[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2015 » Maijs » 06

Ja jūs zināt, ka liesmojoša, altruistiska doma spēj mainīt auru un piesaistīt enerģiju, kas izraisa starojumu no plecu centriem – tas nozīmē, ka jums ir saprotams viens no dižākajiem pasaules noslēpumiem. 

Katra ārēja izpausme ir atbilstošās lietu būtības reakcijas atspulgs. 

Satraukums uz organismu iedarbojas nomācoši, toties ikviena cēlsirdīga un kvēla doma rada ļoti labvēlīgus izstarojumus. 

Tas, ko pieņemts dēvēt par „Svētlaimi”, ir pilnīga un patiesa realitāte. Šī sajūta, šis stāvoklis dzimst sirdī un sasniedz galvas smadzeņu saknes, ar kurām ir saistītas visas mūsu jūtu orgānu atbildes darbības uz notiekošo. 

- Tie, kuri prot redzēt citu cilvēku auras, var apliecināt, ka tas ir spilgts un mirdzošs ir starojums. Jebkura apzināta darbība ir cieši saistīta ar šo kosmisko plūsmu. Savukārt, jebkuras atmiršanas izpausmes izsauc auras satumsumu. Tur, kur plūst gaismas viļņi, kur kvēlo dzīvības dzirksteles, - tur ir Mūsu Stars. 

- Mēģiniet ieraudzīt vismaz kādu paši savas auras daļu un jūs sapratīsiet, ka ir par maz tikai ar vēlēšanos vien, bet nepieciešami vēl kādi nosacījumi. 

Šādi nosacījumi nerodas paši no sevis, bet attīstās pakāpeniski augstāku spēku ietekmē. Taču nonākt saskarsmē ar šiem spēkiem nav viegli – svarīgi, lai vārti uz tiem būtu atvērti. Un viens no labākajiem veidiem ceļā uz šo var izrādīties dziļš klusuma mirklis. 

- Aurās visgrūtāk ieraudzīt smaragdzaļo un rubīnsarkano krāsu, kas ir divas pretējās krāsas. Smaragdzaļā simbolizē sintēzi, savienojamību, rubīnsarkanā – pašuzupurēšanos. Tās abas var mīties un saplūst viena ar otru, taču ieraudzīt tās tīrā veidā ir iespējams tikpat reti, cik reti ir sastopama savienojamība un pilnīga īstenošanās. Smaragzaļā krāsa vistuvāk ir Kausam un rubīnsarkanā – Brahmas Acij. 


Bionereģētiķi ir noteikuši, ka cilvēki, atrodoties blakus, pastāvīgi apmainās ar enerģiju, pat tad, kad guļ. Turklāt fiziska mijiedarbība (pieskāriens) nemaz nav obligāta. Apmaiņa notiek energoinformatīvo apvalku- auras kontakta ceļā. 

Auriskā ola – tā ir sava veida aizsargekrāns, kas pasargā mūs no visā svešā un nedraudzīgā iebrukuma. Bet ja kaut kas piesaista mūsu uzmanību, izsauc interesi ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Cilvēka spējas | Skatijumi: 2183 | Pievienoja: Laura | Datums: 06.05.2015 | Komentāri (0)