[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2016 » Jūnijs » 13

Cik gan daudz laika mēs pavadām, staigājot pa veikaliem un meklējot kādu īpašu dāvanu sev tuvam cilvēkam. Bet, varbūt šī dāvanu meklēšana būtu daudz ātrāka un vienkāršāka, ja zināsi, kas pēc horoskopa ir dāvanas saņēmējs? 

Auns. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir piedzīvojumu cilvēki. Derēs jebkura dāvana, kas saistīta ar viņa hobiju vai vaļasprieku. Tāpat, Auns noteikti būs priecīgs par piedalīšanos kādā aktīvā atpūtā, biļetēm uz koncertu, sporta spēli vai ceļojumu! Bieži vien Auni paši dod mājienu, ko vēlas saņemt. 

Vērsis. Viņi novērtē kvalitāti! Dāvanā derēs kāda izsmalcināta rotaslieta (noteikti izvairies no lētām bižutērijām) vai kvalitatīva saimniecības prece. Pielūko, lai tas, ko dāvini ir košā krāsā! Vēršiem patīk komforts, tādēļ viņi noteikti būs priecīgi arī par siltām istabas čībām, vai vilnas plediņu.

Dvīņi. Klasiski un vienkārši cilvēki, kuri mīl pārsteigumus! Dāvanai ir jābūt ar kādu rozīnīti vai īpašu stāstu. Pimēram, nevis vienkārša aproce, bet aproce ar kādu īpašu gravējumu. Dvīņu s ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 1613 | Pievienoja: Laura | Datums: 13.06.2016 | Komentāri (0)