[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Decembris » 02

2015. gada horoskops strēlniekam sola, ka zilās kazas gads būs īpaši veiksmīgs un pozitīvs. Ar optimismu skatoties nākotnē strēlnieki spēs izmantot visas piedāvātas iespējas un uzlabot savu dzīvi. Kazas gads būs laiks, kad strēlnieki atradīs sev interesantu aizraušanos, hobiju vai darbu. Strēlnieka dzīvē ienāks daudz jaunu cilvēku ar kuriem viņi atradīs kopēju valodu, iespējams, 2015. gadā daudzi strēlnieki atradīs sev īstus draugus. Kā arī šis gads būs labvēlīgs visāda veida ceļojumiem. Daudzi strēlnieki mēģinās koncentrēties uz visu vienlaicīgi, kas viņiem tikai jauks galvu, svarīgi būs izvēlēties mērķi un iet uz viņu.

 

2015. gadā strēlniekam darbā un karjeras jomā gaidāmas lielas izmaiņas. Daudzi strēlnieki nomainīs savu darbu vai pat darba sfēru, lai parādīti visu savu pieredzi un spējas jaunā darbā. Daudzi ātri iekaros autoritāti un veiks soli pa karjeras trepēm uz augšu. Daudzi dēļ augstākas peļņas un karjeras ziedos mieru un saticību savā ģimenē vai attiecībās, vēlāk noprotot vai tas tā bija vērts. Attiecības ar kolēģiem būs neitrālas, tāpēc labāk izvēlieties darbus kur nav nepieciešams kolektīvs darbs. Veiksmīgs gads sava biznesa veidotājiem un īpašniekiem.

Finansiāla ziņā strēlniekiem kazas gads būs atkarīgs no tā cik laika viņi ieliks savā darbā, kopumā nauda nāks un ies, pareizi to noguldot atmaksāsies.

 

2015. gadā strēlniekam attiecību un mīlestības ziņā gaida daudz zīmīgu notikumu. Daudzu strēlnieku attiecības uzliesmos kaisles ar jaunu sparu, ģimenēs pazudīs visādas nesaprašanās un strīdi. Paši strēlnieki kļūs romantiskāki un dāvās komplimentus, ziedus, dāvaniņas savai otri pusītei. Lai gan būs tie, kas pārāk centīsies nodrošināt savu ģimenei, attiecības materiālā plānā, atdod visu laiku darbam, bet kas par daudz, var būt par skādi. Jaunās attiecībās par strēlniekiem valdīs emocijās, lielākoties pozitīvas un labas, lai gan daudzu sirdī var tieši iemājot greizsirdība un aizdomas, tāpēc būs svarīgi lai attiecībās valdītu saprašanās un uzticība.

Kazas gads būs labvēlīgs visiem strēlniekiem, kas jau sen vēlās mazuli. Lielisks gads lai domātu par precībām, zvaigznes sola, ka kazas gadā slēgtās laulības būs stipras un laimīgas.

 

Vientuļajiem strēlniekiem vislielākā iespēja atrast savu otru pusīti būs vasaras beigas, rudens sākums. Iespējams, strēlnieki satiks savu otru pusīti ceļojuma, aktīvas atpūtas laikā.

 

2015. gadā veselība strēlniekam būs laba, lielas kaites ies lielākoties garām, tomēr pi ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2015. gadam | Skatijumi: 7308 | Pievienoja: Laura | Datums: 02.12.2014 | Komentāri (1)