 

2015. gadā vērsim attiecību un mīlestības ziņā lielākoties būs stabils un mierīgs laiks, ja vērsis un viņa otra pusīte jūtās labi viņu attiecības. Lai gūtu jaunas krāsa un emocijas attiecības, daudzām ģimenēm un pāriem būtu ieteicams veikt kādu ceļojumu uz kādu siltu, interesantu valsti.

Bet vēršiem ar nelaimīgām, sliktām attiecībām ģimene, tas būs laiks, kad viss sliktais nāks uz augšu un spiedīs vērsi apdomāt vai visu glābt vai izbeigt.

Tie vērši, kas ienāks ar attiecībām 2015. gadā, spēs tās uzlabot un nostiprināt stājoties laulība. Vērsim attiecības svarīgi ir būt ne tikai mīlētiem, bet arī saprastiem. Nejūtot garīgo un intelektuālo saikni ar partneri vērsis nespēs saglabāt ilgas attiecības.

 

Vientuļajiem vēršiem vienlielāka iespēja satikt savu otru pusīti būs tieši vasarā, neskatoties, ka vērim būs ne mazums pielūdzēju, tos atsijās laiks. Kā arī daudziem vēršiem palīdzēs palīdzes ieraudzīt to vienīgo un īsto viņu pašu intuīcija un sirds.

 

2015. gadā v ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatijumi: 8134 | Pievienoja: Laura | Datums: 22.11.2014 | Komentāri (0)

2015. gada horoskops aunam sola iespējas realizēt daudz ko jaunu un izmainīt savu dzīvi uz labu. Zilās kazas gadā aunus gaida spēku pieplūdums, kurš palīdzes uzsākt jaunus ceļus un projektus. Vienīgais, kas aunam traucēs būs viņa paša stūrgalvība un pārāk lielais tiešums, kas spēj aizvainot citus, tādēļ aunam 2015. gādā būs jākļūst daudz līdzcietīgākam un saprotošākam. Zelta ceļa atrašana zilās kazas gadā būs ļoti svarīga aunam gan darbā, gan personiskajā dzīvē.

 

2015. gadā aunam darbā un karjeras jomā sagaida lielas izmaiņas. Daudziem auniem jau gada sākumā būs iespēja manīt savu darba vietu, atverot sev labas perspektīvas. Kā arī 2015. gads būs labvēlīgs tiem, kuri domā, vēlās paaugstināt savu kvalifikāciju, jebkuri mācību kursi, semināri atmaksāsies trīskārt. Auna karjeras kāpums būs ļoti atkarīgs no viņa attiecībām ar darba kolēģiem un vadību, tādēļ aunam būs jānomierina savs mazliet impulsīvais raksturs, kā arī neļaut emocijām ņemt pārsvaru sarežģītās situācijās. Labas attiecības un atmosfēra darbā būs svarīgas.

Finansiāla ziņā aunam būs viss kārtība, vienīgi būs jāuzmanās no kredītu ņemšanas vai naudas investēšanas riskantos pasākumos.

Zilās kazas gads ir ļoti veiksmīgs lai iesāktu jebkura veida apmācību, kursus un studijas. Daudzi auni 2015. gadā sapratīs, kādu profesiju viņi vēlās apgūt, ja to nav izdarījuši iepriekš.

 

2015. gadā auns attiecību un mīlestības ziņā piedzīvos jaunu fāzi. Daudzi auni beidzot sapratīs savas kļūdas un netaisnības, beigs kritizēt un kontrolēt savu otru pusīti. Viņu dzīve un ģimenē ienāks miers un saticība, jo sapratīs, ka viņi ir vajadzīgi viens otram. Bet būs arī tie, kas ļaus emocijām vaļu, greizsirdība, aizdomas, kontrole nenovedīs pie laba. Jaunās attiecībās auniem būs jābūt it īpaši delikātiem un uzmanīgiem. Komplimenti palīdzēs iekarot otras pusītes sirdi. Daudziem auniem 2015. gadā mainīsies vērtības, daudziem pirmajā vietā būs ģimene, daudziem darbs

 

Vientuļajiem auniem vislielākā iespēja atrast savu otru pusīti būs pavasarī, tad auniem piemitīs īpašs šarms un viņi pievilks sev daudz jaunu pielūdzēju. Lai nenobaidītu savus pielūdzējus, otro pusīti aunam būs jāsamazina savs spars ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatijumi: 9469 | Pievienoja: Laura | Datums: 20.11.2014 | Komentāri (1)

2015. gads ir zilās koka kazas, aitas gads, kurš pēc ķīniešu horoskopa iestāsies 2015. gada 19. februārī. Zilās koka kazas gads ienesīs jūsu dzīve pārmaiņas, kuras skars visas dzīves sfēras. Izplānot visu gadu nebūs iespējams, kaza parādīs savu ietiepību un tāpat ies savu ceļu, pilnu ar pārsteigumiem un piedzīvojumiem, gan labiem, gan sliktiem. Tāpēc, ieteicams, palikt praktiskiem, pacietīgiem, uzņēmīgiem un izvērtēt ko jūs reāli varat sasniegt nevis ļauties sapņiem un ilūzijām. Pie gada līkumainā ceļa nāksies pierast, mācīties uz savām kļūdām un pilnveidoties.

2015. gads arī nesīs daudz atklājumus gan jūsu personiskajā dzīve, gan darbā. Daudzi horoskopu zīmju pārstāvi kazas gādā mēģinās sevi jaunā darba vietā vai uzņemsies to, ko agrāk nav darījuši, atklājot sevi jaunas spējas un talantus. Kazas gads būs labvēlīgs jaunu profesiju apgūšanai vai esošo pilnveidošanai.

Personiskajā dzīve daudzi uzzinās savu otru pusīti no jauna, iemīlēs viņus vel stiprāk un viņu dzīve atgriezīsies romantika. Bet daudziem būs jāstājas pretī rūgtai patiesība, jo daudzi noslēpumi var nākt klājā un, iespējams, sadragāt esošās attiecības. 2015. gads mīlestības plāna būs labvēlīgs visiem, kas ciena un vērtē savas attiecības un vēlās tās uzlabot un stiprināt.

Vientuļajiem horoskopu zīmju pārstāvjiem zilās kazas gads būs pilns ar piedzīvojumiem un jauniem cilvēkiem viņu dzīvē. Neskatoties uz jūtu pilnu sirdi, tieši prāts kazas gadā palīdzes atrast, izvēlēties to īsto un vienīgo, rozā brilles atnesīs vairāk problēmas nekā labumu.

Veselības ziņā 2015, gads būs labvēlīgs, jūs jutīsities labi. Daudzu dzīve atradīs sev vietu sports un veselīgs uzturs. Jo jūsu veselība ir un būs jūsu rokās, slikti jūtoties, neatlieciet ārstēšanu un pēc tam.

Ļaujiet 2015. gadā sev izmēģināt jaunas lietas un redzēt jaunas vietas, jūs atklāsiet, ka dzīve var būt daudz interesantāka un aizraujošāka.

Neviens nezin kur aiznesīs mūs kazas gads, bet 2015. gada viss būs iespējams, pat jūsu sapņu piepilde.

< ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatijumi: 6833 | Pievienoja: Laura | Datums: 15.11.2014 | Komentāri (4)

1-10 11-13