[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2015 » Decembris » 21

2016. gada horoskops strēlniekam sola izmaiņas, un pie tam bieži vien globālas sarkanā pērtiķa gadā. Daudzi strēlnieki 2016. gadā samainīs savu pasaules redzējumu, iekšējo pasauli un vērtības. Strēlniekiem paaugstināsies pašvērtējums un viņi kļūs pašpārliecinātāki par sevi, kas viņiem nāks tikai par labu. Strēlniekiem nevajadzēs skriet laikam pa priekšu, bet iet palēnām, veicot soļus pēc labi izstrādāta plāna. Pērtiķu gadā viņu dzīve ienāks daudz jaunu cilvēku, jauni kontakti, jauni draugi. Daudz ceļojumu un pozitīvu emociju atnesīs strēlniekam 2016. gads. Strēlnieki jutīsies enerģijas pilni un maz, kas spēs viņus apstādināt no savu mērķu sasniegšanas.

2016. gadā strēlniekam darbā un karjeras jomā būs iespēja visu samainīt uz labāku vai ko jaunāku. Paši strēlnieki gribēs, ko jaunu viņu dzīvē, viņi kals plānus un veidos jaunus izdevīgus kontaktus. Jo jebkurš jauns cilvēks viņu dzīve, iespējams būs tieši tas, kurš palīdzēs strēlniekam sasniegt kaut ko vairāk. Strēlniekiem nevajag baidīties no liela darba pieplūdumu, jo darot visu ar pilnu atdevi un koncentrēšanos, strēlnieki spēs iegūt daudz, iespējams pat labāku un augstāku amatu. Tiem strēlniekiem, kuri ir vai būs daudz ko sasnieguši, būs jāuzmanās no skauģiem, iet īpaši otrā gada pusē, nav ieteicams laist pa tuvu klāt mazpazīstamus cilvēkus.

Finansiāla ziņā labs gads, ja pat daudzi strēlnieki ienāks pērtiķa gadā ar finansiālajām grūtībām, viņi spēs savu stāvokli uzlabot. Labs laiks, lai aizdomātos par biznesa veidošanu.

2016. gads strēlniekam attiecību un mīlestības ziņā būs ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 2162 | Pievienoja: Laura | Datums: 21.12.2015 | Komentāri (0)