[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Decembris » 05

2015. gada horoskops ūdensvīram sola, ka zilās kazas gads būs tas laiks kad ūdensvīrs varēs realizēt sevi, savus plānus, iespējams pat sapņus. Īpaši veiksmīgs gads radošiem ūdensvīra zīmju pārstāvjiem, jo gaidāmas daudzas iespējas parādīt sevi un savu talantu pasaulei. Kazas gadā daudziem ūdensvīriem nāksies vairāk strādāt ar galvu, nevis rokām. Ūdensvīra galva būs pilna ar idejām, bet viņam nāksies cīnīties pret savu galveno ienaidnieku – slinkumu, kurš traucēs sasniegt jaunas augstumus. Ūdensvīra dzīvē ienāks daudz jaunu cilvēku, gan draugu, gan noderīgu kontaktu un paziņu. Jo ūdensvīra darbs, oriģinālās idejas, talanti vienkārši pievilks un iedvesmos cilvēku, kas viņu pašu padarīs daudz draudzīgāku un atklātāku.

 

2015. gadā ūdensvīram darbā un karjeras jomā sagaida veiksme un panākumi, ja viņi savu darbu dara ar prieku un pašatdevi. Tie, kas darīs to tikai dēļ plikas peļņas viegli nogrims rutīnā un netiks nekur uz priekšu. Daudzi ūdensvīri nomainīs savu garlaicīgo darbu pret ko jaunu, daudziem tajā palīdzēs draugi un paziņas, būs tie kam paveiksies un viņu hobijs kļūs par darbu. Galvenais būs atmest slinkumu, bailes un šaubas sperot soli uz priekšu. Skaidra galva un domas arī būs svarīgas, jo kolektīva ne viss vienmēr noritēs gludi, liekas emocijas tikai traucēs.

Finansiāla ziņā ūdensvīram viss būs labi, daudzi pat sāks veidot iekrājumus.

 

2015. gadā ūdensvīram attiecību un mīlestības ziņā atšķirsies katram ūdensvīra zīmes pārstāvim. Dažās attiecībās trūks jaunu emociju, kuras palīdzēs atrasts ceļojums vai jauna aizraušanās. Dažās attiecībās būs neskāņas un konflikti, bieži, pat nepamatoti, to izlīdzināt palīdzes sirds izliešana viens otram un nedaudz romantikas. Būs arī attiecības, kuras mierīgi ritēs uz priekšu, bez jebkādām lielām izmaiņām. Galvenais censties nepārveidot katru problēmu, strīdu par pasaules galu, jo perfektas attiecības nepastāv, visur ir jāiegulda laiks un darbs. Jaunās attiecībās ūdensvīram nāksies atrast kompromisu starp darbu un otru pusīti, laiks un uzmanība būs svarīga kā nekad.

 

Vientuļajiem ūdensvīriem vislielākā iespēja atrast savu otru pusīti būs rudens vidū, tā visdrīzāk būs negaidīta tikšanās, bet laiks tik parādīs vai tā būs īstā un vienīgā mīlestība.

 

2015. gadā veselība ūdensvīram būs jāpieskata labāk, daudzas kaites sekos viņam līdzi jaunajā gadā, tāpēc ūdensvīram būtu ieteicams iziet veselības pārbaudi jau gada sākumā. Neskatoties, ka ūdensvīram nepatīk vai ir bail apmeklēt ārstus, viņam būs jāpārvar se ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatijumi: 7505 | Pievienoja: Laura | Datums: 05.12.2014 | Komentāri (0)