[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Decembris » 03

2015. gada horoskops mežāzim sola, ka zilās kazas gadā mežāzim būs pilnas rokas ar darbiem un galva ar plāniem. Daudziem mežāžiem šis būs gads kad viņi varēs uzlabot savu materiālo un dzīves stāvokli, bet dēļ tā nāksies daudz strādāt. Praktiskums un skaidrs prāts palīdzes it visās sfērās, tāpēc liekas emocijas par niekiem tikai traucēs. Daudziem mežāžiem būs grūti saprast citus cilvēkus, viņu sajūtas vai nodomus, tāpēc mežāžiem būs jābūt uzmanīgiem ar vārdu izvēli, lai neapvainotu vai neaizvainotu otru personu. Daudzi mežāži tieši kazas gadā spēs kļūt daudz atvērtāki un pozitīvāki. 2015. gadā mežāža dzīvē ienāks daudz zīmīgi cilvēki, tie varbūt ne tikai draugi, bet arī īstenā mīlestība.

 

2015. gadā mežāzim darbā un karjeras jomā piemitīs vel neredzēta centība, gandrīz vai viss pie kā ķersies mežāzis gaida veiksmīgs iznākums un laba peļņa. Bet lai to sasniegtu mežāzim nāksies kontrolēt ik soli, kas dažreiz spēs iedzīt viņu dziļā stresā, bet visi upuri būs tā vērti. Daudzi mežāži spēs atrast laiku atpūtai tikai gada beigās. Daudzus sagaida izmaiņas darbā, tā organizācijā, gaidāmi daudzi braucieni saistīti ar darbu, kvalifikācijas palielināšanu. Darba vietas maiņa būs labvēlīga uz rudens pusi, daudzi mežāži spēs tad arī uzsākt veiksmīgu personisko biznesu.

Finansiāla ziņā mežāzim viss būs labi, galvenais nebaidīties tērēt naudu uz sevi un savu otru pusīti, atnesot sev vairāk prieka dzīvē.

 

2015. gadā mežāzim attiecību un mīlestības ziņā gaidāms pārbaudījumu pilns laiks. Daudzās mežāžu ģimenēs un attiecībās iestāsies vēsums un nesaprašanās, konflikti sitīs mežāzi ārā no sliedēm un radīs vel vairāk strīdu un problēmu. Lai tiktu ar visu galā mežāzim būs jāsaglabā skaidra galva un jāmeklē kompromisi. Ja ģimenes dzīve ritēs mierīgi, tad mežāzim pašam nav jāmeklē zemūdens akmeņu, kuru nemaz nav. Ja mežāža sirdī dzīvo īstena mīlestība, tad nekādas vētras viņam nedraud.

Jaunās attiecībās mežāzim sākumā liksies, ka viņš nesaprot savu otru pusīti, ka ir izdarījis nepareizu izvēli. Bet pietiks tik spert soli pretī un izteikt visu, kas mīt sirdī un Mežāzis vais nespēs nekad atlaist savu vienīgo un īsteno otru pusi.

 

Vientuļajiem mežāžiem vislielākā iespēja satikt savu otru pusīti būs pavasarī, otra pusīte pilnība izmanīs mežāža skatījumu uz dzīvi un viņa vērtības.

 

2015. gadā veselība mežāzim būs atkarīga no emocionāla stāvokli. Visas problēmas, pārdzīvojumi un stresi var atspoguļoties mežāža veselībā un labsajūtā. L ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatijumi: 7695 | Pievienoja: Laura | Datums: 03.12.2014 | Komentāri (0)